IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> Otaku ziemassveetki
ETM
post Oct 20 2005, 21:30
Post #31

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

a vot ar datumiem gan juus smagi kljuudiijaties, jo visreaalakais ka v-pilii tuss vareetu buut 12-13 NOVEMBRII, jo kaadam indiviidam nedeeljas saakumaa ir kkas atziimeejams. bet es tikai domaaju shobriid. veel nekas nav ofoiciaali pazinjots. tikai projekta stadijaa.

--------------------
Because i can!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Jaladin
post Oct 21 2005, 00:15
Post #32

Shishaku

Group: Chuunin
From: Tanelorn

Nu nez, esmu par Inci. Liekas, ka visdrīzāk ir 17. ; 18. Bet liekas, ka varētu tikt uz 31. tongue.gif

--------------------
Geeks rock!
+Quote Post
lastguru
post Oct 21 2005, 01:39
Post #33

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

ojojoj... ventspils... nav pa taalu? cik maxaa celjsh, un cik tas ir ilgs? (man negribaas 4 stundas tuseet transportaa un kaadus 6 latus par to prieku izteereet... vienaa virzienaa; pieziime: es nezinu ne cenu, ne ilgumu, taapeec nevajag tikko nosauktus ciparus njemt pie sirds).

un za4peedinja: veelreiz un cerams arii peedeejo reizi saku, ka man nepatiik speeliites, un ja kaads grib mani tur VISPAAR redzeet, nevajag meegjinaat mani piespiest speleeties. Domaaju tas arii attiecas uz veel dazhiem citiem indiviidiem, kas labpraataak paseedeetu malinjaa un paskatiitos. Bet ja tu uzstaaj, tad es varu atrast arii labaaku veidu kaa pavadiit nedeeljas nogali... galu galaa neesmu tas briivaakais otakietis: man daudz darba un daudz interesantu projektu aarpus anime un shii foruma.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
aigarius
post Oct 21 2005, 02:25
Post #34

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

17./18. decembris Inšukalnā ir labs sākuma punkts no kura jau tālāk var domāt.

Piekrītu lastguru par to, ka liela daļa otakiešu ir pēc dabas introverti un piedalīšanās spēlēs var būt līdzīga extraverta iesēdināšanai ļoti mazā, tumšā, klusā un nekustīgā kārbā uz pāris stundām - t.b. nepatīkama. Tas ir jārespektē. Ja kāds vēl nav pamanījis, es arī neesmu extraverts, bet tikai izliekos smile.gif

Es būšu tas ļaunais, kas atkal uzstās uz noteiktas un dokumentētas alkoholisko vielu lietošanas ierobežošanas. Izskatās, ka prakse ar to, ka visi piesaka, ko kurš ņems līdzi un ka visa alkohola lietošana notiek atsevišķi tam paredzētā (siltā, bet ne karstā) vietā, otaku kompānijā ir pietiekoši efektīva. Vajag tikai iecelt NERVozējošos neparedzētajiem gadījumiem un vispārīgajai kārtības kontrolei (bargo kundzi vienmēr vajag wink.gif).

Es labprāt pārņemtu pirts meistara lomu (lai es vismaz šoreiz varētu normāli nopērties, un arī lai citi varētu to izdarīt pirms stafeti pārņem "škidrie pirtnieki" wink.gif) un izdomāšu kādu perversu spēli (varētu ārā izmēģināt Ultimate sniegā, ja pietiekoši liels laukums tur ir).

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
ETM
post Oct 21 2005, 02:40
Post #35

Very Old Fart

es protams ljoti atvainojos, bet neviens no pirts nevienu gluzhi aaraa nedzina un tie pashi "skjidrie pirtnieki" bija arii tie kas visu to pasaakumu vispaar izkurinaaja.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
aigarius
post Oct 21 2005, 02:52
Post #36

Hentai no Kami (変態の神)

QUOTE(ETM @ Oct 21 2005, 01:40)
es protams ljoti atvainojos, bet neviens no pirts nevienu gluzhi aaraa nedzina un tie pashi "skjidrie pirtnieki" bija arii tie kas visu to pasaakumu vispaar izkurinaaja.
*

Nopērties es nevarēju ne jau tāpēc, ka man kāds traucēja, bet tāpēc, ka ar visu jautrību mājā un yaoi twisteru es pirtī tikai ap pusnakti nonācu un tad tā pirts jau bija tikai silta. dry.gif Protams, pats vainīgs, un tagad cenšos nepieļaut šadas lietas atkārtošanos cool.gif

--------------------
+Quote Post
ETM
post Oct 21 2005, 11:20
Post #37

Very Old Fart

es, laikam, atkal kljuudos, bet vai tadaa gadiijumaa nepietiek vienkaarshi ar ierashanos laikus? kapeec tad uzreiz buutu jaasaak kontroleet visi pirts pasaakumi, ja ieprieksheejaa reizee pats viekaarshi nokaveeji? es neredzu dziljo jeegu. Katrs tak pats var padomaat par to ka pirts muuzhiigi nekuraas un ka ja grib nopeerties liidz tai eekai vismaz jaaiziet.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Andromens
post Oct 21 2005, 11:51
Post #38

Between Light and Darkness

From: Latvia - Ventspils

QUOTE(ETM @ Oct 20 2005, 16:25)
vareetu jau izspljaut mulkjiigu domu par otaku psaakumu v-pilii, bet vai ir veerts?
*

ETM puikam ir tik lies domestas (ko nav zēl) lai savāktu visu šo ultimate baru ?
If so then dod mājienu kur aptuveni atrodas happy.gif
Laikam būtu lieki piebilst ka es par tusu V-Pilī esmu vairāk nekā vienkārši PAR.

--------------------
+Quote Post
ETM
post Oct 21 2005, 12:04
Post #39

Very Old Fart

Nu apreekjins ir taads ka tas viss ultimate bars nebuus tik liels, jo ir taalu un daargi, bet par telpaam es smagi domaaju. ja ir dazhi cilveeki (liidz 15) varu savaa normaalajaa maajaa savaakt, bet viemeer pastaav arii citi varianti, kas ir mazaak komfortiigi.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
gramozeks
post Oct 21 2005, 13:17
Post #40

Shishaku

From: Riiga, Latvija.

!!!es taa iriii nesapratu kur tad mees taisam to tussu!!! blink.gif In4ukalnaa or Ventspiliiiii??? happy.gif ??? bet starp citu datums (17-18) ir apmierino6s, kaa jau visi to ir izteiku6i!!! happy.gif !!!
+Quote Post
aigarius
post Oct 21 2005, 14:15
Post #41

Hentai no Kami (変態の神)

QUOTE(gramozeks @ Oct 21 2005, 12:17)
!!!es taa iriii nesapratu kur tad mees taisam to tussu!!! blink.gif In4ukalnaa or Ventspiliiiii??? happy.gif ???
*

Es domāju, ka Ventspils vai arī cita no Rīgas patālāk atrodošās vieta varētu tikt pieņemta tikai, ja attiecīgais organizētājs var dabūt autobusu cilvēku transportēšanai no Rīgas uz pasākuma vietu un atpakaļ pa aptuveni 1 Ls uz cilvēku. Pašlaik es tādas iespējas neredzu un tāpēc es domāju, ka Ventspils variants atkrīt.

Es domāju, ka jārēķinās ar vismaz 35-40 cilvēku lielu baru.

Par pirti: nu es gribu šoreiz ierasties laicīgi, sakurināt pirti un tad vēl aiziet uz galveno māju un pabļaustīties par tēmu "Pirts ir gatava - aida visi pērties" smile.gif

--------------------
+Quote Post
not_alone
post Oct 21 2005, 14:22
Post #42

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

es domāju,ka labāk būtu inčukalnā..nju,bet vai tad bij slikti?kur gulet bija,ēdiens bija,un būs arī,kur eglīti nolikt ^^

--------------------
image
+Quote Post
ETM
post Oct 21 2005, 14:42
Post #43

Very Old Fart

nu sorre. ja es riikoju pasaakumu V-pilii, tad man ir dzilji vienalga ko domaa citi. Tie kas nebuus apmierinaati ar transporteeshanaas iespeejaam, pashi vainiigi, nevienam jau nespiezh braukt, tieshi oradaak buus mazaak tautas, buus vairak skaabeklja.

To vai pasaakums atkriit vai neatkriit es pateikshu pats un tas nebuus atkariigs no taa vai es atradiishu autobusu (kuru es nemaz negrasos mekleet)

Tas ka IESPEEJAMS buus pasaakums v-pilii, nenoziimee ka nebuus tusa inchukalnaa, galu galaa dazhaadi datumi un dazhaadi pasaakumi.

P.S. ja kaut ko riikoju es, tad es pats varu uznjemties noteikumu sastaadiishanu, vai arii paluugt to kaadam izdariit. Un es neveelos ka uzspiezh kadus citus noteikumus cilveeks kursh pat negrasaas braukt.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Dero
post Oct 21 2005, 14:42
Post #44

Shishaku

QUOTE(not_alone @ Oct 21 2005, 13:22)
es domāju,ka labāk būtu inčukalnā..nju,bet vai tad bij slikti?kur gulet bija,ēdiens bija,un būs arī,kur eglīti nolikt ^^
*

Bet vai jums nešķiet, ka tad Inčukalnā būs visai auksti? Arī mājā?
+Quote Post
sipps
post Oct 21 2005, 16:48
Post #45

Unregistered

QUOTE(aigarius @ Oct 21 2005, 02:25)
Es labprāt pārņemtu pirts meistara lomu (lai es vismaz šoreiz varētu normāli nopērties, un arī lai citi varētu to izdarīt pirms stafeti pārņem "škidrie pirtnieki" wink.gif) un izdomāšu kādu perversu spēli (varētu ārā izmēģināt Ultimate sniegā, ja pietiekoši liels laukums tur ir).
*

nezinu gan vai tev izdosies sekmigi uznemties pirtnieka lomu jo tikai pirti (ne)oficiali tika atlauts lietot alkaholiskos dzerienus un domajam ar nakosajos pasakumos kas notiks inčukalna,sis variants tiks uzsktits par optimalako. ja tevi apmierina tas ka tur visu laiku tiks dzerts alus un kupinatas pīpes tad nav nav problemu.

taka alkahols tika lietots, tad varbut turpmak katrs kurs grasas lietot kadu no apreibinosajam vielam atsuta PM kadam no ALK ( ALKAHOLA LIETOSANAS KOMITEJAS locekliem) kuri tad ari nolems cik daudz ir jaņem lidzi uz noteikto pasakumu, protams saskanojot to ar NERV-TEAM ka ari ar pasakuma organizatoriem.

P.S. ALK sastava ietilpst mums visiem zinamais personāžs-SIGFA( taka vinam nav sasniegts atiecigais vecums vins ir tikai biedribas seja, bez iespejam vienatne pienemt ar alkaholu saistitos jautajumus) . ne mazak atraktivais cilveks ar kodēto nosaukumu-ETM. un ari ES ph34r.gif
+Quote Post

9 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:39