![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(sipps @ Oct 21 2005, 15:48) nezinu gan vai tev izdosies sekmigi uznemties pirtnieka lomu jo tikai pirti (ne)oficiali tika atlauts lietot alkaholiskos dzerienus un domajam ar nakosajos pasakumos kas notiks inčukalna,sis variants tiks uzsktits par optimalako. ja tevi apmierina tas ka tur visu laiku tiks dzerts alus un kupinatas pīpes tad nav nav problemu. Alus vai smēķi nav īpaši liela problēma. Es tikai būtu pateicīgs, ja stipro dzerienu lietošana sāktos pēc aktīvās pirtošanas beigšanās. Es domaju, ka ar pāris stundām, pēc pirts sakarsšanas, vajadzētu pietikt, lai normāli visi varētu nopērties, bet pēc tam es nodošu pirti pilnā ALK rīcībā. ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Dero @ Oct 21 2005, 14:42) Saprāta balss, goda vārds. Have been wondering the same. -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Manuprāt šī doma tiešām ir laba......es arī varētu būt...ja nekas nebūs!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 21 2005, 16:20) QUOTE(Dero @ Oct 21 2005, 14:42) Saprāta balss, goda vārds. Have been wondering the same. Ir dzirdēts, ka visādi alpīnisti tur arī bargajā salā tīri labi tusējuši. Galvenais ir daudz malkas visās vietās un lietot elektroapsildītājus tieši tik daudz, lai nekur neko neizsit. Plus vēl ja ir silti guļammaisi un/vai segas. Plus vēl ja visus saguldina chupiņā un mazliet patwistero ![]() Un arī pirtij būs lielāka piekrišana ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ai, uz venspili ilgi braukt... bet man nav nekas pretii...
Bet nu tomeer labaak buutu taisiit Inčukalnaa... man liekas ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Ammm man shkjiet, ka, ja pirts notiks inchukalnaa... es luugshu alkohola daudzumu, kaa bija peedeejaa tusaa, saskanjot ar mani. Pateicos.. un kapec es par tadu ALK team nemaz nezinaaju O.o
~BN~ -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
paceļ ķepu,kurš par inčukalnu! *paceļ ķepu*
un tagad-paceļ -"-,kurš par ventspili *pavicina ķepu* -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
da kur juus raavaat domu ka ir vainu vainu. buus tuss inchukalnaa un varbuut buus pasaakums v-pilii. neviens nesaka ka deelj viena atkritiis otrs.
-------------------- Because i can!
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
āa..ok ^^ danke
![]() bet kā tad..viņi būs tā,ka vispirms viens,un,kā atbrauc,uzreiz otrs??ne tač... -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Luudzu izlasi sho manu postu! Un apskaties kad plaanots tuss inchukalnaa.
-------------------- Because i can!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Jaa, bet cik es sapratu uz V-pili jau tiek tikai aicinaatie viesi.
~BN~ -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
Nu tu saprati gandriiz pareizi. uz ventspili tiek dajebkursh, vot savaa maajaa gan es dajebkuru nelaidiishu. es smagi padomaashu par telpaam (kas notiks ne paaraak driiz) un tad izteikshu verdiktu. bet buutiibaa:
Tie kas veelas braukt, un saprot ka mana klaatbuutne tur ir nenoveershama, kaa arii sdpees mani pieciest VISU pasaakuma laiku, suuta man PM, lai es saaku domaat vai ir veerts to pasaakumu taisiit publisku. -------------------- Because i can!
|
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 21 2005, 01:39) un za4peedinja: veelreiz un cerams arii peedeejo reizi saku, ka man nepatiik speeliites, un ja kaads grib mani tur VISPAAR redzeet, nevajag meegjinaat mani piespiest speleeties. Domaaju tas arii attiecas uz veel dazhiem citiem indiviidiem, kas labpraataak paseedeetu malinjaa un paskatiitos. Bet ja tu uzstaaj, tad es varu atrast arii labaaku veidu kaa pavadiit nedeeljas nogali... galu galaa neesmu tas briivaakais otakietis: man daudz darba un daudz interesantu projektu aarpus anime un shii foruma. es parasti nespiezhu (esmu kaadreiz spiedusi?O.o ), parasti es censhos pierunaat, bet cilveeka atteikumu arii cienu. Tiaki Tev nehkjiet cuuciigi, ka kaut kaads barinjsh seedees malinjaa, fotografees un reeks par citu izpildiijumiem speelees? Tu nedomaa, ka kaadam tas liek justies neveikli? Nu taa mazliet, un tad tas mazais drosmes starinjsh cilveekaaa arii zuud.... Un deelj izklaides programmas arii nevajag neierasties uz pasaakumu, vienkaarshi tad ir jaaizdomaa KAA iztureeties, jo vairaak tautas jo vairaak jaapieveersh uzmaniiba katram lai pierunaatu, jo visi no saakuma lauzhas <.< Ha! Bet paldies uz taa pasha!!!!! QUOTE(aigarius @ Oct 21 2005, 02:25) 17./18. decembris Inšukalnā ir labs sākuma punkts no kura jau tālāk var domāt. Piekrītu lastguru par to, ka liela daļa otakiešu ir pēc dabas introverti un piedalīšanās spēlēs var būt līdzīga extraverta iesēdināšanai ļoti mazā, tumšā, klusā un nekustīgā kārbā uz pāris stundām - t.b. nepatīkama. Tas ir jārespektē. Ja kāds vēl nav pamanījis, es arī neesmu extraverts, bet tikai izliekos ![]() Es labprāt pārņemtu pirts meistara lomu (lai es vismaz šoreiz varētu normāli nopērties, un arī lai citi varētu to izdarīt pirms stafeti pārņem "škidrie pirtnieki" ![]() DIVKOSIS!!!! Jau ieprieksh LIELS paldies par jauko atbalstu " ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:02 |