![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 21 2005, 23:07) Ammm man shkjiet, ka, ja pirts notiks inchukalnaa... es luugshu alkohola daudzumu, kaa bija peedeejaa tusaa, saskanjot ar mani. Pateicos.. un kapec es par tadu ALK team nemaz nezinaaju O.o ~BN~ tapec ka ALK tika izveidzots pavisam nesen, un ka jau tika minets ALK sadarbosies ar visam institucijam, gan NERV ka ari protams ar ORGANIZETJIEM lai to visu nokartotu mieriga sarunu ceļā, jo velamies PALIDZET PASAKUMA rikotajiem noņemt rupes par ALKOHOLA izmantosanas iespejam. lai nesanak ta tiko tiek rikots kautkads pasakums uzreiz aiziet neselīgā ciņa par to vares vai nevares lietot '"apreibinosas dziras" tagat domajams mes to atrisinasim aukstakaja līmenī un tad pazinosim vienotu nostaju lai visi būtu apmierinati. jo ALK nodarbosies tikai un vienigi ar jautajumiem kas saistiti ar ALKOHOLU un cilvekiem kas to lieto ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nu taisam Semantiskās Pareizrakstības un Izrunas Regulējošo Tīrītāju Sabiedrību (SPIRTS; paldies aigariusam par to ka izdomaaja nosaukumu un abreviatuuru). mani arii tracina ka neprareizi raxta tik plashi izmantotus vaardus, bet slinkums tad bija piekasiities.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 22 2005, 16:54) nu taisam Semantiskās Pareizrakstības un Izrunas Regulējošo Tīrītāju Sabiedrību (SPIRTS; paldies aigariusam par to ka izdomaaja nosaukumu un abreviatuuru). mani arii tracina ka neprareizi raxta tik plashi izmantotus vaardus, bet slinkums tad bija piekasiities. paldies par izsmeloso ievadu gramatikas burvigaja pasaule, taka tev ir tik daudz laika un iespeju tad esi tik laipns un IZLABO to kas tev nepatik izklaidejies meklejot gramatiskas kludas? ir nu gan izklaide |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
heiz aivvv soirvakts un trakis cars visticamaak buus un piedaliisies plassa meeroga aktivitaatees ar ssova elementiem triiskaarssajiem salto un ""saltajiem"" he he
nu taa teikt mees buus braukt ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(aivvv @ Nov 3 2005, 15:54) heiz aivvv soirvakts un trakis cars visticamaak buus un piedaliisies plassa meeroga aktivitaatees ar ssova elementiem triiskaarssajiem salto un ""saltajiem"" he he nu taa teikt mees buus braukt ![]() ![]() nu jus protams busiet gaiditakie viesi,bez jums jau ta kiet nekust. nu ka tad galu gala buss? vai planojas vel kada mega sanaksan lidz gada beigam? |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That was spamming, ya know ><
Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36) Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena ![]() A kapeec ne? man patik paargajieni... bet tagada tak auksti ir ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 10 2005, 21:48) QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36) Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena ![]() A kapeec ne? man patik paargajieni... bet tagada tak auksti ir ![]() pietam decembri tiesam bus loti loti auksti kadam vajadzest turp aizbraukt 3 dienas pirmsstam un kurinat krasnis lai mes nenosaltu |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
un tanii laikaa buus ne tikai auksti bet ljoti auksti, sniegs un TUMSA.
Peec pieredzes no TN:C zinu ka tie nav pashi stimuleejoshaakie faktori paargaajienam. Un TN:C bija vienkaarshi auksti.... -------------------- Because i can!
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Par pārgājienu. 1 jautajums. Ar slēpēm vai bez?
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
hei bet pag tur tak varees kaartiigi arii izpikoties ja sniegs protams muus buus pietiekami aplaimojis ar savu klaatesamiibu
![]() un jaa via ssoreiz cosplejs buus vai nee principaa mees jau atkal vareetu kautko ekstravagantu uztaisiit ![]() ![]() ![]() aa un ja jau paargaajiens varbuut gullam arii teltiis ![]() vai veel labaak uzcelsim iglu ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(aivvv @ Nov 11 2005, 04:25) vot uz šito es paraxtos! Celt iglu!!!!! Jūs pat nevarat iedomāties, cik mezolītā bija daudz dažādu interesnatu naktsmītņu, es varēu atvilkt savu tonnīgo "Latvijas aizvēsture" grāamatiņu, un mēs, jautrā bariņa, zem klajas debess, sildoties no mūsu idejām vien!, varētu izpētīt tajā ievietotos arheologu zīmējumus un izveidot paši savu, ļoti mīlīgu, igliņu. Tikai es tur gulēt netaisos. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
latvijaa redzeet taadu pietiekoshi biezu / saguleejushu / seersnainu sniegu, ko griezt ar speciaalo sniega nazi kjiegjeliishos prieksh iglu? da - never. itsevish ar pashreizeejaam aizvien siltaaakaam ziemaam.
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Pga paga, pričom tur pārgājiens??? Kāpēc jāiet pārgājienā?? Neko nesaprotu... Decembrī gulēt teltīs??? Tā jau var pēdējās smadzenes atsaldēt, tauta te kaut kas ir aizgājis galīgi greizi, man likās tas būs Z-svētku party <.<
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Maron @ Nov 14 2005, 00:43) Pga paga, pričom tur pārgājiens??? Kāpēc jāiet pārgājienā?? Neko nesaprotu... Decembrī gulēt teltīs??? Tā jau var pēdējās smadzenes atsaldēt, tauta te kaut kas ir aizgājis galīgi greizi, man likās tas būs Z-svētku party <.< Tas arī būs Z-svētku party. Pārgājiens tik noteikti piedavats pa tuvējo apkartni ,cilvēkiem kam ir vēlēšanas. Par teltīm tauta muļķojas. Personīgi es atsakos no tāda prieka. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |