![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Un tā kā Kim (Za4peedinja) nebūs, tad es arī ne, jo izteikts aizliegums
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
nu kas tas ir par bara instinktu???
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Ja za4is nebuus, es arii nebuushu! Ja tu nebūsi, ETM, kas tad izdzers man visu tekilu? ![]() Negribētos šo godu atstāt Sigfa'm. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nemot vera ieprekseja padakuma veiktas korekcijas varetu pasakuma organizetaji paradit to cilveku skaitu kas taisas apmeklet si gada pedejo lielo pasakumu.
kautka divaina karta pasakuma organizetaji neko neraksta ne par to ka viss norites vai ari soreiz vis ir atstats pasplusma? |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Izbraucot visam cauri ir secinaju ka skaidri zināma ir tikai lokalizacija un datums. Un ka ar parējo?
1. Tikšanas vieta un laiks; 2. partika; 3. izmaksas; 4. tehniskais nodrošinajums. Com'on jau mazak ka divas nedēļas laika... -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Man liekas, ka nekaada tusa nebuus... jo, ka sacija sipps
QUOTE(sipps) kautka divaina karta pasakuma organizetaji neko neraksta ne par to ka viss norites vai ari soreiz vis ir atstats pasplusma? un ar to paspluusmu mes nekur netiksim... bet nu lab tas tikai manas domas ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Inx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
Man kaut kā liekas, ka es arī varbūt varētu uz šo jūsu pasākumu piestaigāt, ja šis pasākums tomēr beigu beigās taps...
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
C'mone ppl ACTION!
kas kur kaa ect savelkat kopaa un ja vajag paliidziibu jautaajiet, gribaas pasaakumu! ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Kaa jau dazhi mineeja, ja viss buus laiciigi pateikts, kur kaa kad u.c. tad ir daudz lielaakas iespeejas ka atnaaks vairaak cilveeki, jo vareesi saplaanot visu laiciigi, tapeec tieshaam ceru uz progresu shinii jautaajumaa, jo gribeetos beidzot iepaziit cits otaku biedrus
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu tas cilveeks, kas buutiibaa bija saikne starp forumu un inchukalna lokaacijas iipashnieci jau nedeelju nav bijis forumaa. Liek par kaut ko aizdomaaties, ne?
-------------------- Because i can!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu, kas tad ir izdomāts? Kad un kā?
Ja būs 17, ta žēl, bet nu nekāāādi netikšu. Man svētki. ![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(ETM @ Dec 7 2005, 17:37) Nu tas cilveeks, kas buutiibaa bija saikne starp forumu un inchukalna lokaacijas iipashnieci jau nedeelju nav bijis forumaa. Liek par kaut ko aizdomaaties, ne? hahahaha, iisteniibaa, vinjai vnk ir nogriezts internets, tas arii viss, bet mobilais chakareejas, t.i. ja vinjai zvana vinja nedzird >< -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
yaaak!!! paargaajiens ziemaa!? x_X ...shahs un silta teeja! tikai un vieniigi!
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36) That was spamming, ya know >< Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena ![]() ~BN~ QUOTE(ETM @ Nov 10 2005, 20:57) un tanii laikaa buus ne tikai auksti bet ljoti auksti, sniegs un TUMSA. Peec pieredzes no TN:C zinu ka tie nav pashi stimuleejoshaakie faktori paargaajienam. Un TN:C bija vienkaarshi auksti.... Paargaajiens forever! TN:C bija patiikami silti un gaishi. Un vispaar shii ziema nav auksta. Bet es tomeer labaak seezhu istabaa pie kamiina... Vai ir kaut kaa iespeejams uzzinaat, kas piedaliisies pasaakumaa? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36) That was spamming, ya know >< Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena ![]() ~BN~ sis ir rakstits pirms menesa, un sada laika posma daudz kas var mainities. un pargaiens nemaz nerulle vismaz ziema noteikti . un galu gala uz kurieni tad visi taisas iet si pargaiena ietvaros? vai par pargaienu nevar uzskatit to cela gabalu kamer atnak no DZC stacijas lidz pasakuma norises vietai? manuprat sanaktu tiri labi un lielaka dala ari piedalitos |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:00 |