![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
taka visiem nebus iespejams ierasties uz ETM DZIMSANAS DIENU v-pili tad tiek piedavata unikala iespeja vinu apsveikt sodien ALK galvenaja mitne respektive "Runci" no pl 19.30 lidz pat pedejam viesim. tadat stiepiet visis savas davanas un apsveikumus.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
aa nu jaa es tomeer nebuussu
![]() kaa nekaa 50 % ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
a es tagad tā nospamošu: a es būšu. XD
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taatad: paliels bars dfodas uz lavaako pilseetu shajaa banaanu republikaa sestdienas riitaa 8:40. gribeetu atgaadinaat ka turp nokljuut ar kaut kaa vajag, teleporteeties driikst, bet dazhi tomeer brauks ar sabtransu, tapeec iesaku saakt domaat par izbraukshanas laiku.
P.S. Stase spamo! -------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mans priekslikums ir braukt no rita un lai lieki nekavetos jo lidz otrajam mazakajam ciemam ir jabrauc tikti tikti ilgi un gala mes busim kautkur ap 11.30 nu tadel jabrauc no pasa rita
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi!
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 11 2005, 18:24) man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi! .....ja tu tiksi liidz kurzemei. bet nu man ne paraak izskataas ka ir iistais laiks stopeet. -------------------- Because i can!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 11 2005, 18:24) man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi! sauliit ja es izkusteesos tad ne aatraak par 12.00... man peec daudzaam gljukainaam naktiim un dienaam vajaga kaut nedaudz miega... taa ka varbuut ja tiesaam domaa ko taadu dariit dod zinju.. |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 19:40) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 11 2005, 18:24) man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi! sauliit ja es izkusteesos tad ne aatraak par 12.00... man peec daudzaam gljukainaam naktiim un dienaam vajaga kaut nedaudz miega... taa ka varbuut ja tiesaam domaa ko taadu dariit dod zinju.. eeeeee, anoo.... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
eee... man liekas, ka autobusaa arii var guleet, nu protams, ja ir seedvietas. Staavot taa pagruuti laikam buus.
-------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(za4peedinja @ Nov 11 2005, 19:54) QUOTE(Lija @ Nov 11 2005, 19:40) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 11 2005, 18:24) man līdz 12:30 ir daaaaarbs... *raud* Nu neko, stopēšu viena! Būs jums pārpasaulīgā izklaide- meklēt manas paliekas pa visu Kurzemi! sauliit ja es izkusteesos tad ne aatraak par 12.00... man peec daudzaam gljukainaam naktiim un dienaam vajaga kaut nedaudz miega... taa ka varbuut ja tiesaam domaa ko taadu dariit dod zinju.. eeeeee, anoo.... ![]() autuboss ir pārāk dārga izklaide nabaga stundentiņam... cik es zinu, man knapi pietix turpceļam, un tad es vēl 4 dienas kūkošu, pētot pakārušos peli savā ledusskapī.. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... es vēljoprojām domāju iet vai neiet... =_= Bet laikam jau būs jāaizvelkās. Bieži otakiešus tak Ventspilī neredzēsi!
(Jāaa jāaa es arī spamoju... =.=) |
+Chibi+ |
![]()
|
Vismaz tavs spams ir mākslinieciski apslēpts!
![]() Protams, ka tev jānāk! Mūs gandrīz vai pienes tev uz paplātes! Tjip, ja Kikyo nenāk pie otaku, otaku nāk pie viņas. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
erm... nu jaa... pasaakums godam. Varen garshiigi
![]() Masterful shot, friend elf. Three cheers for the archer (ETM) ! hip, hip, huzzah! hip, hip, huzzah! hip, hip, huzzah! |
+Chibi+ |
![]()
|
GANTZ~!!! DDR~!!!!!!! GANTZ~!!!!!! FOOD~!!!!! GANTZ~!!!! COWBOY BEBOP THE MOVIE~!!! GANTZ~~!!!!!!!!!
Šādi atbildētu izsmalcināts spameris, bet es taču tāda neesmu, so: milzum liels paldies ETM ģimenei, kas 100% ir zelta vēŗti cilvēki, jo ne tikai mūs pacieta, bet arī neapraxtāmi jauki pret mums izturējās. Īpašs paldies ETM mammai. ![]() Paldies arī tālbraucējam Dainim, kas mūs ar Liju aizveda līdz Ventspilij un izstāstīja visus savas profesijas sīkumus. Paldies, kas paņēma mūs, pirms mēs vispāŗ sākām stopēt. Yay, palēkāju uz DDR, es gan rihtīgi sūkāju šajā ziņā, bet lietas var mainīt, jāpērk šitāds stafiņš mājās un jāpraktizējas pie mūzikas iz Mario [tu tu tu tu..]. Un tad bija GANTZ. Un mēs ar Liju vairs neko neatceramies. Jo GANTZ pārņēma mūsu tentaklu. Sugoi! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:59 |