![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Jāpievienojas pārējiem un jāpasaka paldies ETM ģimenei, pašam ETM, maniem zoles partneriem, sigfam un sippam, viskijam.
Patikamam pasākumam bij arī labs nobeigums ar mājupceļu, kas kādu laiku atmiņā paliks. Tātad kopumā jāsaka - patīkami pavadīta nedēļas nogale. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu ko, niikulji? nebija veerts braukt ne? labak jau bija tuseet maajaas un dariit to ko parasti (esmu diezgan paarliecinaats, ka neko). Kas tad labs vareetu buut tusaa pie ETM V-pilii? Nu pilniigi nekas. Tieshi par to arii liecina visas atsauksmes.
< un tagad pacilaajoshais pateiciibas raksts par godu visiem tiem, kas nebija beidzas > Man nav ne mazaakaas jausmas kapeec pilniigi neviens negribeeja leekaat uz DDR (universaalais cilveeks-bagaazhastransports-traukumazgaataajs-griidutiiriitaajs-miskaste <sorre ja ko izlaidu> neskaitaas) un tad kad izraadiijaas ka paklaajs taa iisti neiet, neapmierinaati bija gandriiz visi. Bet nu tas lai paliek nosleepums. taas dazhas bildes man ir savaaktas, vareetu jau kkur uploadot, bet nezinu ko dariit ar to gjeniaalo videoklipu (Sephiroth&kompaanija Cruel Angel Thesis [NGE] uz DDR) -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
cerams, zupas ēšanas bilde tiks aizmirsta, jo šitā jau nav Adult saduļa, tādas briesmas te nav ko likt!
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu es jau uzskatu ka nav jau ko sleept. jajau zin ka tuss pie ETM tad jau cilveekam jaabuut gatavam redzeet briesmoniigas bildes.
-------------------- Because i can!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
tiesaam tiesaam, baigi feini...
Visu cienju ETM mammai kas visu laiku smoreeja un taisija un speeja piebarot muusu eedeliigos veederinjus... ETM mamma ir forsa..^^ no saakuma biju nedaudz saskrobojusies... gomen tauta par to... GANTZ!!! WOOOHOOO... gribu vell sito staffffffu...^^ khem khem... 14 seerijas tomeer ir par maz... (maajaas noskatiijos 15... wow... O.o) interesanti, kur palika liela dalja tautas no riita.... ![]() miiiilziiigs paldiesinjs tautai kas panjeema uz celja divas nelaimiigas nosalusas meitenes... ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 13 2005, 23:29) nu ko, niikulji? nebija veerts braukt ne? labak jau bija tuseet maajaas un dariit to ko parasti (esmu diezgan paarliecinaats, ka neko). Kas tad labs vareetu buut tusaa pie ETM V-pilii? Nu pilniigi nekas. Tieshi par to arii liecina visas atsauksmes. No atsauksmēm tā arī netapa skaidrs, kas tur tik burvīgs ir bijis, ja neskaita pašu braucienu uz Ventspili (cik nu piedzīvojumiem bagāts tas katram ir bijis), kaudzi garšīgas paikas, iecietīgus vecākus un GantZ (nesaprotu par ko šajā šovā var jūsmot, man to skatoties ne vienreiz vien radās vēlme ielīst monitorā un visus tos "varoņus" apšaut par viņu neizmērojamo stulbumu). Es vedinu uz to, ka dodiet pikantos sīkumus, kurš ar kuru un kur ![]() Jo līdz šim nemanu iemeslus, kas man būtu likuši kratīties aptuveni 450 km un tad vēl atpakaļ. P.s. Nudien, paskaidrojiet man dumiķim, kas var patikt GantZ? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
u labi ganz nemaz nav tik forsi.
kas tur biji tik ipass? principa jau nekas tads ipas un neaizmirstams tur nenotika. tas varbut tapec ka cilveki kas tur ieradas bija sava starpa pazistami jau kadu laiku un nevienam nevajadzeja sedet malnina un nespet iedzivoties kompanija. visi jutas brivi un atraisiti lidz ar to vis ar izvertas forsi. kas tiesi tiesi tur bija tads kas visiem lik teikt labus vardus par so pasakumu? nav ne mazakas nojausmas. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 14 2005, 10:52) unlike anime, Gantz manga imho i bik tolereejamaaka. bik juuti vairaak uzsvaru nevis uz action/ecchi, bet tieshi uz "nezaales dziivotgribu". arii vairaakas interesantaakas post-anime-timeline story arcas. hwz .. imho ir veerts vienkaarshi palasiit mangu. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Nov 13 2005, 22:32) Jāa... viskijs uz galvas... =_= Anyway bij forši. :3 Vismaz tik ilgi cik es biju... Lasot citu komentārus, izskatās, ka pēctam, kad es aizgāju prom (kā jau vienmēr) sākās visa jautrība. Oh well. Neko darīt. XD Starp citu, to geimeru video kāds nevar kautkur uzmest? o.o |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Lija @ Nov 14 2005, 10:47) Ja Tu to par mums (mani, Kim un Fantu) tad mums bija jābrauc uz rīgu apsweikt māsu (wecāko) dzimmenītē... a ETM kā jauks cilwēks mūs pawadīja (kā arī nepameta to stundiņu kuru nācās gaidīt līdz nākošajam autobusam)... >< wisp man patika pasākums... itkā jau nekas "īīīīīīpašs" nebija taču tik un tā jauki un manuprāt bija tās ceļa naudas wērts... Atsewišķs paldies Maakoniitim par 3u stundu garo pastaigu 5os no rīta ><... "ejot skatīties saullēktu (xexexe)" -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
ETM |
![]()
|
QUOTE(Zuzix @ Nov 14 2005, 16:55) Atsewišķs paldies Maakoniitim par 3u stundu garo pastaigu 5os no rīta ><... "ejot skatīties saullēktu (xexexe)" atljauhos paabot: saulrietu. Jo iet uz juurmalu skatiities saulleektu nav jeegas, juura iziet uz rietumiem. -------------------- Because i can!
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 14 2005, 18:01) QUOTE(Zuzix @ Nov 14 2005, 16:55) Atsewišķs paldies Maakoniitim par 3u stundu garo pastaigu 5os no rīta ><... "ejot skatīties saullēktu (xexexe)" atljauhos paabot: saulrietu. Jo iet uz juurmalu skatiities saulleektu nav jeegas, juura iziet uz rietumiem. to mēs atklājām wēl turpceļā, taču tas netraucēja turpinat iešanu -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 14 2005, 11:52) nu skat, 3am... visi miegaini... boredom... un tad ir Gantz, kur visi mirst, kur galv. varoņi ir apbrīnojami debīli, taču mūsu 3am-prātos sižets ir aboslūti neparedzams, tādējādi pat aizraujošs.. Man Gantz patīk.. Gantz. Uhu. Tieši pats Gantz. The ball that pisses everyone off. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:02 |