IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> kā tad ir.. ?, alus, šņabis, lētie vīni.. tie ir mūsu..
kam priekšroka?
kam priekšroka?
sulīna [ 1 ] ** [1.56%]
sidrs [ 4 ] ** [6.25%]
alus [ 26 ] ** [40.62%]
sņabis [ 2 ] ** [3.12%]
samogonka [ 0 ] ** [0.00%]
viss kopā.. [ 4 ] ** [6.25%]
nedzeru! [ 27 ] ** [42.19%]
Total Votes: 64

lastguru
post Oct 26 2005, 01:48
Post #31

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

nekad nekaadu alko, pat alu, nebiju dzeeris, ja vien kefiiru un teeju nepieskaitiit pie alkohola, tikai deelj taa ka tur arii graadus var atrast... nu tiesa gan, vienu vai divas reizes pagarshoju shampaanieti kaut kad ljoti sen kaut kaados sveetoks... negarshoja... es pat glaazi neizdeeru... taa tik vienu malku smile.gif ... nu un nesenajaa BalticIT&T izstaadee Kaspersky mani piekraapa iebarojot kaut kaadu spirtiku vai shnjabiiti... fui cik negarshiigs... bee... smile.gif

parasti aarpus maajaam dzeru kolu (dazhreiz sprite, dazhreiz kolas un sprite maisiijumu biggrin.gif ), dazhreiz teeju. maajaas slinkums peec kolas iet - vnk dzeeru uudeni un viss... un dazhreiz teejinju ja nav slinkums taisiit vai kaads piedaavaa...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taka
post Oct 26 2005, 07:58
Post #32

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(sipps @ Oct 25 2005, 17:46)
kapec tie kas dzer ir tie sliktie, tie kas nedzer labie?
tikai balts un melns?

ka reiz teica kads gudrs cilveks " ka var uzticeties cilvekam kurs kategoriski nelieto alkoholu? "
*

Atspringsti.
Runa iet nevis par cilvēkiem, kuri iedzer, bet gan par tiem kuri lopojas.
Diemžēl lielai daļai jaunās paadzes manis aprakstītais koteilītis šķiet "teh super l33t"
Man ir daudz draugu, kuri iedzer un nekad nekādu problēmu nav bijis, jo nemēdzu lasīt morāli. Mani vispār neuztrauc cik un ko kurš dzer, ja vien zina mēru.
Domāju, ka saproti atšķirību starp dzeršanu un lopošanos.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Church
post Oct 26 2005, 08:09
Post #33

sewer rat

From: latvia / riga

visbiezhaak meeru nezin jaunieshi kas tikko bez vecaaku kontroles tikushi pie alkohola bez ierobezhojumiem. - pirmie studentu kursi utml. parasti paaris gadu laikaa, biezhi vairaaku reti nepatiikamu gadiijumu pieredzes deelj, tiek iemaaciits savs meers, un taalaakaa dziivee tiek vai nu tikai 'iedzerts', vai nu principiaali atmests. protams, ir dalja, kas turpina/izveersh plashumaa/pieradumaa/adikcijaa/sabeidz dziivi/karjeru. R.I.P.
+Quote Post
xikes
post Oct 26 2005, 09:00
Post #34

Koushaku

Laikam buushu kluvis par cilveeku, kursh uz alkoholiskiem dzeerieniem skiibi skataas.. dry.gif
Katru rezi, kad kaados sveetkos kaut ko iedzeru rodas arvien speeciigaaka veelme turpmaak taa vairs nedariit. Nepatiik man tas blur`s par apzinu. Krsitaalskaidrs praats forever. Vai nav forshi, kad pilniibaa apzinies kas notiek apkaart, kaa notiek, speej domaat par konkreetaam lietaam un preciizi dariit konkreetas lietas..
Tagad jau paarsi reizes esmu atteicies no alkohola lietoshanas arii tajos retajos saviesiigajos pasaakumos, uz kuriem tomeer esmu spiests aiziet. IMO nav nekaa laba alkoholaa.. tikai zuud skaidrais praats un paliek karsti (bet man patiik ziema, taadad aukstums).
Nedaudz mazaak nievaajosha atrtieksme ir arii pret kafiju.
Citaadi dodu priekshroku teejai bez cukura, kakao, vai kaadai auglu sulai.
No gaazeetiem dzeerieniem parasti izveelos Colu..vai kaut ko citu no taas dimensijas (Fanta, Sprite)
Zeel ka vairs nav Cherry-Cola sad.gif bij mana miilaakaa...

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
dmonster
post Oct 26 2005, 09:24
Post #35

Shishaku

No parastajiem dzeerieniem man garsho piparmeetru teeja, sprite, auglju sula (peedeejaa laikaa visvairaak aabolu sula) un vienk. uudens.
Pie alhaholiskajiem taa izsmalcinaatiem man garsho shampanietis, kam piekozh klaat shokolaadi, visai labs taa.

--------------------
Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
+Quote Post
ShinChan
post Oct 26 2005, 09:43
Post #36

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 00:48)
parasti aarpus maajaam dzeru kolu (dazhreiz sprite, dazhreiz kolas un sprite maisiijumu biggrin.gif )
*

Atļaušos apgalvot, ka šīs dziras tavam organismam nodara lielāku kaitējumu nekā regulāri (katru dienu): 50 grami balzāma, 0.5 l alus (protams ne jau čurenieka) vai 200 ml laba sarkanvīna/baltvīna.

Caurskatot šo topiku man ir radies iespaids, ka liela daļa alq. uzksata par kaut kādu sātanu, kuram atliek iedot mazo pirkstiņu (ieraut vienu glāzi) un pašlo pajehalo alkoholisma druvā. Bērnišķīgs piegājiens, kuram pieturējos arī es... līdz 15 gadu vecumam.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Oct 26 2005, 10:52
Post #37

Tennou

Man vienkārši negaršo, Esmu mēģinājis. Neiet iekšā un viss.
Tas, vai es pats dzeru vai nedzeru ir manis paša izvēle. Un man nevienam nav par to jātaisnojas vai jākaunas, var arī jālepojas.
Tā kā esmu pie stūres, tas man dod papildus bonusu - nav jāmocās ar dilemmu "dzert vai braukt".
Tas pats attiecas uz visiem citiem - cik un ko katrs dzer ir viņa paša ziņā un neprasa nedz nosodījumu nedz uzslavu.
Mans vienīgais iebildums būtu pret totālu lopošanos, nu vismaz manā tuvumā ne.

Par to bērnišķību - mož man jāsāk cigāri smēķēt jo, piemēram Hemingvejs taču tos smēķēja smile.gif
Nekad neesmu kaut ko darījis tāpēc lai izskatītos vairāk pieaugdzis/nobriedis/etc - kā reizi tas gan velk uz bērnišķību. Piem. smēķēšana jau pēc iespējas agrākā vecumā, pie tam šajā jomā, cik novērots, meitenes jau ieliek zēniem. Nu man nešķiet ka tā būtu baigā brieduma pazīme, tikai vēlme izskatīties cool.
Un alkohola lietošanai/nelietošanai nav nekāda sakara ar personas garīgo briedumu.

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Oct 26 2005, 11:09
Post #38

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Jaa, nu probleema ar alkaholu ir taada, ka peedeejos gados tas ir baigais haips. Visi nepilngadiigie grib buut lieli, pasktaas, ka teevs katru vakaru peec darba panjem alu, seezh un relakseejas, uzreiz pasham taa gribaas. Saku no savas pieredzes. Vieniigais, ka man alus garsho (kaa nu kursh, protams, bet bauskas tumshais un uzhavas gaishais man garsho labaak par saldajiem spirdzinoshajiem dzeerieniem kaa kola).
+Quote Post
lastguru
post Oct 26 2005, 11:42
Post #39

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(ShinChan @ Oct 26 2005, 09:43)
QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 00:48)
parasti aarpus maajaam dzeru kolu (dazhreiz sprite, dazhreiz kolas un sprite maisiijumu biggrin.gif )
*

Atļaušos apgalvot, ka šīs dziras tavam organismam nodara lielāku kaitējumu nekā regulāri (katru dienu): 50 grami balzāma, 0.5 l alus (protams ne jau čurenieka) vai 200 ml laba sarkanvīna/baltvīna.

like I care... es nedzeru un nespmeekjeeju ne jau taapeec ka taupu veseliibu... nu negarsho man, un patiik skaidrs praats maajaas. peec manaam domaam, kas var buut trakaaks kaa speciaalais instruments lai atraisiitu meeli vai ljaut sev atpuusties... arii bez taa var smile.gif zaales/vitamiinus es nedzeru, potes netaisu (iznjemot pret encefaliitu), at sportu nenodarbojos... heh, da kaads tur veseliigs dziives veids (ne, nu labi, man jau patiik uzskatiit ka taads arii ir veseliigs dziives veids, bet no no citu cilveeku viedoklja iipashi veseliigs tas nava)? wink.gif

P.S. un kaapeec dazhi raxta "alkAhols"? daargie draugi, tur jaabuut burts "O"

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
ShinChan
post Oct 26 2005, 12:09
Post #40

ultrafilozofs

QUOTE(Taka @ Oct 26 2005, 09:52)
tā un šitā...
*

Tu bišķi neiebrauci manis teiktajā, vai arī es ne īpaši precīzi izteicos. Bērnišķīgumam ar dzeršanu vai nedzeršanu nav nekāds sakars. Bērnišķigi vai nenopietni ir tas, ka dažam labam alq. a priori ir negatīva lieta, un jau paprovējot vien problēmas aizies ķēdē. Uzskatu, ka katram cilvēkam vismaz reizi dzīvē ir kārtīgi jāpiedzeras, tikai tad viņš ir tiesīgs kaut ko spriest par alq. un ar to saistītajām lietām.

QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 10:42)
un patiik skaidrs praats maajaas. peec manaam domaam, kas var buut trakaaks kaa speciaalais instruments lai atraisiitu meeli vai ljaut sev atpuusties...
*

Skaidrais prāts tev arī pēc kausa alus nezudīs.

Mani joprojām nepamet izjūta, ka jūs nespējat nodalīt iedzeršanu no piedzeršanās

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Oct 26 2005, 12:12
Post #41

Tennou

Man liekas es izteicos pietiekami skaidri - man ir negatīva attieksme pret lopošanos nevis alkoholu kopumā. Lopošanās ir nespēja kontrolēt lietojamā alkohola daudzumu un kvalitāti - elementāra mēra nezināšana.
Tas ka es nedzeru, nenozīmē, ka man ir negatīva attieksme pret alkoholu, kā man reiz teica draugs "tev var iedod alus glāzi paturēt, tu esi nekaitīgs" smile.gif
Teiksim, es nelecu ar izpletni, vai tad tas nozīmē, ka man ir negatīva attieksme pret nodarbošanos ar izpletņlekšanu?

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post Oct 26 2005, 12:31
Post #42

ultrafilozofs

Diemžēl mūsu sabiedrībā tā ir iekārtots, ka lielu daļu no veiksmīgas karjeras var veidot tikai neformālu kontaktu ceļā. Un kā smejies neformāli kontakti kā likums ir saistīti ar smēķēšanu un alq. lietošanu. līdz ar to, ja tu nesmēķē un nelieto alq. tev iet garām daudzas iespējas (mana nesmēķējošā būtība jau ir šur tur pašam iegriezusi, īpaši jau augstskolā, taču lai nu ko, bet smēķēt gan nesākšu). Nedarīt šīs lietas nozīmē daļēji atdalīties no kolektīva, izkrist no aprites un iemantot dīvaiņa slavu, kas mani īpaši nekrata, jo man tāda jau ir. Protams, to nevar vispārināt un ir kolektīvi, kur nekas tāds nenotiek, taču cik man ir nācies strādāt, un nebūt ne kādos pritonos, vienmēr kaut vai mērena alq. lietošana ir nozīmējusi "normālību" un "pieskaitāmību", turpretī pilnīga atturība, liecina vai nu par nopietnām problēmām ar alkoholu, vai arī brieduma trūkumu. Nesaku, ka tas ir pareizi, taču tā reiz ir iekārtots.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
dmonster
post Oct 26 2005, 16:23
Post #43

Shishaku

QUOTE(direktors @ Oct 26 2005, 13:11)
QUOTE(dmonster @ Oct 26 2005, 09:24)
vienk. uudens.
*

tu domā to indi no krāna.. blink.gif
*

Kaa kuraa kraanaa, man maajaas nav kalkju trubas, man iet skaidrais uudens smile.gif .

--------------------
Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
+Quote Post
Hikaru
post Oct 26 2005, 18:36
Post #44

Tennou

From: Latvia

QUOTE(ShinChan @ Oct 26 2005, 12:09)
Uzskatu, ka katram cilvēkam vismaz reizi dzīvē ir kārtīgi jāpiedzeras, tikai tad viņš ir tiesīgs kaut ko spriest par alq. un ar to saistītajām lietām.
*

Nepiekrītu. Ja ir liela teorētiska zināšanu un datu bāze, tad arī var spriest un domāt par to vai citu tēmu (konkrētā situācijā - alq.). Pietiek paskatīties TV, palasīt rakstus, noskatīties reālas situācijas no malas un, novērtējot katru elementu ar ticamības varbūtībām un svara koeficientiem, un piem. izveidojot mažoritāro grafu, VAR spriest par alq. un ar to saistītām lietām (konkrētā situācijā var arī izlaist kādu no pieminētām procedūrām). Tā tiek risinātas daudzas ļoti svarīgas lietas, kur praktiski netiek uz sevis izmēģināts, bet gan pētot citus.
+Quote Post
animeec
post Oct 26 2005, 18:46
Post #45

Jinushi
**

kaut ka dazs labs te grib pavedinat citus uz dzersanu, tik :"tas nav slikti ka tu piedzeries ka lops", vaig tac kadreiz dzive piedzeties" utt
Manuprat ja tev negribas dzert tad labak ari nedzer ja nu vienigi sagribas tad ar meru,bet tomer labak nevaig
vispa jau sak pirmie dzert tie kuriem vecaki to dara, nu protams, vecaki dzer, kas es sliktaks? un ta ari visi pakal skrien smile.gif
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:03