![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
QUOTE(ETM @ Oct 27 2005, 18:12) Kad tu tā pasaki, varētu padomāt, ka tas ir kaut kas vieglāks par šņabi, bet īstenībā tie abi kopā tev nereāli iedos pa galvu un pohas arī būs daudz stiprākas vēlāk. Rīzons tam ir tāds, ka organismam nākas cīnīties pret diviem dažādiem alkoholu veidiem vienlaicīgi. Tieši tāpēc nav ieteicams jaukt kopā dažādus dzērienus, ja vien tu neesi nodomājis pārdzerties. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(animeec @ Oct 27 2005, 17:42) Paldies, šī frāze iedzen milzīgu respektu pret tevi, kā tematu izprotošu un diskusijas cienīgu cilvēku -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Un alkohola saturu aluu un shnjabii arii zini? Tas ka tu kaut kur kaut ko izlasiiji jau nenoziimee ka reaalaa dziivee tas taa arii notiek. Muusdienaas tie kas dzer shnjabi, parasti sho dziru lieto palielos daudzumos, diezgan biezhi ar kaut ko atjaucot.
|
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
da labi sippi tu jau visu par mums labak zini, negribas man te uzsakt, stridu?
nu lab, vis, vairak es neka neteiksu par sito un man neka neprasat ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(direktors @ Oct 27 2005, 21:51) QUOTE(ETM @ Oct 27 2005, 18:12) pliks snjabis nav tik debils ka shaads sajaukums ar alu. kad snjabis ar saviem graadiem sajaucas ar to kas ir aliinaa, visaam taam huinjaam kas alu pataisa par alu, tad nekas labs nesanaak. kungja skaloshana tuveejaa daarzinjaa pa briivu.. ![]() Jaa, bet diivainaa kaartaa, shnjabis, atshkjaidiits ar uzdzeramo, paarmainjus dzerts ar alu, ir ok. Bet manaa gadiijumaa taa vareetu buut nevis atshkjaidiishanas lieta, bet tas, ka paarmainjas meedzu veikt maz, piemeeram alus-skruuve-alus-skruuve, nevis regulaara mainiishana vai kopaa jaukshana. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
manuprat visas sis sarunas par un ap alkaholu tapatas ir pilnigi bezjedzigas un nevajadzigas. jo tapat nevar nonakt pie vienotas nostajas saja jautajuma. bet kautka divaini, tiko parads kautkads topiks kura var iepit alkaholu ta uzreiz aiziet ritiga klope par to " slikts, labs, var nevar alkani-aturibnieki" un ta bez sava gala viens un tas pats. nevar tacu parliecinat tos kas nedzer ka dzert ir labi un tos kas dzer ka nedzert ari ir labi? bezjedzigi.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(sipps @ Oct 28 2005, 09:04) manuprat visas sis sarunas par un ap alkaholu tapatas ir pilnigi bezjedzigas un nevajadzigas. jo tapat nevar nonakt pie vienotas nostajas saja jautajuma. bet kautka divaini, tiko parads kautkads topiks kura var iepit alkaholu ta uzreiz aiziet ritiga klope par to " slikts, labs, var nevar alkani-aturibnieki" un ta bez sava gala viens un tas pats. nevar tacu parliecinat tos kas nedzer ka dzert ir labi un tos kas dzer ka nedzert ari ir labi? bezjedzigi. tikpat labi vareetu vi vs emacs, which shell, windows vs linux, doom3 vs HL2, ati vs nvidia, blondiines vs brunetes utml utjp utt ;> |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 28 2005, 10:11) tikpat labi vareetu vi vs emacs, which shell, windows vs linux, doom3 vs HL2, ati vs nvidia, blondiines vs brunetes utml utjp utt ;> nedomaju ka te varetu sanakt baiga klope ar tik pretejam domam jo man pilnigi vienalga windows vai linux,doom3 vai HL2 uj vel jo vairak blondine vai brunete tur nu es neredzu vispar kada jega diskutet ![]() es zinu ka tie bija tikai piemeri tomer alkahols stav pari visam |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
lol...protams, ka alus PWNo visu!
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(direktors @ Oct 28 2005, 14:18) QUOTE(Church @ Oct 28 2005, 10:11) tikpat labi vareetu vi vs emacs, which shell, windows vs linux, doom3 vs HL2, ati vs nvidia, blondiines vs brunetes utml utjp utt ;> vot tur kā reizi ir vismazāk ko diskutēt. ![]() Muļķības! Diskusijas, kas saistītas ar Linux, ļoti bieži kļūst par flamewar, kurās postu skaits vairākas reizes pārsniedz to daudzumu, kāds ir vairumam diskusiju attiecīgajā forumā. Lai nav galīgs offtopic: Man patīk skaidra galva, tāpēc nedzeru. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Niks @ Oct 28 2005, 21:15) xe xe 4alji nju jus dodat... tas ta4u ir tizli.... ![]() ![]() domaju ka shaja pasaule viss ir vajadzigz.... pat alkaholz, jo tas dod iespeju atslabinatiez... ![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
AlkOhols (note the letter "O") dod iespeeju atslaabinaaties... hmm... diivaini... man kaut kaa visus savus 22 gadus nebija vajadziibas peec kaut kaada taada magjiskaa liidzeklja... man atpuuta ir miegs, anime, shis forums... ko veel var gribeet... visu paareejo laiku manas smadzenes straadaa. es neredzu neko sliktu tajaa no kaa baidaas shumin: atnaak uz maajaam un saak ziimeet galvaa sheemas. man tas ir ljoti exciting. jaunaakaa aizraushanaas ir hardware uzbuuves analiize: tagad man nedriikst dot rokaas nekaadu pusliidz gudru aparatuuru - obligaati izjaukshu lai apskatiities kas tur iekshaa... un man taa ir labaakaa izklaide... labaaka par anime
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 28 2005, 22:13) Dazhi cilveeki ir izveeliigi un vinjiem gribas veel citus atslaabinaashanaas veidus. QUOTE(lastguru @ Oct 28 2005, 22:13) edg paarmet krustu un meklee saartu kjecerim. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:06 |