![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Anime un manga ir divi atšķirīgi veidi/mediji, kā pasniegt vienu un to pašu. Tāpēc šis "vs" ir bezjēdzīgs pēc būtības. Gaidīsim "Pūt Vējiņi" mangu tā noteikti ierullēs varāk nekā tā leimā latviešu filma, 100 punktu!!!
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Doomāju ka anime man patīk labāk,bet mangai arī nav ne vainas!
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Domaaju puut veejinji mangaa tiks iekljautas hentai sceenas starp uldi un baibinju
![]() sory par pilniigu oftopick ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man patīk abi, bet es vairāk nosliecos uz mangas pusi ^^
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Unreachable |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 7-October 05 From: ええと ...... 家 ..... 恐らく ![]() |
![]() Jāsaka, ka negaidīju vairāk uz anime tendētā forumā redzēt tik daudz cilvēku, kas ir pozitīvi noskaņoti pret mangu. Patīkami pārsteidzāt mani, ļaudis. >.> Tomēr nevar teikt, ka atkārās žoklis. Mangas forumos arī tiek izveidotas apakšsekcijas anime diskusijām. :amuse ...... Es aiz pieklājības atturējos. Labāk tā. Neiejaukšanās politika. Ja balsotu, tad 51% mangai un 49% - anime ...... tātad sanāk, abiem bezmaz vienādi. .... Te kāds teica, lai šo necenšas pārliecināt par to, ka mangas nav komiksi .... bet .... man gribētos būt tik netolerantam un izmest pāris frāzes par to, kā mangas saturs ir maziem bērniem pat neizprotams. *jūtas labi par savu līdzsvaroto dabu* This post has been edited by Unreachable: Feb 14 2007, 06:43 -------------------- ![]() It's so hard to be modest when you're perfect. 枝葉の事でくよくよするな MangaHelpers! Tas ir atkarību izraisoši ... ^^ |
Janimaru-kun |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-January 07 ![]() |
nuu ir jau mangas arii mazaakiem beerneljiem, vai ne taa?
Nu es principaa nobalsoju, ka abi labi, jo taa arii domaaju, tachu paarnesot sho pashu topiku rietumnieciskaa videe, jaasaka, ka disney komiksi man patika labaak, nekaa multenes, gan jau tas pats kaadreiz notiks ar anime un mangu. -------------------- ![]() |
Osis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-March 07 ![]() |
Man patiik Anime vairaak...kautgan...aaa!!
|
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
nez man patīk manga kā nekā garāka, acis nebojā utt...
![]() |
Osis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-March 07 ![]() |
Nee, anime vairaak notikumu
![]() ![]() |
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Man abi divi patiik. Protams mangas es dazreiz nevaru izlasiit, jo ir japaanju valodaa, bet tomeer abi divi man ljoti patiik.!
![]() This post has been edited by Haruka: Mar 17 2007, 17:35 -------------------- ![]() |
Moira-chan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 19-March 07 ![]() |
Man vislabak patīk manga, tapec ka anime dažās reizes ne vis it kā mangā.......
![]() -------------------- Es Mīlu savu sirdi, bet ne tavejo!
|
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Tagad esu iemaaciijies vispirms noskatiities animi un tad tikai lasiit mangu, lai nesanaak vilshanaas animee
![]() |
Tatsuke-sama |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 10-April 07 ![]() |
Kas attiecas uz mani, kā kura manga un kā kura anime, nereti anime netur līdzi savai mangai ne sižeta ne animācijas ziņā, nu es domāju vizuāli mangā attēli ir daudz izsmalcinātāki, toties animē viss ir krāsains, ir ekšins un skaņas dažādas un animi ir daudz grūtāk uztaisīt, protams labprātāk skatos animes nekā lasu mangas...
![]() |
Santeroel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-February 07 From: Rīga mīnus 33 kilometri ![]() |
Es agrāk aizrāvos vairāk ar animēm, bet pēdējā laikā esmu pārgājusi uz mangām. Laikam pie vainas bija "Perfect Girl Evolution" - manga ir lieliska, bet anime... welll, nebūt lieliska. Un horror mangas arī ir biedējošas.
Vienīgā nelaime tāda, ka bieži daudzas mangas netiek iztulkotas tik ātri, cik es tās lasu (un arī tas, ka dažas jālasa no labās uz kreiso, bet ir arī tādas, kuras jālasa no kreisās uz labās). good bless EvilEmpire - labākie mangu resursi visā internetā, neskaitot mIRC. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums |
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
Man gan liekas ka Manga un Anime ir cieši saistas un ar neko nevar atšķirties
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |