![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
var, un biezhi atshkjiraas. tiiri radiishanas procesa iipatniibu peec. - stipri vienkaarshaak un mazaak darbietilpiigi ir ziimeet tikai galvenos sizhetam kadrus mangaa, nekaa visus 20-30 katru sekundi, + veel domaat par coloring/seiyuu/OP/ED/soundtracku/maarketingu. - taapeec biezhi mangaa shiis individuaalaas sceenas ir daudz detalizeetaak/skaistaak uzziimeetas/eenotas (eg. saliidzini kaut vai brunju artu berserk mangaa vs. anime, kur tikai iekraasotas kontuuras) utml, + arii sizhets biezhi ir garaaks, ar papildus sidestories .. animee parasti ietilpinot tikai kaadu labi ja vienu story arcu finansiaali / iespeejamaa epizozhu skaita deelj.
protams, vienmeer iespeejami iznjeemumi (kas, kaa zinaams, apliecina likumu [tm]) |
nimfa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 15-April 07 From: Forbiten forest ![]() |
Vienlīdz sajūsmina gan anime, gan manga kaut gan ar mangu sanāk sastapties biežāk. Ir animes kas rada pārdomas, mangās pārdomas vari radīt pats skatoties zīmējumu un uztverot to katrs savādāk.
-------------------- "To avoid criticism do nothing, say nothing, be nothing." Elbert Hubbard
|
Zakura |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 9-May 07 From: Titurga-Lapenieki ![]() |
Man patīk ļoti anime, bet arī manga ir normāla!!!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Man labāk pie sirds iet anime. Manga arī patīk, taču tikai uz papīra. Monitorā lasīt ir neforši. Eh, žēl- būtu vairāk naudas, varētu pasūtīt mangu un lasīt. Bet nav.
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
manga! man ljoti patiik kad mangaa ir kaa lai saka nokjerts kaads labs moments nevis kaa animee vienkaarshi pavilkts uz priekshu
|
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
man liekas kad īpašas atšķirības nav!!
Dažiem patīk labāk lasīt mangu, citiem skatīties anime! ![]() -------------------- Mjauu
|
dainismat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 3-September 07 ![]() |
Es uzskatu, ka anime ir labāks tāda iemesla dēļ, ka mangā nevar redzēt varoņu izjūtas un īstu action. Tomēr manga ir labāka tad, kad anime vēl nav pilnīgi pabeigta. Man asvukārt nepatī ktas, ka dažas anime nesakrīt ar mangu, piemēram, Air Gear ...
|
Alisy |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 17-October 07 From: Kautkur ap Riigu. :[ ![]() |
Es domāju abi vienādi.Vairāk tā kā animes skatos bet manga arī ir pietiekami interesanta.
![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
es skatos anime un lasu mangu, priekš manis abi ir vienādi
![]() -------------------- |
Karira |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 24-October 11 ![]() |
Kādreiz skatījos tikai anime, bet nu jau pāris gadus esmu pārmetusies uz mangu. Lai skatītos anime, bieži vien, pietrūkst gan pacietības, gan laika.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |