IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Manga vs. Anime, Kas labak patik tev?
Kas labak tev patik, manga vai anime?
Kas labak tev patik, manga vai anime?
Manga! [ 57 ] ** [21.27%]
Anime! [ 126 ] ** [47.01%]
Abi vienadi! [ 68 ] ** [25.37%]
Kas ir manga? [ 4 ] ** [1.49%]
Kas ir anime? [ 0 ] ** [0.00%]
Cita atbilde. [ 13 ] ** [4.85%]
Total Votes: 268
Guests cannot vote 
Righorn
post Nov 26 2005, 21:46
Post #61

Danshaku

Group: Chuunin
From: Pie kompja

I viens I otrs ljoti ir labi!!! bet jaanjem veeraaa ja nebuutu manga tad nebuutu anime
P.S.
varbuut ne visi animee tongue.gif

This post has been edited by Righorn: Nov 28 2005, 01:11
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Janus
post Dec 1 2005, 03:02
Post #62

CLRAWE

From: Soul society

Man patik ka ir iizvele vai tu palasi vai skaties. Ja slinkums lasit paskaties. tongue.gif

--------------------
+Quote Post
Sword
post Dec 2 2005, 20:40
Post #63

Samurai

From: Starp debesim un elli.

Anime ir interesantaks bez šaubām, tur nav pat jādomā.

--------------------
IPB Image
"Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." ©
Angels banished from heaven have no choice but to become demons
IPB Image
Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!

IPB Image

http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero
IPB Image
+Quote Post
X_Kamui
post Dec 2 2005, 22:00
Post #64

CLAMP Fan

From: Дома...

QUOTE(Sword @ Dec 2 2005, 19:40)
Anime ir interesantaks bez šaubām, tur nav pat jādomā.
*

Es to pašu varu pateik par mangu... wink.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Tissana
post Dec 16 2005, 14:32
Post #65

Heimin
*

From: reverie|*

Man vairaak janosliecaas uz anime.. es kaut vienkaarshi nemaku mangu lasiit.. neit praata iekshaa..a anime vis ir kaa uz delnas.. vienigi reizeem ar tiem subtitireim un tulkojumiem ir ta kaa ir.. smile.gif

--------------------
...and the angels come down to Earth again when they heard the news...
+Quote Post
ephi
post Jan 19 2006, 20:08
Post #66

Heimin
*

eh nja mangu esu lasiijis ljoti minimaali .... nu cik minimaali angel sanctuary vol.1 lasiiju smile.gif)) animi skatiities nav incanti jo emmm tieshi taaa nekas nav pasham jaaizdomaa visu pasaka priekshaa smile.gif nekaadas izteeles piedaliishanaas smile.gif))nu kaukaa taa
+Quote Post
silk
post Jan 19 2006, 23:44
Post #67

Jinushi
**

Es nobalsoju par abiem vienādi, jo animi un mangu nevar salīdzināt. Gan anime gan mangai ir savi plusi un mīnusi un abas šīs lietas papildina vienu otru. Bieži vien no anime ir izmestas daudzas svarīgas lietas un īstenībā traucē saprast pašu sižetu un galveno domu(ja tāda ir). Manuprāt tas, vai izvēlēties lasīt mangu vai skatīties animi ir atkarīgs no paša stāsta. Īsts action stāsts vienmēr liksies bezjēdzīgs kā manga. Angel Sanctuary, manuprāt, kā anime zaudē visu savu burvību, jo manga ir daudzreiz labāka- AS kā anime nekad nebūs tik smalka, ar tik dziļi parādītiem raksturiem un zīmēšanas tehniku. Man mājās ir dažas mangas un es jau sen pārliecinājos, ka nekas nevar atsvērt to foršo sajūtu lasot īstu mangas grāmatiņu.
+Quote Post
Alexiel aka Organic Angel
post Jan 20 2006, 00:01
Post #68

Jinushi
**

From: Latvia

Which have You read as a book? If it is not a secret. And what language on?
+Quote Post
Righorn
post Jan 20 2006, 14:51
Post #69

Danshaku

From: Pie kompja

Vai pastaav Angel sanctuary anime(neskaitot taas triis ova seerijas)????
+Quote Post
silk
post Jan 20 2006, 15:56
Post #70

Jinushi
**

Nē, ir tikai 3 OVA sērijas un manuprāt noskatoties tikai tās var teikt, ka vispār neesi redzējis Angel Sanctuary... Es jau teicu, ka šajā gadījumā manga ir labāka par animi smile.gif
+Quote Post
Tsukino
post Jan 25 2006, 17:03
Post #71

Danshaku

From: Hinata-sou

Es nobalsoju par abiem vienādi, jo animi un mangu nevar salīdzināt. Gan anime gan mangai ir savi plusi un mīnusi un abas šīs lietas papildina vienu otru. Bieži vien no anime ir izmestas daudzas svarīgas lietas un īstenībā traucē saprast pašu sižetu un galveno domu(ja tāda ir). Manuprāt tas, vai izvēlēties lasīt mangu vai skatīties animi ir atkarīgs no paša stāsta. Īsts action stāsts vienmēr liksies bezjēdzīgs kā manga. Angel Sanctuary, manuprāt, kā anime zaudē visu savu burvību, jo manga ir daudzreiz labāka- AS kā anime nekad nebūs tik smalka, ar tik dziļi parādītiem raksturiem un zīmēšanas tehniku. Man mājās ir dažas mangas un es jau sen pārliecinājos, ka nekas nevar atsvērt to foršo sajūtu lasot īstu mangas grāmatiņu.

ok, man liekas, ka shitais ir pareizais variants, un varu pateik kapee - Aa! Megami-sama epas - bija 5 [ir jau jaunas es zinu ~25, yes?], manga - 30 vol, un 196 chapteri, bet es esmu tikai 8 vol. pagaidaam izlasijusi, bet no vecajaam 5 epaam iekshaa ir ljooooooti maz info, un itkaa viss veel sakompreseets, lai ieliistu mazaa pacinjaa, un iespeejams veelreiz aprauts un sabuknjiits. ph34r.gif

PPL, U'VE GOTTA READ THE MANGA! laugh.gif

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
Shinobi-sama
post Mar 10 2006, 00:57
Post #72

Lost in own dreams

From: Jelgava

Nu ko lai saka tauta kjiiveejeeas paarsvaraa principu deelj.
Vienam drausmiigi vajag sizheta dziljumu, kursh itkaa ir mangaa, bet nav animee, vienam vajag kustiigu bildu utt.

Nevaru neko bilst par labu kaadam. Visvairaak man smieklus izraisa tie breeceeji, kuri breekuljo par sizheta nesakritiibu. Veel jo smiekliigaak, ja tas notiek par taadiem trendiem kaa Naruto vai Bleach.
Es gribu redzeet kaut vienu kursh seezhot uz fansubed mangaam ir iemaaciijies pamatus japaanju valodai, kaa arii kaut cik tuvaak nokljuvushi japaanju kultuurai. Viss, ko juus zinaat par parazhaam un visas taas fraazes ko juus esat iegaumeejushi, naak tieshi no animeem. Jaamin arii tas ka ir pietiekoshi daudz shedervu kuriem manga nav kaa source, bet gan kaada novele vai speele, vai vienkaarshi rezhisora iecere.

Par piemeeru var mineet Ghost in the shell, cik man gadiijies redzeet mangu, tad tur ne tuvu nav taada spriedze kaada ir radiita animee. Visi tie ieskanjotie char ir vienkaarshi 'uber'. Neviena manga nemuuzham neatsveers veiksmiigi ieskanjota personaazha skaneejumu. Piemeeram, Monster anime ir ieskanota LJOTI labi, esmu pakonsulteejies ar tiem kas lasiijushi mangu un starpiibas nav, bez maz vai absoluuti nekaadas, neshaubos, ka emocionaalaaka bauda un lielaaks paardziivojums var tik ieguuts skatoties tieshi anime. Par Monster anime vareetu staaveet un krist, taapat kaa arii par Gits, Juuni Kokki, Crest of the Stars saagu, nevar aizmirst par City Hunter ar visu vinja MOKKORI. Ir pietiekshoi daudz shovu kuri ir izanimieeti taadaa liimenii ka vinjus noskatoties liekas ka ir lasiita manga, taadi shovi kaa KareKano un Hachimitsu to Clover.

Nu mangaa laikam tomeer vairaak var mekleet detalizaaciju ziimeejumaa un vienmirklja emocijaas, lai gan es vai beidzos nost aiz smiekliem meegjinot atrast ahuunaas emocijas bleach mangaa, animee tas viss ir ielikts balsii, bet mangaa tur tie mistiski stilizeetie gjiimi ir kaa no konveijera.
Protam ir ljoti daudz mangas kuras ir ljoti sakariigas ar saviem sizhetiem un diezvai jelkad piedziivos anime variantu, vienkeersh deelj liideklju truukuma. Viens no pateiciigaakajiem sektoriem kursh var lepoties ar smuku detalizaaciju vairumaa gadiijumu ir tieshi shoujo mangas, un nevajag domaat ar to joti shauru liidz bezgaliibai saldu, daljinju no taa, ko aptver shii kategorija.

Manga taa ir izteeles pasaule, kur animaacija notiek lasiitaaja praataa, kur katrs var idealizeet katru personaazhu pa savam.
Iisak sakot, nosodiit vienu vai otru deelj saviem principiem, kuri ir visai sekli un pat ljoti smiekliigi biezhi, pieraada nemeegjinaashanu saprast un pieredzes truukumu ar otru paveidu.

Man personiiigi anime kalpo preksh japaanju valodas, tapeec es, iespeejams, guustu lielaaku baudu no animes, nekaa citi, kuri aardaas un bljaustaas par leenajiem suberiem.
Kas zin iespeejams es arii kaadreiz patulkoshu kaadu mangu, jo nav jau nemaz tik sarezhgiiti kaa liekas happy.gif. Mangu tulkot ir nesaliidzinaami vienkaarshaak nekaa anime, kaa arii ar manu pinkjereejoties kanji tiek iegaumeeti aizvien vairaak cool.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
svekris
post Mar 10 2006, 13:30
Post #73

Heimin
*

From: Cesis

es laikam busu drausmigi aprobeozts ,bet es dzilo makslas domu uznemu gan no magas , gan no anime , kas nu ir pie rokas un cik daudz ta laika...
+Quote Post
Kaoru
post Mar 12 2006, 01:45
Post #74

Heimin
*

From: Rīga

Anime man patīk labāk, jo anime ir kustība, skaņa, openingi, endingi.. rolleyes.gif
+Quote Post
Psycholog
post Mar 12 2006, 02:10
Post #75

Danshaku

Anime, izskaidrojams ljoti primitiivs un tups - man nav pacietiibas njemties ar to mangu

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post

9 Pages V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 09:00