![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Dzivu un sataustamu Mangu sanaca pirmoreizi panemt rokas viena no, pie Sigfas, taisitajiem otaku pasakumiem.
Vienmer ir labak patikusi gramata par filmu. Filma, ja ta ir taisita pec gramatas, atnem patikamo fantazijas bridi, kad Tev galva rodas bildes ka tas ko Tu lasi notiek. Mangai ir pat labak, Tev jau ir gatava bilde, ar ko stradat, kad lasi un iedomaties ka ko kurs dara kada momenta. Tomert galvena lieta, ko Anime nekad nespes sniegt ir tas, ka es varu ar rokam turet un sajust to gramatu, apgriezt un metat to, jebkura reklamas laika to panemt rokas un lasit, nez ka citiem, bet es uz datora nevaru vairak par 15 min lasit tekstu, tapec ari interneta manga ar tiek izprinteta. -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
Yeah, the reading on the screen is stressful. It is necessary to touch the book, to feel even the smell of the paper and print. Who experienced it once, will never get rid of this nice feeling.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Manga is nice, still Anime is way better (it has more collor)
![]() But sometimes it is far more interesting to read the real thig than to watch it! ![]() |
Hinata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 28-April 06 From: LV ![]() |
balsoju par anime jo cik esmu meeginaajusi nevaru sevi piespiest nevienu mangu izlasiit! nekaadiigi nepiesaista!
![]() -------------------- ^_^
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
man pieejamām mangām ir grūti pāršķiramas lpp, tāpēc priekšroku dodu animei. tomēr fruits basket mangu lasīju ar tādu aizrautību... njaa, tā laikam arī vienīgā, ko es tā pa īstam izlasīju, un kurai gaidu turp. tāpēc daudz nevaru spriest!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ar reāliem (vismaz 8iem) piemēriem pasakiet, kura anime ir labāka par mangu, nevis tik triviāli paskaidrojumi kā man slinkums un nesaprotu, kas notiek (that's your problem, not manga's).
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
njemot veeraa ka vairums klaatesosho vairumu mangas lasa datoraa as scanlations, tad paarshkjirshanas eertums liekas .. ee. non issue. ;>
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ May 9 2006, 12:39) ar reāliem (vismaz 8iem) piemēriem pasakiet, kura anime ir labāka par mangu, nevis tik triviāli paskaidrojumi kā man slinkums un nesaprotu, kas notiek (that's your problem, not manga's). Pilniibaa jebkura. Un tik subjektiivu atbildi prasoshus jautaajumus nav jeegas uzdot. Man teiksim manga shobriid ir ko vienkaarshi nosist laiku, kad nav ko dariit (manga, nevis scanlations), bet anime man ir izklaide. Man personiigi patiik, ja ir kraasas un dinamika, kustiiba. Manga lielaakoties ir vnk smukas bildiites, uz kuraam paskatiities. Un tas, starp citu arii variee no mangas kvalitaates (un manaa gadijumaa- daardziibas). Nevaru lasiit mangu kaa graamatu, tikai prieksh storyline, jo tas tomeer ir komikss. Anime turpretii piedaavaa zelta viduscelju- vari gan izjust storylainu, gan baudiit smuku animaaciju. |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
QUOTE Un tik subjektiivu atbildi prasoshus jautaajumus nav jeegas uzdot. Man teiksim manga shobriid ir ko vienkaarshi nosist laiku, kad nav ko dariit (manga, nevis scanlations), bet anime man ir izklaide. Man personiigi patiik, ja ir kraasas un dinamika, kustiiba. 1. You have never hold a real manga in Your hands. 2. Angel Sanctuary, Detective Conan, Weiss Kreuz, xxxHolic are better then the animes. 3. It is not a lot of good pics - it is a product of hard work of a single (mostly) person. ![]() +Hachi+ - I agree, completely! ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Par animēm/mangu, kuras Alexiel nosauca, labāk neizteikšos, brrrr...
Slikti piemēri. Esmu turējies īstu mangu rokās. Nepavilka anyway. Tad jau būs jāgaida "Karš un Miers" manga, jo arī tā sanāks labāka ![]() Un šķirstīt mangu kā reiz ir patīkami - maza grāmatiņa, var kabatā iebāzt un lasīt sab. tr. pa ceļam uz skolu/darbu. Ja uzlikšu mēslu čupai "Made in Japan" logo, droši vien atradīsies otaku, kuri sāks apgalvot, ka tagad mēslu čupa vairs nesmird - "Made in Japan" tak un viss no Japan ir skaists. Attopieties reiz no savas apsēstības ar Japānu! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Alexiel aka Organic Angel @ May 9 2006, 20:02) QUOTE Un tik subjektiivu atbildi prasoshus jautaajumus nav jeegas uzdot. Man teiksim manga shobriid ir ko vienkaarshi nosist laiku, kad nav ko dariit (manga, nevis scanlations), bet anime man ir izklaide. Man personiigi patiik, ja ir kraasas un dinamika, kustiiba. 1. You have never hold a real manga in Your hands. How can you be so damn sure? Even when I was back in Latvia, I read a few mangas. Now, if you would take a look below my avatar, you would know, tha I now have the opportunity to read any manga I like for a mere Lat. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es tomēr dodu priekšroku anime nevis manga. Tā ir ērtāk un interesantāk. Un man tā vairāk patīk.
-------------------- |
Apofiss |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
Animee! err.. >< kādu laiku likās, ka manga ir anime novirziens *sigh*
![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
Manga! Manga!
ar abam kepam par mangu!!! ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Kaut arī zinu, ka manga ir labāka, tomēr dodu priekšroku animei.
Anime:Kustīga(nu nekas nevarēs pārspēt animētā Soubi kustības), krāsaina(Tsuzuki acu krāsa, vai ne?), ar skaņu, seiyuu balsīm...Protams, vēl ir opening un ending dziesmas... Manga:Melnbalta, nekustīga, un bieži vien ļoti smalki izstrāda bildīte, pie kuras acis var kavēties, cik ilgi patīk, nevis jau pēc mazāk kā sekundes nokļūt nākamajā kadrā... Nesaīsināts un necenzēts sižets, ir mazliet vairāk tēlu, kas animē "pazuduši", un man vismaz manga liekas labāk saprotama. Vispār, es anime skatos nevis sižeta dēļ, bet lai gūtu baudījumu un efektu, ko gan nevar panākt bez kārtīga sižeta un kaut kādas jēgas... Ja man anime patikusi, bet tā nav bijusi kārtīgi pabeigta, piemēram, Loveless, un man gribas kaut ko vairāk - es meklēju mangu. Nu, jā, un vēl es mangu lasu tad, ja nekādi nevaru tikt pie anime... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |