![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
damn, baigais slinkums iedzilinaties sitaja visa un vel lasit,,,,,,,,
es ta vairak uztraucos par krieviem nevis garigi atpalikusajiem... goldleader tu uzsaki topiku bet neka vel neesi teicis, gribetos zinat ko tad tu iisti doma ![]() ehh nobalsoju par ja, jo nepadomaju pirms balsoju ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(Shumins @ Oct 30 2005, 01:21) Muah, patrioti, kāpēc tad domēns jamiem nelatvisks, turklāt, manuprāt, viņi nemaz nevēl labu Latvijas tautai. |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 29 2005, 22:54) Atgriežoties pie slimniekiem, ne visi slimie un psihiski slimie ir nepieskaitāmi. Paši bieži vien jūsmojam par šizofrēniķu dzeju un gleznām, kurās ietverts tas, ko nosacīti normalā sabiedrības daļa nespēj ne ieraudzīt ne izprast. ja piemeram Mlaevi4a 4etrstuuris... ![]() pastastiem man par ko tur juusmot!?! ![]() ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Niks @ Oct 30 2005, 00:34) Muah, patrioti, kāpēc tad domēns jamiem nelatvisks, turklāt, manuprāt, viņi nemaz nevēl labu Latvijas tautai. who cares ko vinji veelas/nee .. vienkaarshi dazhreiz vinji i jautrs lasaamais apreekshanai .. apmeeram kaa anekdotes par zhiidiem / dzeltenaa prese utml .. neviens nenjem nopietni - bet izklaide sanaak ;> galeejs fanaatisms / shaurpieriiba ir liikas lietas jebkura paveida. tai skaitaa paarspiileets patriotisms / konspiraaciju teoriju mekleeshana .. |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 30 2005, 02:54) who cares ko vinji veelas/nee .. vienkaarshi dazhreiz vinji i jautrs lasaamais apreekshanai .. apmeeram kaa anekdotes par zhiidiem / dzeltenaa prese utml .. neviens nenjem nopietni - bet izklaide sanaak ;> galeejs fanaatisms / shaurpieriiba ir liikas lietas jebkura paveida. tai skaitaa paarspiileets patriotisms / konspiraaciju teoriju mekleeshana .. njaaaaa, citu cilveeku zpsmieshana.... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Elektrauma |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 28-October 05 From: LV ![]() |
man liekas ka nee,jo vinji (nu vismaz lielaaka dalja)shaa vai taa nesaprot,ko dara,iespeejams taa viniem liktos kaa speele vnk.
-------------------- (\_/)
(0.0) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (><) to help him achieve world domination. |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Oct 30 2005, 18:30) Tam antisimiitismam ir pamats...Vismaz bija 1930-tos Vaacijaa un vispaar Eiropaa...Paaraak labi bija iedziivojushies un tureeja savaas rokaas daudz naudas un razjoshanu...Vinjus ieniida tolaik visi, pat Šveicē atbeegushos suutiija atpakalj uz Vaaciju... a tu negribi zinat kapec???? xe xe man liekas , nju un vesturiski ir pieradic... ka zhiidi ka jus vinjus saucat ir par tadiem partapushi tikai tapec ka ljoti labi macijas un neslinkoja tapec lieli amati un daudz naudas vareeja sapelniit, ![]() ![]() ![]() -------------------- |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
QUOTE(anishuara @ Oct 30 2005, 19:17) QUOTE(Shumins @ Oct 30 2005, 18:30) Tam antisimiitismam ir pamats...Vismaz bija 1930-tos Vaacijaa un vispaar Eiropaa...Paaraak labi bija iedziivojushies un tureeja savaas rokaas daudz naudas un razjoshanu...Vinjus ieniida tolaik visi, pat Šveicē atbeegushos suutiija atpakalj uz Vaaciju... a tu negribi zinat kapec???? xe xe man liekas , nju un vesturiski ir pieradic... ka zhiidi ka jus vinjus saucat ir par tadiem partapushi tikai tapec ka ljoti labi macijas un neslinkoja tapec lieli amati un daudz naudas vareeja sapelniit, ![]() ![]() ![]() NEKAS vēsturiski nav no tā pierādīts...viņiem vnk patīk izspiest citus krāpjoties, un lietojot visnekaunīgākās metodes...un antisemītisms nav pareizs termins. Es ļoti cienu semītus. Arābus piemēram. Viņi arī ir semīti. ![]() -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
anishuara |
![]()
|
tu spried peec sevis???? par to izspieshanu???
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Zini...es jau tev te varētu pavilkt faktus ārā no zinātniskām lapām, par IQ pasaules tautu vidū, par noziedzības līmeni tautu vidū, un par to, kā paši ebreju cionisti atbalstīja hololkaustu un tā...bet man negribās piesārņot smadzenes dēļ tādiem cilvēkiem, kā tu...kā jau teicu...semītus neienīstu...arābi ir forši. Un zini...es arī neslinkoju, labi mācos un tā...un augstāk par latviešiem man ebrejus celt negrib;ās...un procentuāli runājot, otrā pasaules kara rezultātā, vairāk cietuši esam mēs. Arī citas tautas ir smagi cietušas. Baltkrieviju vispār gadrīz pilnībā izslaktēja. Holokausts ir no mušas uzpūsts zilonis, lai nopelnītu vēl nedaudz naudas uz citu rēķina...un tos, kas to saprot, sauc par necilvēkiem, fašistiem un idiotiem.....
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 20:15) Zini...es jau tev te varētu pavilkt faktus ārā no zinātniskām lapām, par IQ pasaules tautu vidū, par noziedzības līmeni tautu vidū, un par to, kā paši ebreju cionisti atbalstīja hololkaustu un tā.... Holokausts ir no mušas uzpūsts zilonis, lai nopelnītu vēl nedaudz naudas uz citu rēķina...un tos, kas to saprot, sauc par necilvēkiem, fašistiem un idiotiem..... Neesmu īpašs "daudz cietušās izredzētās" tautas mīlotājs un arī mani tracina Vīzentāla centra raganu medības. Taču vai tev nešķiet, ka tu nedaudz šauj pār strīpu? Holokausts ir no mušas izpūsts zilonis? Nezinu gan, kādu tu dziesmu vilktu, kad tepat Rumbulā pie paša izraktas bedres, kurā jau atrodas pārējie tavas ģimenes locekļi tev gatavotos ielaist lodi pakausī. Nerunāsim par lietām, kuras mēs nespējam objektīvi izvērtēt. Nedod Dievs tev būt iepriekš aprakstītajā situācija, vai doties lopu vagonā uz Sibīriju, vai absolūta bada laikā nodarboties ar kanibālismu (jo nav citas izvēles). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
GoldLeader, es ceru man nevajadzees sleegt sho diskusiju, jo taa jau ir uz naida kurinaashanas robezhas...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 21:15) Zini...es jau tev te varētu pavilkt faktus ārā no zinātniskām lapām, par IQ pasaules tautu vidū, par noziedzības līmeni tautu vidū, un par to, kā paši ebreju cionisti atbalstīja hololkaustu un tā...bet man negribās piesārņot smadzenes dēļ tādiem cilvēkiem, kā tu...kā jau teicu...semītus neienīstu...arābi ir forši. Un zini...es arī neslinkoju, labi mācos un tā...un augstāk par latviešiem man ebrejus celt negrib;ās...un procentuāli runājot, otrā pasaules kara rezultātā, vairāk cietuši esam mēs. Arī citas tautas ir smagi cietušas. Baltkrieviju vispār gadrīz pilnībā izslaktēja. Holokausts ir no mušas uzpūsts zilonis, lai nopelnītu vēl nedaudz naudas uz citu rēķina...un tos, kas to saprot, sauc par necilvēkiem, fašistiem un idiotiem..... xe xe velc kaut visu vesturi ara!!! manis pec...nesaku ka ebreji jacelj augstak... nekada gaijuma... vinji ir tadi pashi cilveki ka mes ne labaki ne sliktaki... un Shinam ir taisniiba... tapec ka tas nav no mushas uztaisiits zilonis... ![]() ![]() -------------------- |
GoldLeader |
![]()
|
Well...don't defend them, and i will not do a thing...šī diskusija vispār no sākuma nebija par to, tādēļ nevainojiet mani par to, ka aizgājis šitāds off-topic. Man nepatīk off topic, iekš filozofiskajām pardomām. Please close this poll!
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
neko neklouzot! Diskusijas!
Es te gribeetu nedaudz iespraukties un paluugt anishuaru vispirms izdomaat, ko rakstiit un tad tipinaat klaviaruuru, jo savaadaak tava posta izlasiishana sagaadaa lielas probleemas, galvenokaart deelj pokespeak un epizodiska translita. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:48 |