IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

9 Pages V « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pokemoni
Psycholog
post Feb 15 2006, 19:31
Post #106

Danshaku

Group: Chuunin

QUOTE(sipps @ Feb 15 2006, 16:59)
QUOTE(kahi @ Feb 15 2006, 15:36)
man pokemoni saistaas ar taadiem, kas ieskrien, piespamo, un aizskrien... ļoti ceru, ka neesmu pokemons sad.gif , jo man 13 (driiz 14) taapeec samestos baigais kauns, ja uzzinaatu, ka tomeer esmu pokemons!
*

pec si posta? vi kadam tiesam to apsaubis?

Ja, es apšaubīšu, jo pagaidām neredzu nekādas sevišķas iezīmes tam, ka viņš/viņa būtu pokemons...

QUOTE(Kikyou)
Emo > Pokemon

Emo ir vesela subkultūra, a pokemons nav nekas vairāk par parastu noniecinājumu...bet nu laikam tas ir atkarīgs no tā, kā kurš pats katru no šiem vārdiem uztver...hmh...

Ak jaa...un nejauciet, lūdzu, pokemonus ar gotiem...īstie goti ir tīri patīkami cilvēki...vienkārši šis nomācošais pokegotu pārsvars bojā visu viņu reputāciju (vispār, liekas, tas attiecas savā veidā arī uz reperiem un praktiski visām subkultūrām)
heh...vai pokemoni ir inde? unsure.gif

--------------------
Positive black.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ghoul
post Feb 15 2006, 19:50
Post #107

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

emo ir sviests, subkultuura, apstaasti man apr to tuvaak, kkaads rauduliigu tiinju puulis suudzas par savu dziivi, neko lietas labaa nedara. Muuzika, patiik viena grupa un taa pati ir emocore tongue.gif muuzika parasti pljurzaina, garlaiciiga tongue.gif kaitina, ka tagad taa ir baigais pop Bums, visi skrien peec emo sad.gif So emo = pokEMOnisms smile.gif

par gotiem piekriitu smile.gif

This post has been edited by Ghoul: Feb 15 2006, 19:52
+Quote Post
Psycholog
post Feb 15 2006, 19:57
Post #108

Danshaku

QUOTE(Ghoul @ Feb 15 2006, 18:50)
emo ir sviests, subkultuura, apstaasti man apr to tuvaak, kkaads rauduliigu tiinju puulis suudzas par savu dziivi, neko lietas labaa nedara. Muuzika, patiik viena grupa un taa pati ir emocore tongue.gif muuzika parasti pljurzaina, garlaiciiga tongue.gif kaitina, ka tagad taa ir baigais pop Bums, visi skrien peec emo  sad.gif  So emo = pokEMOnisms smile.gif

par gotiem piekriitu smile.gif
*

Nu ir, ir vinji 100% taadi. Bet nu neko nepadariisi, ka vinji tomeer ir tikushi atziiti kaa subkultuura smile.gif Nu vinji patiesiibaa arii pashi atziist, ka visi ir pokemoni, un veel lepojas ar to...bet ne visi pokemoni tomeer ir emo...
Hmm...a varbuut tajaa tomeer bija sava taisniiba? happy.gif

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Feb 15 2006, 20:01
Post #109

Koutaishi

emo = pokemon subkultuura ^^ vispaar paredzu emo neilgu muuzu ^^
+Quote Post
Shaisuke
post Feb 15 2006, 20:14
Post #110

shinigami

Group: NERV
From: LV

QUOTE(Ghoul @ Feb 15 2006, 19:01)
emo = pokemon subkultuura ^^ vispaar paredzu emo neilgu muuzu ^^
*

Ghoul, kad tu vienreiz beigsi shaadi izteikties par Emo. Par tavu power metaalismu neviens ned.rš. Tracinaat jau saak. Bezmazvai katraa tavaa postaa ir pa kaadam tekstam 'emo must die' blah blah blah... tad pasaki kur emo atshkjiras no gotiem? taadi pashi rauduliigi un suicidaali vien ir...

besii...

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Feb 15 2006, 20:32
Post #111

Koutaishi

vispaar es katru dienu tieku pakljauts "kritikai", ka klausos neforsho, nemetaalisko, nesmago censored.

Nu kaa personas mosh nekaada, bet goth muuzika man liekas forshaaka ( arii suudiiga XD ). Un man nav katraa postaa izpausts antiemo gars, bet taads diemzeel ir sad.gif

Un es briivi pauzu savu viedokli tongue.gif

This post has been edited by lastguru: Feb 15 2006, 21:14
+Quote Post
Shaisuke
post Feb 15 2006, 20:36
Post #112

shinigami

Es arii...

Paskaidro, kas tavaa izpratnee ir laba muuzika... damnit

Un emo nav vainiigi par to ka tu tiec kritizeets attieciibaa uz power, nevaig savu naidu izgaazt uz citiem stiliem.

Tas izskataas peec rasisma subkultuuru starpaa.

Mosh tu ar mani veel runaat paartrauksi jo esmu emo??

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Feb 15 2006, 20:46
Post #113

Koutaishi

QUOTE(Shaisuke @ Feb 15 2006, 20:36)
Es arii...

Paskaidro, kas tavaa izpratnee ir laba muuzika... damnit

Un emo nav vainiigi par to ka tu tiec kritizeets attieciibaa uz power, nevaig savu naidu izgaazt uz citiem stiliem.

Tas izskataas peec rasisma subkultuuru starpaa.

Mosh tu ar mani veel runaat paartrauksi jo esmu emo??

~BN~

*

man tevis zjeel, saprotu sad.gif

melodiska, taada a tiek ieguldiits liels darbs, ar visu instrumentu speeleetaaju meistariibas izraadiishanu, respektiivi, powers ^^

ne jau powera deelj nolamaaju emo tongue.gif

Nu kaapeec, man vienkaarshi nepatiik taa muuzika, zinu, ka no tavu smadzenju chakareeshanas sanaks tikai suudi, so labaak neko tev par emo neteikshu smile.gif
+Quote Post
Psycholog
post Feb 15 2006, 21:26
Post #114

Danshaku

Shaisuka, pateiksi, ka emo sevi neatziist par pokemoniem?

Athskjiriibas starp gotiem un emo - emo ir suicidaali un rauduliigi u.t.t. , bet goti taadi tikai izskataas...

uz offtopic velk

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Shaisuke
post Feb 15 2006, 21:35
Post #115

shinigami

Ljoti smiekliigi.

Es nesaku ka neatziist, toties tas nedod citiem tiesiibas vinjus aizvainot...

ak jaa. un iemaacies pareizi uzrakstiit manu niku. Shis te prikols jau noiets etaps..

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Psycholog
post Feb 15 2006, 21:59
Post #116

Danshaku

QUOTE(Shaisuke @ Feb 15 2006, 20:35)
Ljoti smiekliigi.

Es nesaku ka neatziist, toties tas nedod citiem tiesiibas vinjus aizvainot...

ak jaa. un iemaacies pareizi uzrakstiit manu niku. Shis te prikols jau noiets etaps..

~BN~

*

Shaisuke smile.gif
Lieta taada, ka patiesiibaa emo nemaz vairs nepastaaveetu kaa subkultuura, ja vinjus neviens vairs neaiztiktu...vismaz vairs napastaaveetu taada, kaada taa ir tagad...jo pamataa visa vinju ideologjija ir balstiita uz suudzeeshanos par to, ka neviens vinjus nesaprot...no taa arii geekiigie kreklinji un brilles un melnie nemazgaatie mati, ko nervozitaates briizhos var pakasiit...

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Church
post Feb 15 2006, 22:38
Post #117

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

btw, shaisuke, tev nebuutu ielauziens nelietot zaljaas kraasas tagus? nedaudz aciis spiezhaas liidziigi kaa buutu piem. l33tspeak. ceru arii, ka citi piemeeru nesaaks njemt. ja kats otrais posts buus visaas varaviiksnes kraasaas .. brrr ..
+Quote Post
Shaisuke
post Feb 16 2006, 01:13
Post #118

shinigami

QUOTE(Psycholog @ Feb 15 2006, 20:59)
Shaisuke smile.gif
Lieta taada, ka patiesiibaa emo nemaz vairs nepastaaveetu kaa subkultuura, ja vinjus neviens vairs neaiztiktu...vismaz vairs napastaaveetu taada, kaada taa ir tagad...jo pamataa visa vinju ideologjija ir balstiita uz suudzeeshanos par to, ka neviens vinjus nesaprot...no taa arii geekiigie kreklinji un brilles un melnie nemazgaatie mati, ko nervozitaates briizhos var pakasiit...
*

Tu ko, skatiijies filmu 'how to be emo' ?? biggrin.gif

Un Church, nokaveeji jau. Shii teema par fonta kraasu kaadaa es rakstu tika izrunaata jau vasaras saakumaa. Tika nolemts ka nerakstiishu ar zilu+bold+italic, bet ar zalju. Tas paarsvaraa aciis nekriit. Un topiks tika sleegts. Pie zaljaas arii taisos pietureeties. Nepatiik = Nelasi.

Lai nebuutu offtopic. Riebjas man tas termins - pokemoni. Censhos vinju nelietot. Man tomeer labaak patiik shii termina saakotneejaa noziime biggrin.gif

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Psycholog
post Feb 16 2006, 01:40
Post #119

Danshaku

Sekos offtopiks:

Jaa, esmu redzeejis to filmu arii...bet kopumaa esmu to uzgaajies rokoties netaa peec materiaaliem par emo un dazhadam citaam subkultuuraam...
Un nelasiishu arii tavu zaljo kraasu...man jau kaadu laicinju ir iestraadaajies shitajaa forumaa refleks, ka kaa ieraugu tavu zaljo kraasu, taa uzreiz, pat nelasot, eju uz citu topiku...shitajaa jau gruuti noseedeet dry.gif

Karoče: Nolemjam, ka vārdu Pokemons lietot nedriikst un sleedzam ciet topicu, lai netaisa vairaak offtopicu...

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Shaisuke
post Feb 16 2006, 01:59
Post #120

shinigami

Re ka tomeer lasi, ja jau atbildi uz maniem postiem tongue.gif

Ticu. Tachu tas nav iemesls cilveeku nolikt. Es arii esmu pietiekami mekleejusi pa visiem gotiem, emo, hardcore, decora, egl, numetalistiem and so on... Un es arii par vinjiem zinu pietiekami daudz. Taa ka es vismaz zinu par ko striidos (Atshkjiriibaa no Ghoul).

Un par vaarda pokemons lietoshanu, taa izleemi tu, nevis paareejie. Lietot jau var. Viss ir atkariigs no cilveeka attieksmes. Ja vinjsh to uztver kaa apvainojumu, pats vainiigs. Vieglaak ir ignoreet vai tieshi otradi, uztvert ka komplimentu.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post

9 Pages V « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 July 2025 - 16:29