![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(sipps @ Feb 15 2006, 16:59) QUOTE(kahi @ Feb 15 2006, 15:36) man pokemoni saistaas ar taadiem, kas ieskrien, piespamo, un aizskrien... ļoti ceru, ka neesmu pokemons ![]() pec si posta? vi kadam tiesam to apsaubis? Ja, es apšaubīšu, jo pagaidām neredzu nekādas sevišķas iezīmes tam, ka viņš/viņa būtu pokemons... QUOTE(Kikyou) Emo > Pokemon Emo ir vesela subkultūra, a pokemons nav nekas vairāk par parastu noniecinājumu...bet nu laikam tas ir atkarīgs no tā, kā kurš pats katru no šiem vārdiem uztver...hmh... Ak jaa...un nejauciet, lūdzu, pokemonus ar gotiem...īstie goti ir tīri patīkami cilvēki...vienkārši šis nomācošais pokegotu pārsvars bojā visu viņu reputāciju (vispār, liekas, tas attiecas savā veidā arī uz reperiem un praktiski visām subkultūrām) heh...vai pokemoni ir inde? ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
emo ir sviests, subkultuura, apstaasti man apr to tuvaak, kkaads rauduliigu tiinju puulis suudzas par savu dziivi, neko lietas labaa nedara. Muuzika, patiik viena grupa un taa pati ir emocore
![]() ![]() ![]() ![]() par gotiem piekriitu ![]() This post has been edited by Ghoul: Feb 15 2006, 19:52 |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Feb 15 2006, 18:50) emo ir sviests, subkultuura, apstaasti man apr to tuvaak, kkaads rauduliigu tiinju puulis suudzas par savu dziivi, neko lietas labaa nedara. Muuzika, patiik viena grupa un taa pati ir emocore ![]() ![]() ![]() ![]() par gotiem piekriitu ![]() Nu ir, ir vinji 100% taadi. Bet nu neko nepadariisi, ka vinji tomeer ir tikushi atziiti kaa subkultuura ![]() Hmm...a varbuut tajaa tomeer bija sava taisniiba? ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
emo = pokemon subkultuura ^^ vispaar paredzu emo neilgu muuzu ^^
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Feb 15 2006, 19:01) Ghoul, kad tu vienreiz beigsi shaadi izteikties par Emo. Par tavu power metaalismu neviens ned.rš. Tracinaat jau saak. Bezmazvai katraa tavaa postaa ir pa kaadam tekstam 'emo must die' blah blah blah... tad pasaki kur emo atshkjiras no gotiem? taadi pashi rauduliigi un suicidaali vien ir... besii... ~BN~ -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
vispaar es katru dienu tieku pakljauts "kritikai", ka klausos neforsho, nemetaalisko, nesmago censored.
Nu kaa personas mosh nekaada, bet goth muuzika man liekas forshaaka ( arii suudiiga XD ). Un man nav katraa postaa izpausts antiemo gars, bet taads diemzeel ir ![]() Un es briivi pauzu savu viedokli ![]() This post has been edited by lastguru: Feb 15 2006, 21:14 |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es arii...
Paskaidro, kas tavaa izpratnee ir laba muuzika... damnit Un emo nav vainiigi par to ka tu tiec kritizeets attieciibaa uz power, nevaig savu naidu izgaazt uz citiem stiliem. Tas izskataas peec rasisma subkultuuru starpaa. Mosh tu ar mani veel runaat paartrauksi jo esmu emo?? ~BN~ -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Shaisuke @ Feb 15 2006, 20:36) Es arii... Paskaidro, kas tavaa izpratnee ir laba muuzika... damnit Un emo nav vainiigi par to ka tu tiec kritizeets attieciibaa uz power, nevaig savu naidu izgaazt uz citiem stiliem. Tas izskataas peec rasisma subkultuuru starpaa. Mosh tu ar mani veel runaat paartrauksi jo esmu emo?? ~BN~ man tevis zjeel, saprotu ![]() melodiska, taada a tiek ieguldiits liels darbs, ar visu instrumentu speeleetaaju meistariibas izraadiishanu, respektiivi, powers ^^ ne jau powera deelj nolamaaju emo ![]() Nu kaapeec, man vienkaarshi nepatiik taa muuzika, zinu, ka no tavu smadzenju chakareeshanas sanaks tikai suudi, so labaak neko tev par emo neteikshu ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Shaisuka, pateiksi, ka emo sevi neatziist par pokemoniem?
Athskjiriibas starp gotiem un emo - emo ir suicidaali un rauduliigi u.t.t. , bet goti taadi tikai izskataas... uz offtopic velk -------------------- Positive black.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Ljoti smiekliigi.
Es nesaku ka neatziist, toties tas nedod citiem tiesiibas vinjus aizvainot... ak jaa. un iemaacies pareizi uzrakstiit manu niku. Shis te prikols jau noiets etaps.. ~BN~ -------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
QUOTE(Shaisuke @ Feb 15 2006, 20:35) Ljoti smiekliigi. Es nesaku ka neatziist, toties tas nedod citiem tiesiibas vinjus aizvainot... ak jaa. un iemaacies pareizi uzrakstiit manu niku. Shis te prikols jau noiets etaps.. ~BN~ Shaisuke ![]() Lieta taada, ka patiesiibaa emo nemaz vairs nepastaaveetu kaa subkultuura, ja vinjus neviens vairs neaiztiktu...vismaz vairs napastaaveetu taada, kaada taa ir tagad...jo pamataa visa vinju ideologjija ir balstiita uz suudzeeshanos par to, ka neviens vinjus nesaprot...no taa arii geekiigie kreklinji un brilles un melnie nemazgaatie mati, ko nervozitaates briizhos var pakasiit... -------------------- Positive black.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
btw, shaisuke, tev nebuutu ielauziens nelietot zaljaas kraasas tagus? nedaudz aciis spiezhaas liidziigi kaa buutu piem. l33tspeak. ceru arii, ka citi piemeeru nesaaks njemt. ja kats otrais posts buus visaas varaviiksnes kraasaas .. brrr ..
|
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(Psycholog @ Feb 15 2006, 20:59) Shaisuke ![]() Lieta taada, ka patiesiibaa emo nemaz vairs nepastaaveetu kaa subkultuura, ja vinjus neviens vairs neaiztiktu...vismaz vairs napastaaveetu taada, kaada taa ir tagad...jo pamataa visa vinju ideologjija ir balstiita uz suudzeeshanos par to, ka neviens vinjus nesaprot...no taa arii geekiigie kreklinji un brilles un melnie nemazgaatie mati, ko nervozitaates briizhos var pakasiit... Tu ko, skatiijies filmu 'how to be emo' ?? ![]() Un Church, nokaveeji jau. Shii teema par fonta kraasu kaadaa es rakstu tika izrunaata jau vasaras saakumaa. Tika nolemts ka nerakstiishu ar zilu+bold+italic, bet ar zalju. Tas paarsvaraa aciis nekriit. Un topiks tika sleegts. Pie zaljaas arii taisos pietureeties. Nepatiik = Nelasi. Lai nebuutu offtopic. Riebjas man tas termins - pokemoni. Censhos vinju nelietot. Man tomeer labaak patiik shii termina saakotneejaa noziime ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Sekos offtopiks:
Jaa, esmu redzeejis to filmu arii...bet kopumaa esmu to uzgaajies rokoties netaa peec materiaaliem par emo un dazhadam citaam subkultuuraam... Un nelasiishu arii tavu zaljo kraasu...man jau kaadu laicinju ir iestraadaajies shitajaa forumaa refleks, ka kaa ieraugu tavu zaljo kraasu, taa uzreiz, pat nelasot, eju uz citu topiku...shitajaa jau gruuti noseedeet ![]() Karoče: Nolemjam, ka vārdu Pokemons lietot nedriikst un sleedzam ciet topicu, lai netaisa vairaak offtopicu... -------------------- Positive black.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Re ka tomeer lasi, ja jau atbildi uz maniem postiem
![]() Ticu. Tachu tas nav iemesls cilveeku nolikt. Es arii esmu pietiekami mekleejusi pa visiem gotiem, emo, hardcore, decora, egl, numetalistiem and so on... Un es arii par vinjiem zinu pietiekami daudz. Taa ka es vismaz zinu par ko striidos (Atshkjiriibaa no Ghoul). Un par vaarda pokemons lietoshanu, taa izleemi tu, nevis paareejie. Lietot jau var. Viss ir atkariigs no cilveeka attieksmes. Ja vinjsh to uztver kaa apvainojumu, pats vainiigs. Vieglaak ir ignoreet vai tieshi otradi, uztvert ka komplimentu. ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 16:29 |