![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 30 2005, 02:08) Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku? Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? Chibi KO tu izdarīji!!!! ![]() Pateikt ka Tev nepatīk kurbijkurne (aka kurbijturdi**š), nozīmē parakstīt sev nāves spriedumu, nu vismaz netā ![]() Mani piesolīja piekaut ja es parādīšos animefestā, jo es arī atļāvos pakritizēt kurbijkurni ![]() Shin-Chans, man liekas, jau vairākkārt kurbijkurnē ir ticis aizmuguriski pasludināts par dead man ![]() Hmmm... par tēmu: Es domāju, ka šim vārdam ir 2 nozīmes: 1. Tāds mīļvārdiņš gados jaunāko (12-16) otaku apzīmēšanai, nedomājot neko sliktu. 2. Nicīgs vārds, lai apzīmētu cilvēku, kurš savās anime interesēs tālāk par poke-, digi- u.c. moniem un yugioh utml. meinstrīmu nav izaudzis. QUOTE(Gutts @ Oct 30 2005, 02:47) Mani ar interese vispar kas tie par pokemoniem jums visu laiku un vel vairak interese kas tas par Kurbijkurne. Jamacas bus man otaku leksika. Kurbijkurne nav otaku leksika, tas ir Harija Potera u.c. fantasy fanu saits (kurbijkurne.lv) kurā pārsvarā apgrozas cilvēki vecumā no 10 līdz 16 gadiem, līdz ar to šis forums bieži vien atgādina tirguslaukuma kņadu. Sakarīgas diskusijas tur ļoti ātri noslīkst forumčata bezsakara plūdos. Vairums sakarīgo cilvēku, kuri tur uzturēja augstāku līmeni (LOTR, Tolkiens, citas Fantasy) ir no turienes aizvākušies uz citu saitu laikam... This post has been edited by JurCHiX: Oct 30 2005, 12:32 -------------------- Press any key to continue
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Pokemons ir - Citas planētas dzīvības forma, kas iekaroja zemi 20. gs beigās.
-------------------- |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Nelieši atrāva tēmu 43. Filozofiskajām Pārdomām...un beidzat nolikt kurbijkurni...nemaz ar tik draņķīga nemaz nav....nu labi, tur tagad ir modi TĀDI pakaļas, bet tas arī laikam viss...
@On topic Pokemoni - Visi wannabe cool idioti, ar IQ zem 90 -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Es aceros kad mani sauca par pokemonu 3klase (tad es ari saku skatities tos pokemonus) ittka patika pectam kautkur starp 4-5klasi izbeidzu skatities un tad saku pieversties kautkadiem citiem anime(nopietnakiem)... pectam es tulkojuma uzinaju ko nozime shis vards "kabatas monstrs" bet uzinaju es tikai shi varda otro dalju "monstrs" pectam 7klase kads acerejas manu iesauku ... un ta mani draugi... es pirmo reizi sakavos skola
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 11:32) Nelieši atrāva tēmu 43. Filozofiskajām Pārdomām...un beidzat nolikt kurbijkurni...nemaz ar tik draņķīga nemaz nav....nu labi, tur tagad ir modi TĀDI pakaļas, bet tas arī laikam viss... @On topic Pokemoni - Visi wannabe cool idioti, ar IQ zem 90 Atkal - tiklīdz kāds atļaujas pateikt ka viņam kurbijkurne nepatīk, tā viņš ir sliktais. Kāpēc? Iespaidu par forumu veido viņa biedri. Zini tādu aivvvu? Viņš te ņēmās ar putām uz lūpām, daudzus piekaut solīja, jo redz kāds no otaku.lv esot kaut kur kaut ko sliktu par kurbijkurni pateicis. Piespiedīšot mūsu visus mīlēt Raini.. erm Poteru. Zini, man varbūt arī nepatīk, kas notiek kurbijkurnē (pareizāk sakot, man nerūp, kas tur notiek), bet es netaisos tur reģistrēties un visus mācīt kā dzīvot. Kādā tieši ziņā modi ir ... ? Spamu kontrolē, jebšu žmiedz visus, kuri atļaujas kritizēt Poteru un nevēlas nodarboties ar forumčatu? -------------------- Press any key to continue
|
Zeron |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 5-October 05 From: Rīga ![]() |
Pokemos - Vidusmēra mūsdienu pokemons ir vecumā no 13-15 gadiem - brīdī, kad jaunais cilvēciņš sāk justies liels un patstāvīgs. Šīm īpašībām jau būtībā nav nekā slikta, ja vien līdzi nenāk blakussimtomi - "man skola pie dirsas, n***j man vajadzīga algebra/ķīmija/vēsture/whatever", "esmu liels un tagad varu dzert/smēķēt kā lielais", "man p***j par vecāku ieteikumiem/aizrādījumiem, ko viņi vispār, vecie āži saprot no dzīves", "nafig man grāmatas būtu jālasa, es tāpat gudrs, varu TV pablenzt" - un tā tālāk.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Principā pokemoni ir tie kas cospleyo. Varu saderēt, ka garāmgājēji redzot cosplejotāju domā "Kas tas par pokemonu". (no savas pieredzes).^^
Pokemoni bija, ir un būs. -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es sho vaardu iipashi nezmantoju, jo nav bijusi taada vajadzdziiba
![]() par pokemoniem vismaz muusu klasee dazji atseviski cilveeki saukaa tos cilveekus kas skataas anime un kuri visu laiku kladzina ka skataas anime (kuru ir ljoti maz) utt. muusu klasee ir lieli anime niideeji un uzkata ka anime ir domaata prieks maziem beerniem vecumaa no3 - 10 gadiem, taapeec arii saukaa par pokemoniem. manupraat par pokemoniem saukaa tos cilveekus kas censhas kaadam liidzinaaties...., vai arii kaadu kurs neiederas baraa... -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
manupraat par pokemoniem saukaa skaljus beerneljus liidz kaadiem 16 gadiem... nu un vienkaarshi skaljas radiibinjas kas tracna pat ja taam ir vairaak par 16 gadiem. Pats sho vaardu nekad nelietoju, jo neuzskatu pakemonus par sliktu anime. es savos 22 gados labpraat noskatiitos to liidz galam...
par kurbijkjurni runaakot: es aivvam aciis pateicu ka man taa nepatiik... es taatad arii esmu dead man? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
HP nav nemaz tik slikta grāmata, bet tas forums... *novemjas* Par tiem wannabe gotiem... kas tad īsti definē gotu?
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
kušiņas, kušiņas. Var būt mēs beigsim runāt par blakus tēmām? Kurbijkurne te ir kļuvusi par karsto topiku, kas faktiski nozīmē ka te notiek spamošana.
Pokemoni ir pokemoni. un nav viņi saistīti ar kādu noteiktu vietu, nedz virtuāli, nedz reāli. -------------------- ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Es to saprotu, kā tos, kuri raksta pokespeak:
v -> w s -> z taču, manuprāt, viņi tā dara, jo domā ka tas ir stilīgi. P.S. Tikai minējums: ALK=alkoholiķi |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Teiksim tā...kopš kurbijkurnē un LffB par svarīgām personām kļuvusi viena, konkrēta cilvēku grupa, kas ir egoistiski maitas, tā viss iet uz leju...un kurš tad nezin aivvv
![]() ![]() -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Elektrauma |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 28-October 05 From: LV ![]() |
man liekas ka cilveeku saukt par "pokemonu"ir pats dumaakais kas jebkad izdomats,bet tas ir tikai manas domas
![]() -------------------- (\_/)
(0.0) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (><) to help him achieve world domination. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Niks @ Oct 30 2005, 13:51) Es to saprotu, kā tos, kuri raksta pokespeak: v -> w s -> z taču, manuprāt, viņi tā dara, jo domā ka tas ir stilīgi. P.S. Tikai minējums: ALK=alkoholiķi Slikti mineeji. un vispaar, shaadi mineejumi kaadu var aizskart un buutiibaa es pat veeleetos pieprasiit atvainoshanos par veselas cilveeku grupas nepamatotas nosaukshanas par alkoholikjiem. Nepamatotas taapeec, ka mineejums nav pamats kaadu apsaukaat. ALK = Alkohola Lietoshanas Komisija ALK turpmaak uznjemas kontroleet alkoholisko dzeerienu piegaadi un lietoshanu otaku pasaakumu laikaa (tai skaitaa arii ierobezhoshana), saprotams, ka saskanjojot ar riikotaaju un citaam atbildiigaam personaam. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:16 |