![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 1 2005, 11:22) QUOTE(Rudoru-san @ Nov 1 2005, 00:21) Bet pokemoni tiešām ir sakarīga Anime, un nosaukums drīzāk nāk no trolejbusu tantiņām, kas ieraugot "gotu" ģībst... Secinājums: Pokemoni (kā Anime) tiek nenormāli noniecināta... Pamēģini tikai klasesbiedram pateikt, ka tev patīk... ![]() ![]() Respect Pokemon! ![]() sakot ka Pokemoni,Yogioh,Digimoni ir labas ANIME . tu ipasi augstu nekotesies cilveku vidu kas aizraujas ar japanas animaciju. jo tevis nosauktas ANIME ir domatas berniem lidz 10. gadu vecumam. tas ka YUGIOH fani vel ar vien kautkur ir tas jau neko neliecina. Vispār jau es esmu viens no tiem cilvēkiem, kam yugioh patīk, un man NAV 10 gadu. Man arī ir pie pakaļas, ka es 'īpaši augstu nekotēšos'. Ja tev ar to ir problēmas, vari arī nekomentēt. ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 15:31) Vispār jau es esmu viens no tiem cilvēkiem, kam yugioh patīk, un man NAV 10 gadu. Man arī ir pie pakaļas, ka es 'īpaši augstu nekotēšos'. Ja tev ar to ir problēmas, vari arī nekomentēt. ![]() vai man ir problemas ar to ka tu sakaties bernu ANIME? man ir pilnigi vienalga ko tu sakaties. katrs var izteikt savu viedokli par visu kas ienak prata un nevajag uz reiz apvinoties un uzmest lupu tikai par to ka kads izsakas kritiski par to ku tu sakties. dada nu luk ir dzive. jaspej samierinaties un pienemt ar citu viedoklus pat ja tas nesaskan ar tavejo. |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 15:31) Vispār jau es esmu viens no tiem cilvēkiem, kam yugioh patīk, un man NAV 10 gadu. Man arī ir pie pakaļas, ka es 'īpaši augstu nekotēšos'. Ja tev ar to ir problēmas, vari arī nekomentēt. ![]() Zini....Yu-Gi-Oh, ir lēts un draņķīgs Magic: The Gathering pakaļdarinājums, turklāt vēl neinteresantāks, un nekvalitatīvāk uzzīmēts...un neuztver šito, kā uzbraucienu, bet paspēlē MTG! Nē...nopietni! Esmu tev pat deku gatavs uztaisīt! -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 1 2005, 15:43) QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 15:31) Vispār jau es esmu viens no tiem cilvēkiem, kam yugioh patīk, un man NAV 10 gadu. Man arī ir pie pakaļas, ka es 'īpaši augstu nekotēšos'. Ja tev ar to ir problēmas, vari arī nekomentēt. ![]() vai man ir problemas ar to ka tu sakaties bernu ANIME? man ir pilnigi vienalga ko tu sakaties. katrs var izteikt savu viedokli par visu kas ienak prata un nevajag uz reiz apvinoties un uzmest lupu tikai par to ka kads izsakas kritiski par to ku tu sakties. dada nu luk ir dzive. jaspej samierinaties un pienemt ar citu viedoklus pat ja tas nesaskan ar tavejo. Un to tu saki... Kurš tad šito sāka, ko? Starp citu, ieposto kaut ko tādu YGO of. forumā, būs lieliski rezultāti! |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 14:45) QUOTE(sipps @ Nov 1 2005, 15:43) QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 15:31) Vispār jau es esmu viens no tiem cilvēkiem, kam yugioh patīk, un man NAV 10 gadu. Man arī ir pie pakaļas, ka es 'īpaši augstu nekotēšos'. Ja tev ar to ir problēmas, vari arī nekomentēt. ![]() vai man ir problemas ar to ka tu sakaties bernu ANIME? man ir pilnigi vienalga ko tu sakaties. katrs var izteikt savu viedokli par visu kas ienak prata un nevajag uz reiz apvinoties un uzmest lupu tikai par to ka kads izsakas kritiski par to ku tu sakties. dada nu luk ir dzive. jaspej samierinaties un pienemt ar citu viedoklus pat ja tas nesaskan ar tavejo. Un to tu saki... Kurš tad šito sāka, ko? Starp citu, ieposto kaut ko tādu YGO of. forumā, būs lieliski rezultāti! EndlessReality, maacies saskatiit, ko cilveeks grib pateikt! Vinjsh uzsveera, ka otaku sabiedriibaa kaa taadaa (un jo iipashi ne-otaku sabiedriibaa), Yugioh, Pokemoni un tamliidziigas anime tiek uzskatiitas par meesliem. Tas nav subjektiivs sipps viedoklis, taadi ir otaku sabiedriibas galvenaas daljas uzskati. Viens no iemesliem, kaapeec Yugioh tiek zemu noveerteeta ir tas, ka taa ir veidota maziem beerniem (kas ir oficiaali zinaams, nevis izdomaajums). Bet tu sipps teikto iztulkoji kaa "Es uzskatu, ka Yugioh ir suuds un to skataas tikai mazi beerni". Palasi kaartiigaak, padomaa vairaak, pirms paarsteidziigi saskati apvainojumus visaas malaas. /Dziive ir ljauna visaas malaas. Tikai apvainojumi un naids. Neviens muus nesaprot/ <- Pokemonu sauklji -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es vienu laiku arī biju liela pokemonu fane, tad kad tā tiktiko parādijās. 80% no manas klases par viņiem fanoja!
![]() man liekas, ka tas ir normāli, ja kādam patīk Pokemoni, gaume tak atšķiras. Un man liekas, ka Rudoru san ir ļoti drosmīgs, ja spēja pateikt, ka Pokemonus nenoniecina, zinot apkārtējo atieksmi. Respect. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 1 2005, 21:11) Es vienu laiku arī biju liela pokemonu fane, tad kad tā tiktiko parādijās. 80% no manas klases par viņiem fanoja! ![]() man liekas, ka tas ir normāli, ja kādam patīk Pokemoni, gaume tak atšķiras. Un man liekas, ka Rudoru san ir ļoti drosmīgs, ja spēja pateikt, ka Pokemonus nenoniecina, zinot apkārtējo atieksmi. Respect. kaads briinums? saliidzinot ar padomju laiku multfilmaam, vai disneja produkciju, kaads var atrast kaut ko baudaamu arii pirmajaa pie mums pa tv raidiitajaa beernu animee. niciigaa attieksme rodas peec tam .. kad ir redzeets daudz kas daudz patiikamaaks no shii maakslas veida. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
![]() ![]() taa kaa beidzam neproduktiivu diskusiju, katrai animei ir sava meergkjauditorija un katram no mums ir sava gaume. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu es arii domaaju ka do 10 dadiigam skatiities kaut vai to pashu PAranoia Agent nebuutu tas praatiigaakais, seviskji zinot, ka dazhs labs 15 gadnieks Gunsinger Girl uztveera kaa galju. Paredzeetajai auditorijai arii patiik taa lieta. Ir iznjeemumi. Bet tapeec nevajadzeetu uzskatiit ka 20+ gadiigs cilveeks 10 gadiigu pokemoinu fanu uzskatiis par liidzveertiigu, jo vinjsh skataas savam vecumam paredzeetas animes. Taa jau taa saukaashana par pokemoniem arii varetu buut ceelusies, kaa nekaa taa lielaakajaa daljaa gadiijumu tiek veersta uz gados jaunaakiem.
-------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Veelos piebilst, ka apziimeejums "pokemons" nav izceelies otaku viduu. Reizeem shkjiet, ka dazhi to piemirst un ir aciimredzams, ka dazhi to pat nezin. Senaakaa izcelsme, ko zinu es, ir Latvijas weblogos, un taa ir saistiita tieshi ar melnajiem "neviens mani nemiil, jaaiet giezt veenazzz" pokemoniem. Lai no kurienes shis apziimeejums pashaa saakumaa buutu izceelies, tam vismaz saakotneeji nebija nekaada dizhaa saistiiba ar anime.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2005, 20:51) Yu-gi-oh ir veidota, lai bērni gribētu pirkt to kāršu spēli, kura, savukārt, ir MTG vienkāršots variants. Īsi sakot - komerciāla anime, pēc būtības reklāmas klips. Tas pats ir ar Pokemoniem, digi- u.c. moniem. Tomēr ir arī jaukas animes bērniem, kuras nebrēc ik pēc minūtes - "Pērciet mūsu produktus!"' -------------------- Press any key to continue
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
es pats nekad nebiju saskreejies ar sho izteicienu, nekad pats to lietojis neesu.. bet uzskatu ka par pokemonu vareetu nosaukt jebkuru cilveeku kursh atshkiras peec areejaa paskata, interseem un domaashanas no tevis..
kaa piemeeru : te mani daudzi uzskatiitu par pokemonu, jo neklausos anime sound trak'us, metaalu, pop muuziku vai ka nedzeru alu,jo negarsho!! vai kas cits.. -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(-nDigo- @ Nov 2 2005, 19:16) : te mani daudzi uzskatiitu par pokemonu, jo neklausos anime sound trak'us, metaalu, pop muuziku vai ka nedzeru alu,jo negarsho!! vai kas cits.. nu nau jau ta ka tagat visus to vien dra ka sauc par pokemoniem, tad jau mes visi esam pokemoni. pokemons- tas ir vienkars ne(rupš) lamuvards. un katru ta var nosaukt. jaatu palasitu to kas raxtits saprastu ka vardam "pokemons" nav 100% izskaidrojuma. jo katrs kadu citu nosauc par pokemonu savu iemeslu vadits. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2005, 11:26) es laikam esmu pārmācījusies, vai arī ts ir profesionālais debīlisms, bet izlasot šo lielisko teikumu man acu priekšā projecējās īpašās pokemonu koncentrācijas nometnes.. pkemonu izsūtīšana uz Grenlandi... pokemonu geto..... ![]() -------------------- ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 2 2005, 20:01) jaatu palasitu to kas raxtits saprastu ka vardam "pokemons" nav 100% izskaidrojuma. jo katrs kadu citu nosauc par pokemonu savu iemeslu vadits. es biju izlasijis visu, pirms postoju savu atbildi shajaa jautaajumaa.. es tikai izteicu savu viedokli! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 18:18 |