IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

9 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pokemoni
Blackout
post Dec 18 2005, 12:05
Post #76

Gimme More

Group: weirdo
From: Riga

Ko Man Var piekasīties dry.gif Jā, es pažēlojos! Bet ja mani nolikt, es nemainīšos, tāda ir vienkārši mana daba, es nebiju domājis žēloties, bet ja tā skaitās žēlošanās tad labi.. Topiks ir par Pokemoniem, un es PASTĀSTU vai es esmu pokemons vai ne, kāpēc, paskaidroju, un kā tas ir būt pokemonam....Tad jau etm posts arī bija žēlošanās, par manu rakstīšanas stilu. Rakstu es kā man ērtāk. Bet jēgu uz šo topiku par rakstīšanas veidu, es pilnīgi neredzu

THIS HAS BEEN EDITED!

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Dec 18 2005, 12:12
Post #77

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tikai tāpēc, ka viņu debīlais prāts nezin, kas ir anime..

Ir cilvēki, kuri uzskata, ka anime "parit mozgi" ... >_> nu ja viņiem tā liekas, tad vismaz kāpēc ir jāsaukā par pokemoniem.................

stulbie inkompetentie babuiini..

Es nezinu, kaa citaadi noskaukt shaadus tekstus, kaa vien par veelmi izstaastiit mums, cik tavi klasesbiedri ir slikti (=zheeloshanos). Var teikt, ka manis mineetais 2. citaats ir informatiivs. Bet atbilde uz to ir "taa vienkaarshi ir", taapat kaa kokiem lapas ir zaljaa kraasaa.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Blackout
post Dec 18 2005, 12:15
Post #78

Gimme More

Tur ir arī tā kļūda. Neizlasi Tu vai Jūs visu. Izņemat dažas frāzes=nogriežat visu pārējo kā žurnālisti, un tad jau tur var sanākt nezin kas. Bet atkal. Kā jau teicu es PASTĀSTU kā tas ir, un kā pret to attiecas citi, ka esmu 'pokemons'
nezinu kādā valodā vēl pateikt....
šā šī šo šai... >_>

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aivvv
post Dec 18 2005, 12:16
Post #79

weirdo

From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
man visu laiku bija licies ka tu esi normaalaaks kaa dalla citu sseit bet ssitas mani izsita no sliedeem vai tu pats dzirdi ko tu saki tu noliec liidz ar zemi jauninno tad veel paskaidro ka tas ir normaali un ka taa jaadara tad vinnss varbuut mazaak rakstiis njaa tas tiessaam ir visiem pieejams anime forums nju prieks un daile kur tu rodies huh.gif

vaards kruts bija preciizaakais kas ienaaca praataa vai ssaada darbossanaas kaadu juus veicaat nav varas izraadiissana un pielietossana ko var arii tiiri labi apziimeet ar vaardiem paraadiit cik kruts esi taccu tas nebuut nebija tas ko es gribeeju uzsveert....

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Blackout
post Dec 18 2005, 12:21
Post #80

Gimme More

Jā, nu protams. Es vēl joprojām esmu šokēts, ka etm posts arī nebija žēlošanās. Nu nenoliks viņš mani.
Panākt lai raksta mazāk? wth. blink.gif Es jau tāpat esmu tikai aktīvs offtopic un art. Un ja es mazāk rakstīšu, tad vispār neko nerakstīšu. wth... blink.gif *dies*

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Dec 18 2005, 12:42
Post #81

limpene grauž aknas

QUOTE(Tsukama @ Dec 18 2005, 11:15)
Tur ir arī tā kļūda. Neizlasi Tu vai Jūs visu. Izņemat dažas frāzes=nogriežat visu pārējo kā žurnālisti, un tad jau tur var sanākt nezin kas. Bet atkal. Kā jau teicu es PASTĀSTU kā tas ir, un kā pret to attiecas citi, ka esmu 'pokemons'
nezinu kādā valodā vēl pateikt....
šā šī šo šai... >_>
*

Tur jau taa lieta, ka bez taam fraazeem viss buutu kaartiibaa. Tieshi, lasot shiis fraazes, kaa, piemeeram, "imkompetentie babuiini", galvaa iesitas doma "Kaapeec tu to mums staasti?". Tieshi sheit paraadaas doma, ka tu veelies pazheeloties. Un tieshi tas nokaitinaaja.

QUOTE(aivvv @ Dec 18 2005, 11:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
man visu laiku bija licies ka tu esi normaalaaks kaa dalla citu sseit bet ssitas mani izsita no sliedeem vai tu pats dzirdi ko tu saki tu noliec liidz ar zemi jauninno tad veel paskaidro ka tas ir normaali un ka taa jaadara tad vinnss varbuut mazaak rakstiis njaa tas tiessaam ir visiem pieejams anime forums nju prieks un daile kur tu rodies  huh.gif 

vaards kruts bija preciizaakais kas ienaaca praataa vai ssaada darbossanaas kaadu juus veicaat nav varas izraadiissana un pielietossana ko var arii tiiri labi apziimeet ar vaardiem paraadiit cik kruts esi taccu tas nebuut nebija tas ko es gribeeju uzsveert....
*

Cik suudiigi tu gribi, lai es juutos?
Darboshanaas, kaadu mees veicaam, bija brutaala visu slikto emociju, kuras sakraajaas, uzgaashana vienam jauninjajam. No manas puses taa bija nespeeja emocijas patureet sevii. Bija tik ljoti noriebusies visa veida zheeloshanaas forumaa. Jaa, doma bija - panaakt, ka Tsukama mazaak rakstiis (mazaak zheelosies). Toreiz man taa likaas pareizaakaa riiciiba. Tu gribi, lai es vienmeer buutu ideaals? Veelreiz: Cik suudiigi tu gribi, lai es juutos?

QUOTE(Tsukama @ Dec 18 2005, 11:21)
Jā, nu protams. Es vēl joprojām esmu šokēts, ka etm posts arī nebija žēlošanās. Nu nenoliks viņš mani.
Panākt lai raksta mazāk? wth. blink.gif Es jau tāpat esmu tikai aktīvs offtopic un art. Un ja es mazāk rakstīšu, tad vispār neko nerakstīšu. wth... blink.gif *dies*
*

ETM posts bija nevis zheeloshanaas, bet uzbrukums tev.

Kad es runaaju par pagaatni, es runaaju par pagaatni.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Blackout
post Dec 18 2005, 12:49
Post #82

Gimme More

Pacenties gan tu. Bet jēgu es neatradu. Uzbrukums man, un žēlošanās par to. Tieši viņa posts atbilst žēlošanās=uzbrukums. Labi, es žēlojos. Bet tieši man uzbrūkat. Tas varbūt nokaitināja tikai tevi. Un es domāju, ka nevajadzētu spriest par citu viedokļiem, kamēr tie nav izteikti. Otaku ir 1000+ memberu, un tu nevari teikt, ka pilnīgi visus 1000+ tas nokaitināja.. Nē - nevari. Mans viedoklis. To pašu frāzi es tagad varu ņemt.
tu gribi, lai es vienmeer buutu ideaals?

to pašu jautājumu tagad varu es uzdot.

t3h editz0rz
atbilde kāpēc es to Jums vai tikai Tev stāstu:
Topiks ir par pokemoniem... Bija jautājums vai es uzskatu sevi par pokemonu. Es atbildēju jā, vai mani uzskata citi par tādu, kādēļ, kā viņi reaģē, tāpat arī es par viņu attieksmi: kā es reaģēju uz to visu, mans viedoklis. un piu-piu-piu....

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Dec 18 2005, 13:15
Post #83

limpene grauž aknas

Tas nokaitinaaja vismaz, mani, sipps un ETM. Mees pashi arii riikojaamies. Ja kaads uzskata, ka riikojamies nepareizi, vinjam buutu jaarunaa pretii. Kaa aivvv arii dariija.
Tu to staasti visiem foruma lasiitaajiem. Ja es domaatu, ka tevis teiktais ir nekam nederiigs, dzeestu tavu postu. Mana riiciiba bija mana viedoklja rezultaats.

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post Dec 18 2005, 15:21
Post #84

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Apžēlojies blink.gif Lūk, kas notiek, kad katrs vēlas paturēt pēdējo vārdu. Pašiem maz ir skaidrs par ko strīdaties?
Tsukama atnāk uz izbļauj savu pārejas vecuma bēdu (klasisks nesaprastā skolasbiedra variants, domāju, katram klasē tādi ir bijuši), bariņš vecūkšņu uzbrucina nabadziņam virsū, un mūžīgais pasaules lāpītājs un nesaprasto advokāts Aivv metas frontālā uzbrukumā izmantojot argumentus, kam ar realitāti maz sakara. Un tad vēl edg, mēģina skaidrot savas un unsavu biedru rīcības motīvus.
Nesaprotu kāpēc šis viens gadījums pacelts tādos augstumos? Pāris topikus atpakaļ, ja nemaldos Tjien, laida vēl lieklāku puņķi sakarā ar to, ka špikotāji dabūn augstāku balli, kā viņš godīgais. Tur gan bija žēlošanās un ņaudēšana piepinot klāt arī atšķirīgos maku biezumus.
Pat nezinu ko ieteikt...

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
edg
post Dec 18 2005, 16:11
Post #85

limpene grauž aknas

Redz, Shinchan, tu pats arii izskaidroji, par ko mees striidamies. Taa nu vinjsh ir. Un, ja pareizi sapratu, tad aivvv beidzot shos motiivus saprata. Vinjsh neatbalsta muusu riiciibu. Un arii es pats to neatbalstu.
Kad es Tjen aizraadiiju, ka vinjsh tikai zheelojas, vinjsh saprata (vismaz es ceru), ka tas ir bezjeedziigi un vairs taa nedariis. Turpretii, Tsukama paliek pie domas, ka vinja izteiktaas iebildes par to, cik vinja klasesbiedri ir kakaini, ir pieljaujamas piebildes pie vinja informatiivajiem postiem. Es tieshaam nezinu, ko domaat.

--------------------
+Quote Post
lastguru
post Dec 18 2005, 16:20
Post #86

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

OMG! blink.gif enough of this spam!

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
edg
post Feb 12 2006, 15:53
Post #87

limpene grauž aknas

Taa kaa pokemoni kaa multene nav vainiiga pie taa, ka visi pa labi un pa kreisi tiek saukaati par "pokemoniem", tad viens cilveeks pameta ideju saukt vinjus savaadaak. Visvairaak vinjus apziimeejoshs man likaas izteiciens "mazie barometri", jo vinji ir ljoti emocionaali cilveecinji ar tieksmeem shiis emocijas strauji mainiit. Es jau censhos paariet uz vaarda "pokemons" aizvietoshanu ar "barometrs".

--------------------
+Quote Post
lastguru
post Feb 12 2006, 16:05
Post #88

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

a kaapeec ne traktors?

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Seila
post Feb 12 2006, 16:07
Post #89

Shishaku

Group: Chuunin
From: Rīga

QUOTE(edg @ Feb 12 2006, 14:53)
Taa kaa pokemoni kaa multene nav vainiiga pie taa, ka visi pa labi un pa kreisi tiek saukaati par "pokemoniem", tad viens cilveeks pameta ideju saukt vinjus savaadaak. Visvairaak vinjus apziimeejoshs man likaas izteiciens "mazie barometri", jo vinji ir ljoti emocionaali cilveecinji ar tieksmeem shiis emocijas strauji mainiit. Es jau censhos paariet uz vaarda "pokemons" aizvietoshanu ar "barometrs".
*

bet vai tavam piemēram sekos citi?

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
Ghoul
post Feb 12 2006, 16:08
Post #90

Koutaishi

From: Choppah!

a kas adminiem warnus liek?
+Quote Post

9 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 July 2025 - 16:39