![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 31 2005, 17:13) Lol...n00bs! Aizejiet uz superfantasy.nemirst.lv un pamācieties, kas ir smieklīgi un kas nav...un bā...kas tad pēc jūsu domām skaitās smieklīgi? Hentai filmiņas ar Džordžu Bušu un Mr. T? Well...if yes, then i pity you.... Tev ir shaurs pasaules redzeejums, ja tu nezini citus humora veidus kaa "jeeli debiils" un "izcili jeels". Man pie kaajas, kas tev liekas labs humors. Taapat lielaakajai daljai foruma. Taviem offtopic topikiem buutu jaabuut taadiem, kas patiik daudziem (nevis tikai 3 cilveekiem), vai arii taadiem, kas tieshaam ir ar kaadu jeegu. Citaadi tu vienkaarshi kakaa forumaa. Tas traucee. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Lol...ja mans humors tev liekas izcili jēls un jēli debīls, tad kapē tu posto manās filozofiskajās pārdomās ja? Un vispār, chill man! Tev ir pārāk iedomīga attieksme pret cilvēkiem...ja es neesmu, kā tu, tad mani uzreiz jāsit...sheesh
ā, un citur NAV tik slimīga attieksme! šeit, piemēram! This post has been edited by GoldLeader: Oct 31 2005, 18:34 -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tā jau arī šķita... Kāpēc tu tik ļoti centies pārvērst otaku.lv par kurbijkurnei līdzīgu bezsakara forumčatu?
Vienreiz ieskrūvē savās smadzenēs, ka otaku.lv nav kurbijkurne, te tomēr vidējais vecums ir lielāks un cieņā ir sakarīgākas diskusijas, nevis viens vienīgs bezjēgas sviests. Zini - varbūt aizej uz šo saitu - www.iauto.lv, tur pat forumā ir tāda topiku sērija - No Spam No Fun. Tieši tavā gaumē. -------------------- Press any key to continue
|
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Es neko necenšos pārvērst....vnk jūs atgādinat manu matemātikas učeni, vai labākajā gadījumā vecu sēni!
![]() -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Zini, anime sastāda ļoti mazu daļu no manas dzīves.
Tas ko tu šeit izvērs ir vienkārši spams, kuram nav nekāda sakara ar nopietnu vai nenopietnu diskusiju. Tā kā pats jau atzinies, ka tev spams=jautrība, domāju, ka tev labāk palikt forumos, kur tas tiek veicināts. Šeit noteikti ne. -------------------- Press any key to continue
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 31 2005, 17:46) Es neko necenšos pārvērst....vnk jūs atgādinat manu matemātikas učeni, vai labākajā gadījumā vecu sēni! ![]() Maldīgs iespaids tev ir radies un pie tā visticamāk vainojams pilnīgs informācijas trūkums par šo forumu. Lēni iedzer tējiņu, pastaigā pa pavedieniem, iepazīsties ar tur rodamo informāciju, nevis sāc savu overhyped tarāntipa topikošanu un postošanu. Tici man tas palīdzēs izjust konjunktūru. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
GoldLeader |
![]()
|
Es pārstāšu besīties, ja to, ko es daru, nesauks par stulbu!
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 31 2005, 17:53) Manis pēc vari arī nepārstāt. Punktus par to tev neviens nedos. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 31 2005, 18:46) Es neko necenšos pārvērst....vnk jūs atgādinat manu matemātikas učeni, vai labākajā gadījumā vecu sēni! ![]() Atver acis un apskaties rūpīgāk, kur tu atrodies. ![]() ja jau esi no tā slims, tad kāda jāņa 'pēc tu te atrodies. Forumu taču ir tik daudz. Un manuprāt nevis Otakieši tev uzbrauc, bet tu uzbrauc mums. ![]() Un lai nebūtu oftopiks pažiņoju. Ņinzas tiešām ir super, kaut nu es prastu kaut vienu ninjutsu... -------------------- |
GoldLeader |
![]()
|
LOL....es nevienu neapvainoju...patiešām...pat necenšos...jūs vnk izspiežat no mušas ziloni...jā, man patīk anime...jā, anime ir cool....ehh...
-------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 31 2005, 18:04) riebiigas aizdomas, ka teu i nepareizi radies stereotips skatoties animi ;> njindzas i normaali spiegi/slepkavas. nekaa romantiska un nekaadu narutardisku ninjutsu. bik specifiskaaks viens no daudziem austrumu ciinju veidiem, nedaudz akumuleetas zinaashanas bik labaak sleepties, bik labaak nepamaniitam nogalinaat / zagt dokumentus utml. + smags / sadistisks treninjsh jau no ljoti agra (3-5g) vecuma .. kas tur romantisks?. vinji nau pat ideaalisti. pragmatiski spiegi/asasini saviem warlordiem (vai mainoties laika veesmaam - tagad triviaali par naudu). P.S. ceru, ka arii holivudas njinzu filmas netiks njemtas informatiivaa materiaala par vinjiem ieguushanai ;D |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Oct 31 2005, 08:43) Pagājušajās pārdomās secinājām, ka garīgi atpalikušajiem nepienākas ballstiesības. Šis man, kā jau kārtīgam geimerim un fantasy fanātam ir vēl svarīgāks jautājums...un turklāt diskutāt par to pašlaik visādos forumos skaitās BAIGI stilīgi, un mēs tač negribēsim atpalikt...nu tā...mans viedoklis ir, ka nindzjas rullē! Viņi vnk izlec ārā, un nogriež tev galvu, viņi lido un viņiem ir SUPERSWEET šurikeni...kādam ir pretenzijas? Argumentus lūdzu, tauta, argumentus.... ![]() Lūdzu visucienijamos adminus saskaitīt visus šajā treadā redzamos apvainojumus un spam tipa ziņojumus un piemērot atbilstošās sankcijas banojot GoldLeader no foruma uz mūžu atbilstoši foruma noteikumiem. Es esmu visu pateicis. Edit: Nu ne gluži visu. Lai man nepārmet neobjektivitāti, es pārlasīju visus GoldLeader postus šajā forumā un no 54 postiem atradu, ka tikai 5 no viņiem ir kaut kāda jēga. Es nesaku, ka viņš ir pelnījis 49 warnus, bet nu tuvu tam gan. P.S. Lai pats nedabūtu warnu par offtopiku, piebildīšu, ka minētās trīs kategorijas piekopj pavisam dažadus cīņas stilus un uzverētājs ir vairāk atkarīgs no cīņas apstākļiem. Ninja uz varēs negaidītā cīņā, pirāti uzvarēs barā, mūki uzvarēs ilgā cīņā. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(aigarius @ Oct 31 2005, 19:33) ... P.S. Lai pats nedabūtu warnu par offtopiku, piebildīšu, ka minētās trīs kategorijas piekopj pavisam dažadus cīņas stilus un uzverētājs ir vairāk atkarīgs no cīņas apstākļiem. Ninja uz varēs negaidītā cīņā, pirāti uzvarēs barā, mūki uzvarēs ilgā cīņā. bet kaa piemeerotaakie peec dziives ideologjijas postapokaliptiskam laikam - piraati. nekaadu idejisku/humaanisku aizspriedumu. tiira pragmatika. potenciaali izmantojot par peso skaitliski mazaako (peeec specializaacijas specifikas) njinzu pakalpojumus. ja izdziivo liidz vecaakiem gadiem, varbuut aizejot klosterii. ;> |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es par naruto safanojos. Tapēc arī gribētu būt tāda ņinza kā anime Naruto. Es jau pati apzinos patiesību. es jau tikai sapņoju. Pirms atradu anime gribēju būt pirāts. Vispār ar manu sassodīto iztēli es varu iztēloties jebko. Bet ja viņi visi cīnītos barā. *smaidu un iztēlojos* mūki uzvarētu.
-------------------- |
Church |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Oct 31 2005, 22:08) Es par naruto safanojos. Tapēc arī gribētu būt tāda ņinza kā anime Naruto. Es jau pati apzinos patiesību. es jau tikai sapņoju. Pirms atradu anime gribēju būt pirāts. Vispār ar manu sassodīto iztēli es varu iztēloties jebko. Bet ja viņi visi cīnītos barā. *smaidu un iztēlojos* mūki uzvarētu. arii piraati ir over-romantiizeeti. nu _nav_ vinji kaa rafaela sabatini romaanos, _nav_. ;> brunjinieki arii .. diezgan attaalu no valtera skota romaanos esoshajiem ;> nez kaapeec gribeetu piem. pashiem fanaatiskaakajiem viduslaiku fanaatiem dot iespeeju padziivot shajaa brunjinieciskajaa romantiskajaa laikaa. ar visu izrietosho .. alkoholismu / antisanitaariju / vergturiibu & cilveektirdznieciibu / nospiedoshaa vairaakuma zemo dziives liimeni / epidemologjisko situaaciju / videejo vecumu karu, slimiibu, bada deelj / inkviziicijas ugunskuriem / religjiozo fanaatismu / aizspriedumiem, maanjticiibu |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:17 |