![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Ja man tāda "priesterene" uzveltos virsū no manis laikam nekā nepaliktu pāri!!!
Šausmas!!!!! Tā izķēmot Fushigi Yuugi!!!!!! -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Izkjeemot buutu maigi teikts, es pirmajaa momentaa pat neatpazinu kas tie par zveeriem
![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Da, labi jums.
Meitenes, pirmkārt- cilvēki ir uzdrošinājušies kautko attēlot, par to jau jāciena. Tas ka jūs tagad sakat - fui un vēee, nenozīmē neko, jo no jūsu puses cosplay' s vēl nav redzēts. Uztaisiet labāk, un tad sakiet. -------------------- ![]() |
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 13 2005, 18:35) QUOTE(aya-angel @ Feb 13 2005, 18:30) A ko tad tu domā... Iedomājies cilvēki sēž augām naktīm un dienām, grauž čipsus un skatās anime. Protams ka tā var ātri tāds palikt! he he...taa smeejusies es sen nebiju,kaa par shito atzinju ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
heh...var redzeet ka aziaatiem ir daudz vairaak pasion uz so lietu kvai eiropiesi un amerikani arii nemaz tik slikti nebija, tikai paaris iznjeemumu kuri man nepatiikami shokeeja
-------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Meklējot ko citu uzdūros uz vienu mazu lapeli kur bij pāris jaukas bildītes no viena animefesta:
X - TV ![]() FF9 ![]() Milk form Animal Magnetism ![]() Ehz.. un būtu mums tādi veikaliņi animefestā.... ![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nabags Kuja aaaaaaaaaa....
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
TheBadEdd |
![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Es nezinu kas taa par Manu, bet tas melnais vai melnaa kretiins/-e man nu ljoooooooooooti riebjas!
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Kaut kas aciim baudaams
![]() ![]() ![]() -------------------- |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Aapaac... dullie cilveeki! Nekad nebuutu vareejusi iedomaaties ko taadu... Kaut gan pa vidu tam raibajam mudzheklim reizeem gadaas arii kas baudaams
![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
ES vai mirstu no skaudiibas un izmisuma iechekojot kenshina cospleijerus.... ak,vai... cik man veel daudz daraamaa..... nez.... ... eh, buus labi ?^^
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Veel kas aciim baudaams:
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:27 |