![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
![]() ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Shausmas cik gruuti ir atrast izskatiigu cosplay, taadeelj prieceejiet acis kameer varat :
![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Woah, tas Naruto-Sasuke cosplay ir salīdzinoši labs! o.o
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
vēl Naruto cosplay:
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
Bāc - Zabuza - ideāls cosplay!! WOW!!!
..tik.. tik... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bet kāds zobens, tomēr respect... -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Apr 15 2005, 08:40) just my thoughts. vislabākais Zabuzas cosplay, ko esmu redzējusi. ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu ko, ETM, WATCH AND LEARN. ^^
![]() ![]() un man pašai arī būtu, ko pamācīties..... ![]() ![]() ok, metāla roku es nekda nedabūšu.... ![]() ![]() Weeeeee, šitais labais!!! ^^ ![]() pat antena ir!!! *dies in envy* ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 15 2005, 09:23) wow, kā šito var dabūt gatavu? tik ideāls Al.. no kā tas, nez, taisīts? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
NU kautkaa taa shie kadri mani leikas loti tuvu animei =)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
w00t. Vēlvairāk Als.
![]() ![]() Ā un tas pirmais ko Spectre iepostoja... x_x sasodīts, goda vārds līdzība! |
+Chibi+ |
![]()
|
Nē, šitais Als gan baigi labais... Woah. Nu kā to var dabūt? Tur jāpērk tās bruņas, simt punkt.. Ne jau nu tas ir home made!
-------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
![]() -------------------- |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
nu kur, nu kur vinji visi kjer taas kind a katanas?!!! man ar taadu nezheliigi vajag!!!!!!!!!!
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, aiziet uz veikalu un nopērk, man izsatās ka naudas viņiem pietiek.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:24 |