![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Unmei |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
ne jau visi var atļauties izsmalcinātus tērpus, tapē labāk nemaz i nemēģināt.. jo padarīs sevi vēl par apsmieklu.. lai gan ne visiem tas ir šķērslis
![]() -------------------- I may change your wold..
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(maakoniitis @ Aug 30 2005, 16:51) Mans 1. Cosplays (Salaspilii pie Zakja). Eee... tas ir Zabuza no Naruto... Sanaaca labi, kaa jums skjiet? Vāāaaa........ Tas tiešam bij labais. Uzreiz varēja atpazīt. QUOTE Unmei Posted Šodien, 20:09 ne jau visi var atļauties izsmalcinātus tērpus, tapē labāk nemaz i nemēģināt.. jo padarīs sevi vēl par apsmieklu.. lai gan ne visiem tas ir šķērslis laugh.gif Galvenais drosme un uzņēmiba. Kļudīties ir cilvēcigi. *Heh un to saka random* Te kas pret spamu. Ceru ka tads vēl nav. ![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Man arii vairaak patiik j-rock cosplays:
http://www.deviantart.com/deviation/10141181/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jautriibai: ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(anti @ Sep 1 2005, 15:52) TAA ir hinata no naruto ![]() un orochimaru ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tā bilde ar Orochimaru jau bija.
Un šita vnk mīļa - Kakashi ![]() -------------------- |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Ichno-sama @ Sep 1 2005, 14:55) QUOTE(anti @ Sep 1 2005, 15:52) TAA ir hinata no naruto ^_^ un orochimaru nu, es Naruto neskatos, tā kā neatšķiru šamējos. lai nebūtu offtopiks: random anime character ;) ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(anti @ Sep 1 2005, 23:39) OMG ![]() Šitāds vēl nav nekur redzēts. Droši vien ja ieraudzītu uz ielas ta pirmais būtu šoks, otrais muktu projām. Ideja laba, bet briesmīgi izskatās. shito gan nevar neatpazīt! ![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(anti @ Aug 16 2005, 11:35) *nod nod* 100% ir PoT. -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
CCS
![]() ![]() Toshiya to Emiru ![]() Ja nemaldos tad shis ir tas pats chars ko kosplejoja Chibi... Witch Hunter Robin ![]() Dievinu sho teerpu tik nez vai man pietiktu pacietiibas uztaisiit.. Princess Zelda ![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 2 2005, 12:51) Njaaa, Chibi bija labaak!!!! ^^ -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
fully respect to chibi
![]() taatad saliidzinaasim kaa es es varu veerteet alu un kaa cosplay pirmkaart peec taa vai es lietoju alkaholu vai nee un vai nodarbojos ar cosplay vai nee pirmaa atbilde ir jaa otraa nee taccu es uzdodu sso jautaajumu kaa veerteet jo lasu juusu cosplay darbonnu veerteejumus un ti nesakriit pirmkaart es veerteeju vai alus man garsso to var tikpat labi attiecinaatu uz cosplay vai nu patiik vai nee bet taalaak alum ir virkne iipassiibu kas nossaka vai ssis alus man garsso pirmkaart ir svariigi vai tas ir gaissasi vai tumssais alus vai tas ir atdzeseets vai arii nav kaads ir alkahola procents ssaja aaluu respektiivi vieglais vai stiprais vai tas ir razzots no ruupnieciskaa puulvera vai arii no dabiskaam izejvielaam vai tas ir pudelees pildiits vai izlejamais un veel dazzi mazaak svariigi kriteeriji peec kaa es nosaku vai alus man garsso taccu cosplay taa veerteet sskkiet nevar jo nav konkreetu kriteeriju jo vieni kriteeriji apgaazz otrus ar alu taa nav jo katrs kriteerijs ir tikai pats par savei un tikai pluso pie kopeejaa vai miinuso ![]() ta luuk ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:11 |