![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 2 2005, 16:17) izlasi kārtīgāk pirmo zenofex postu! Tāda sajūta ka jūs nelasat kas ir rakstīts iepriekš :/ QUOTE(zenofex @ Nov 1 2005, 19:41) -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Opaa, Fatalis taisiis logo. Shito es gaidu. Gribaas redzeet kaa vinja skili ir augushi. meistars tomeer
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 2 2005, 15:51) QUOTE(-Kai- @ Nov 2 2005, 16:17) izlasi kārtīgāk pirmo zenofex postu! Tāda sajūta ka jūs nelasat kas ir rakstīts iepriekš :/ Ai es to mazo uzrakstiņu nebiju pamanijis sorr ![]() Un es tiešaam ļoti reti lasu kas bija rakstiits iepriekš, esmu nereali slinks XDDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Es gribu dzirdēt, ko cilvēki domā. Iespējams, ka es taisīšu vēl vienu, jo man pašam šitais ne pārāk patīk.
![]() Tas ir O burts. -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es gan nejutos esxperts logo joma, bet nu sis nu nekam neder. es varbut kludos,bet otaku jau nav cinitaji par mieru pasaule.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
tas logo, manupraat, vispaar neatspoguljo otaku foruma buutiibu. veel vareetu pieciest to ka tas ir banaals un berniskjiigs, bet nu pilniigu bezsakaru gan es negribeetu redzeet kaa otaku atspoguljojumu.
-------------------- Because i can!
|
Fatalis |
![]()
|
Logo nav jāapraksta vai "jāatspoguļo", viņam ir jāidentificē.
This post has been edited by Fatalis: Nov 4 2005, 20:00 -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Vienkārši ielieciet kaigan logo.
Ja tāds priekšlikums jau bija tad sorry, slinkums lasīt pagājušos postus.^^ -------------------- |
Fatalis |
![]()
|
Tu esi pārpratis vārda "identificēt" nozīmi. Šajā gadījumā logo identificē forumu, citiem vārdiem, tas ir otaku.lv simbols. Ikonā redzamais O ir otaku.lv pirmais burts, bet vī ir uzvaras, veiksmes, miera un virknes citu jēdzienu simbols. Biezās līnijas var kādam atgādināt jeņķus, un par to es nebiju padomājis, bet visādi citādi tā ir tāda pati roka kā animēs un mangās.
Ņem par piemēru Nike logo. Nike logo simbols ir swoosh, kas pats par sevi ir tikai abstrakta forma un neko nenozīmē. Bieži vien tas tiek izmantots vispār bez vordmarka. Tā jēga nav vis tajā, ka viņš kaut kā aprakstītu Nike kā kompāniju, bet parāda produkta izcelsmi (kur to uztaisīja), identitāti (kas to uztaisīja) un zināmos gadījumos īpašumu (kam tas pieder). Respektīvi, swoosh identificē Nike. Es jau teicu, ka man pašam arī viņš nepatīk, un es domāju taisīt vēl vienu. Tad tā es arī darīšu. This post has been edited by Fatalis: Nov 4 2005, 20:27 -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jā. būtu labi ja pamēģinātu vēl vienu izveidot, tādu, kas vairāk atsauktos uz japānisko. Šis te tiešām atgādina kaut kādu miera cīnītāju grupu.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Manuprāt logo ir jamodificē, kādu daļsu var saglabāt. Esmu par to lai tur parādas kāda seja un japānisks motīvs. Bet tā viens nosacījums ir Love & Piece ^ _ ^
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
wtf ir tas taads?
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja jau tik slikti, tad ignorējiet. Es tikai mēģināju. Es jau tikai piedāvāju un gribu lai logo būtu labs, nevajag lai izvēlētos manu, gribu lai izvēlētos labāko. Ja kādam ir tik lielas pretenzijas par šāda tipa darbiem, tad vairs tādus nepostošu. Nevajag jau uzreiz wtf.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 15:06 |