![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es pat negribu skaidrot kapeec vinjsh pat neizvelk cauri konceptuaalajai daljai. Ej un palasi diskusijas Kaigan logo threadaa.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 19:31) Ja jau tik slikti, tad ignorējiet. Es tikai mēģināju. Es jau tikai piedāvāju un gribu lai logo būtu labs, nevajag lai izvēlētos manu, gribu lai izvēlētos labāko. Ja kādam ir tik lielas pretenzijas par šāda tipa darbiem, tad vairs tādus nepostošu. Nevajag jau uzreiz wtf. vienkaarshi diezgan attaalu no "logo". gruuti iedomaaties sho koka/meeness bildi mazaas proporcijaas kaut vai anifesta plakaata stuurii ;> papildus tematikai / simbolikai / kraasu gammas izveelei ir veerts pieveerst uzmaniibu arii formfaktoram / pielietojumam / tehnologjiskumam. - piem. ierobezhot sevi izmantojamo kraasu zinjaa, vai izstraadaat arii tikai B&W variantu paraleeli, nesarezhgjiit paaraak formas utml. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Church @ Nov 6 2005, 20:53) QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 19:31) Ja jau tik slikti, tad ignorējiet. Es tikai mēģināju. Es jau tikai piedāvāju un gribu lai logo būtu labs, nevajag lai izvēlētos manu, gribu lai izvēlētos labāko. Ja kādam ir tik lielas pretenzijas par šāda tipa darbiem, tad vairs tādus nepostošu. Nevajag jau uzreiz wtf. vienkaarshi diezgan attaalu no "logo". gruuti iedomaaties sho koka/meeness bildi mazaas proporcijaas kaut vai anifesta plakaata stuurii ;> papildus tematikai / simbolikai / kraasu gammas izveelei ir veerts pieveerst uzmaniibu arii formfaktoram / pielietojumam / tehnologjiskumam. - piem. ierobezhot sevi izmantojamo kraasu zinjaa, vai izstraadaat arii tikai B&W variantu paraleeli, nesarezhgjiit paaraak formas utml. Vai nevar tikai to otro attēlu, mēness ar otaku uzrakstu, mēness labi izskatās arī melnbalts. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tas protams ir briinishkjiigi, bet kaadaa jeegaa tur ir meeness? kaads sakars otaku ar meenesi?
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kaads nevar paardziivot savu astrologjijas kluba logo apzaakaashanu, tapeec brauc virsuu meenesim?
Bet vispaar man piedaavaatoie varianti ne paaraak patiik. vai nevar vienkaarshi to foruma banneri kaa logo izmantot? -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mēness ir miera simbols. Simbolizē burvību, noslēpumainību un skaistumu.
Debesis ir brīvības un neierobežotības simbols. Literatūrā Mēness saistās ar mīlestību un romantiku. Anime ir brīva un neierobežota, skaista, noslēpumaina. Uz šo forumu attiecināms miers un mīlestība. Pie tam šis forums pats par sevi man vienmēr ir saistījies ar mēnesi. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
ETM, tu taa protams vari uzskatiit, bet taa man nav moraala trauma, kaa tu tam liec izskatiities
![]() Dziljdomiiba shajaa gadijumaa augljus nenesiis. Vispirms tev vajadzeetu uzzinaat kas tas logo taads vispaar ir. Man darba projekts aiznjeema daudz vairaak laika, nekaa biju domaajis, tapeec arii pats neko nevaru likt priekshaa. Jaaskataas vai Fatalis beigu beigaas kautko uztaisiis. |
Tigra2 |
![]()
|
skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''.
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es, protams, nezinu, ko tauta uzskata par labu esam shinii teemaa, bet man kkad senaak radaas ideja prieksh logo. Tikko to aatri uzziimeeju uz paint, lai juus apskatat tikai ideju, ne kvalitaati, ne personaazju utt.
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 20:47) skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''. http://en.wikipedia.org/wiki/Logo varbuut derees. par domu - currento banneri kaa otaku logo doma jau bija ieshaavusies galvaa, bet atmetu apdomaajot, ka konkreetaa logo izmantojums buutu vairaak nevis paraadiit ko paziistamu par vispaarzinaamu otaku.lv piedaliishanos pasaakumaa otaku.lv daliibniekiem, bet popularizeet forumu nezinaataaju viduu ;> Bet protams .. var nodereet kaa gala rezerves variants normaalu alternatiivu neesamiibas gadiijumaa. P.S. no shii vieoklja imho ljoti nemaisiitu logo ietvert urli papildus opcionaali paareejaam daljaam |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
O! Paldies, Church, par linku, tagad zinaashu labaak! Shii vairaak der kaa embleema vai kkaa tml.
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(Church @ Nov 6 2005, 22:01) QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 20:47) skaidrs, mana ideja tiek aizmesta. Labi lai būtu, ja šis pasākums izgāzīsies nebūs mana vaina. Varbūt iesniegšu vēl kādu ideju, bet tikmēr gaidīšu kamēr kāds būs tik jauks, ka atsūtīs man definīciju vārdam ''logo''. http://en.wikipedia.org/wiki/Logo varbuut derees. par domu - currento banneri kaa otaku logo doma jau bija ieshaavusies galvaa, bet atmetu apdomaajot, ka konkreetaa logo izmantojums buutu vairaak nevis paraadiit ko paziistamu par vispaarzinaamu otaku.lv piedaliishanos pasaakumaa otaku.lv daliibniekiem, bet popularizeet forumu nezinaataaju viduu ;> Bet protams .. var nodereet kaa gala rezerves variants normaalu alternatiivu neesamiibas gadiijumaa. P.S. no shii vieoklja imho ljoti nemaisiitu logo ietvert urli papildus opcionaali paareejaam daljaam ja viss buutu tik vienkaarshi... Nevienaa animee neesmu redzeejis to enjgjeli, bet vai tas nebuutu plagjiaats? no kurienes tas engjelis? |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Un kāds logo būtu labāks - melnbalts vai krāsains? Varbūt vienkārši ir jāizlemj ko tad otakieši grib redzēt uz otaku.lv logo, na? Tad būtu vienkāršāk arī izveidot to logo, jo ideju var būt daudz, bet vismaz kādu notice varētu iedot - personāžu, kādu lietu, objektu vai vienkārši simboliku utt....
-------------------- ![]() "..." |
Sushi |
![]()
|
Njaa! Vajag vairaak info! Savaadaak gruuti uzziimeet- ja nu baigi censhas, bet kaads no galvenajiem pasaka: tas nekam neder! Vai kkaa taa!
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nezinu vai tas ir origjinaali, bet tomeer
Sorry par sliktu kvalitaati. sheit vareetu ierakstiit otaku.lv -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |