![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
varbuut tad pateiksi sheit, iespeejams kaads cits tad sho ideju varees izmantot...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... varbūt kautkad nedaudz vēlāk (rīt varbūt?) pamēģināšu...
Kaut gan šaubos, ka man iznāks kautkas labāks par bērnišķīgu, neatbilstošu logo... =_=; ...Kaut gan vispār man tagad arī nav ko darīt... *skrien uz PS* |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
^ HAHA! XDD Omg, izmantojam to logo! Osaka rullz!
Anyway... kā jau teicu... o_O -> ![]() Un iznāca arī tā kā teicu... >_>; Dažiem varbūt liksies kawaii vai kautkas tamlīdzīgs, bet parasti mirstīgie (aka ne-otaku) šitādu ieraugot iespējams sāks šķībi skatīties uz anime. EDIT: Aaaaa! Kurš izdzēsa Shumina ze pwnage postu? T_T |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
klausies, Kikyou gabals ir varen labs ._O Nav jau nekas paaraak orgjinaals, bet kvalitaate ir ljoti laba.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
es saku izmantojam Kikyou logo, tikai atmetam to chibi radiijumu!!!! buus Ok.....
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
atgaadinaashu noteikumu - nebalstiit uz esoshiem showiem/characteriem. original work [tm]. && varu kljuudiities .. bet kaadai daljai no otaku publikas holivudas produkcija izraisa speeciigu antipaatiju. citai daljai savukaart - nikotiins/alkohols.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 7 2005, 21:55) QUOTE(Ghoul @ Nov 7 2005, 21:51) Nav tam radiijumam ne vainas...viens pats buus parasts uzraksts ![]() bet skaists, pievilciigs uzraksts, domaaju, ka logo requirements nav ziimejums anime stilaa....??? ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
eee... par nosviitrotu latvijas karoga ziimi var dabuut gadu cietumaa... paareejais veel buutu siikums.
|
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Nov 7 2005, 22:31) Itkaa jau logo buutu jaasniedz priekshstatu, par to ko tie dullie dara... "Otaku" pats par sevi nekaa neizsaka... ehh lielacaina beibe arii neko labu cilveekiem neizskaidros, un mums vnk ir nepiecieshams logo ar kuru paradiit, ka otaku.lv ir atbalstiijis festu. Cilveeki varees ieiet otkau.lv un uzzinaat kas ir anime utt. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Kikyou darbiņš pašlaik ir reālākais pretendents. Vienīgais ja viņu varētu dabūt lielāku, un nedaudz apstrādāt digitāli.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es esmu par kikyo variantu- mīļi, skaisti, vienkārši
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kikypu logo rlz 4 eva.
to vajadzeetu saprast visiem. un esmu ljoti stipri pret to shumina briinumu. -------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu jaa! Es te taa skatos, man arii ir liels atbalsts par Kikyou logo!
![]() Laba kvalitaate, smuki un vispaar baigi labi! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Nov 7 2005, 23:04) Wow... cilvēkiem tomēr patīk. o.o; es tavaa vietaa nemaz neshaubiitos. Domaaju tu esi ieniigaa kas parasti sataisa logo ar pirmo sitienu un viesiem patiik, jo ir taads ka saprotams un noskanjojums kaa vajag...un buutiiibaa es tevi vareetu veel ilgi slaveet... ![]() Bet kopumaa, man tieshaam vislabaak patiik Kikyou logo...manupraat vispiemeerotakais ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:15 |