![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Vektoros vajag. Tai nevajedzeetu buut probleemai.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Nov 7 2005, 22:58) un ja nau liidz tam dariits .. da kaut vai ar roku, vai pus automatizeeti virs skaneetaa ziimeejuma ieksh korelj draava peec auto treisa liekaas nodes aizvaakt. un coloring ar attieciigu fillu aizstaat. tomeer lielaakais vektorziimeejuma pluss atshkjiriibaa no bitmapa - nemainiiga kvalitaate mainot izmeerus. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ja pareizi atceros, macromedia fireworksos bija opcija bitmapus paarveerst par vektoriem, man itkaa staav virsuu, bet negribu chakareeties :S
UPDT: apskatiijos, bet nav. Kautkur es ko taadu esmu redzeejis, bet kur... |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
corelii bija. es pats redzeeju, tikai ta paarveershana bija pietiekoshi gljukina lai labpraataak to dariitu ar roku.
-------------------- Because i can!
|
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
To sauc par treisingu (tracing).
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
tur laikam ir jaabuut vektoru monstram. Es pats pameegjinaaju vecajaa labajaa flashaa treisot bitmapu, bet nekaadi nevareeju iebraukt, kapeec vinjsh vnk bitmapu sadala daljaas. Nu, tas bija pirms kaada meenesha un nupat jau 8. studio ir laukaa... 6h un man vinjsh buus rokaas.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 8 2005, 18:29) Viena nianse pie logo... Kaapeec tam monstram uz T-krekla ir Zjiidu (Daavida) zvagzne ??? ![]() ![]() ![]() Zjiidi valda paar pasauli...(Nu to var pieciest)...Tachu arii otaku.lv ??? ![]() Oi johaidī... šito es nebiju pamanījusi... patiešām izskatās pēc ebreju zvaigznes. Sākumā viņam bija arī kājas, un tad varēja redzēt arī apakšējo daļu tai zvaigznei... ![]() ^ Šitāda bija sākumā. Pēctam, kad nogrūdu viņu zemāk, nemaz nepamanīju, ka patiešām pēc ebreju zvaigznes izskatās. Bet tagad, kad tā kārtīgāk apskatos... >_< Bet pirms vēl kāds tur ierauga to pašu, laikam būs veikli jānomaskē un jāatstāj pavisam bez zvaigznes... ohohohoho... >_>; |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Nav jau tik piemīlīgs kā Kikyou logo (Pat neesu paarliecinaata vai tas vispaar ir logo, tāpēc šaubos), but I tried. Vienīgā problēma - vai tik nav pā-ārāk laimīga sejas izteiksme...
![]() Protams var jau krāsas un fontus variēt, bet pagaidām tas izskatās šādi, jo krāsa man pašai šāda vislabāk tīk. Un fontus nesanāca tā īsti pieskaņot, bet to var labot... Un manuprāt border'a trūkst ![]() -------------------- ![]() "..." |
Sigfa |
![]()
|
Satin filtrs protams ir ljoti jauki, bet probleema tai meichai ir ar sejas anatomiju. Galvenais, ka ljoti saspiesta izskataas. Smaids kaa aukstasiniigam slepkavam.
|
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Man gan liekas, ka ar to seju viss ir kārtībā.
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
smaids ir slepkavniecisks tapeec ka aciim neatbilst. ja skataas tikai uz aciim taas izskataas driizaak asarainas, nekaa prieciigas.
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:00 |