![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Te būs.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
a vispaar forshi izskataas uzraksts "This land is made of love and peace OTAKU.LV" kaut kaadaa apokaliptiskaa stilaa.
-------------------- Because i can!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Vajaga kautko kavaigo!!!
![]() Ka piemeraam Kikyou logo...^^ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Smaidu var labot, tāpat kā dažas citas lietas tajā "logo", bet liekās pēc tā nebūs nepieciešamība. Es ideju kā tādu parādiju. Bija vēl daudz un savādākas, bet šo vienīgo sanāca ieskanēt
![]() P.S. Un smejošus anime char'us man laikam nekad nav padevies zīmēt. -------------------- ![]() "..." |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 8 2005, 18:29) Viena nianse pie logo... Kaapeec tam monstram uz T-krekla ir Zjiidu (Daavida) zvagzne ??? ![]() ![]() ![]() Zjiidi valda paar pasauli...(Nu to var pieciest)...Tachu arii otaku.lv ??? ![]() Nu un KAS tev nepatiik Magen David? vispaar jau saukt ebrejus par "zhiidiem" nav iisti pieklaajiigi, un nesaprotu paaveec tagad visi: ooo... ereju zvaigzne... novaakt, novaakt... LAI PALIEK! tas vismaz noteikti ir labaak par saatanistu zvaigzniiti ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es nezinu, man šķiet jūs te spamu dzenājat vienkārši. Kāpēc būtu jāuztraucas par mazu dāvida zvaigznei līdzīgu ornamentu uz tās čibi krūtīm? Turklāt simbols pa daļai ir nosegts. Manuprāt uztraukties par to ir pilnīgi aplam.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Esmu kko uzcepinaajusi... Eem... Ja juus pagaidiitu liidz piektdienai es savu veikumu jums arii paraadiitu... Vismaz ja tas nebuus labs tad es buushu vismaz meegjinaajusi... Worth a try... ^^
Bet vispaar es esmu par Kikyou variantu ![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu ko.
Kikyou logo netika pieņemts, jo ir pārāk mazs, gifs un neko labāku neviens nepiedāvāja. otaku.lv logo nebūs uz plakāta. Topic closed. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:15 |