![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
klau, tas jau paliek smiekliigi: direktors kaut ko iepostee, un uzreiz dusmju leekmes visiem... vai juus nevarat vienkaarshi ignoreet to ko shis provokators saka, gan jau vinjam apniks ar laiku...
(gribeeju veel ko teikt, bet tad nodomaaju ka tad man pasham sev buutu jaaliek warns ![]() nu un tad pa teemu: uzskatu ka jebkaada atkariiba ir vaajums, taapat kaa slimiiba (un attieciigi cilveeki ar atkariibaam ir vienkaarshi vaaji, slimi cilveeki). dumjaaka laikam ir atkariiba no narkotikaam, jo taa noeed cilveeku visaatraak. bet citas atkariibas ir gandriiz tik pat stulbas, tikai liek cilveekam ilgaak mociities ![]() P.S. pasham atkariibu nav: kaadas var buut atkariibas Zen filozofijas piekriteejam ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
ko jūs domājat, par atkarību no interneta?
Lipīga, un vispār man piemītoša, kaut gan nu atkarība no interneta vispār ir diezgan savdabīga slimība ar kuru var aplipināties tikai tie, kas dienām ilgi sēž internetā un kuriem ir tāda pieeja. Ja cilvēks var sēdēt pie interneta un pēc tam mierīgi aiziet nevēloties atgriezties pie zilā lodziņa, tad tā nav atkarība, lai vik ilgi viņš dienā sēdētu pie tā. vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? Teorētiski var. Praktiski? Nu praktiski ar smēķēšanu ir tā, ka tā ir narkotiska atkarība. Izsmēķē vienu cigareti tev paliek labi un tad kādu brīdi tev vairs nevajag un tu vari pilnvērtīgi pildīt savu darbu. Internet atkarība prasa pilnīgi atdošanos. Nav laika ne ģimenei- ne darbam. Salīdzinot atkarību no alkohola un atkarību no interneta mēs jau panākam lielāku radniecību, jo abu iepriekš minēto rezultātā iestājas pilnīgs haoss. a atkarība no alkohola ir tikai tusiņos tad tas vēl ir piedodami. Ja atkarība ir tāda, ka cilvēks nedēļu nenokāpj no plosta, tad piedodiet, bet labāk jau nu internet atkarība. kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. Lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem? Vienu tādu izdalīt ir diezgan pagrūti, kaut gan, ja jautā man tad tā ir narkotiskā atkarība. un šajā gadījumā es nedomāju atkarību no cigaretēm, kuras arī ir narkotiskas vielas, bet gan atkarību no Narkotiskām vielām. Tādām kā Heroins. Vēl pie priekš cilvēces ļaunākās atkarības var pieskaitīt atkarību no alkohola ( domāju šeit komentāriji lieki) priekš jums.. ? Draugi. Mana lielākā atkarība ir mani draugi, bez kuriem nevaru pavadīt mierīgi nevienu mirkli. Tā kā ar lielāko daļu no viņiem esmu pazīstama caur internetu, tad sāk vilkt arī uz interne5t atkarības pusi. Jā un smēķēšana, bet cigaretes nogalina ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
QUOTE(direktors @ Nov 6 2005, 13:03) Drīzak tev ir atkarība citiem stāstīt par atkarībām. Vai nu tev vienkārši nav ko darīt vai arī tiešām plānā galdiņa urbējs esi. Vēl pāris tādi unikāli izteicieni ( kādi tev ir bijuši šai topikā ) un pat 100% nevajdzēs lai tevi no foruma attalinātu. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Shito visu izlasot tikai apstiprinaaju savas nesen radushaas aizdomas. Atkariiba - taa ir vairaak nevis konkreetaa indiviida (kas buutu aizraavies ar kaadu konkreetu lietu) probleema, bet gan visu apkaarteejo probleema (kam shii konkreetaa lieta nav tik tuva sirdij). Kameer cilveeks savaa nodabaa paarmeeriigi aizraujas ar vienu vai otru lietu viss ir normaali, atkariibas nav. Probleemas saakas, kad kaads no apkaarteejiem saak citus apkaarteejos kurinaat un kuudiit pret to `pirmo` indiviidu, kas nedaudz stipraak piekeeries kaadai lietai, un boreet smadzneees, ka tas nu ir slikti, taa nevajag dariit un nevajag ljaut..
Katrs cilveeks ir pats savas dziives noteiceejs. Mees katrs esam atshkiriigi. Atkariiba kaa probleema ir tiem, kas nespeej saprast elementaaro domu ieksh ieprieksheejaas rindkopas. ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
prosta cilveekiem bez liela gribasspeeka un apnjemshanaas atmest ir vieglaak pateikt es nevaru, nekaa meegjinaat kaut ko darii lietas labaa
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Man ir nereals daudzums draugu kuri meiģina atmest smekješanu...
Skatoties uz viņiem varu saciit, ka viņiem ļoti slikti sanaak... nu protams es nezinu vai gruuti atmest, jo pats nekad neesmu smeķejis ![]() Shumins respect!!! (par tam divam bildeem) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
1st atbildeeshu uz jautaajumiem
ko jūs domājat, par atkarību no interneta? lipiiga, bet tagad kad jau pieradis, ko tu padariisi? Atmest, jau neatmetiisi. vai to var salīdzināt ar alkohola un smēķēšanas atkarībām.. ? Cilveeks pierod, dzer/piipee, kad grib, peectam aprod, un dzer/piipee arii kad negrib - jap, saliidzinaat var. kāda ir lielākā un ļaunākā atkarība priekš cilvēkiem.. Nets x dzershana (lielaas devaas) x smeeljeeshana priekš jums.. ? lielaakaa- Anime un es taa to gribu atstaat, ljaunaakaa - Nets? 2nd - pat ja mees esam atkariigi, skaidri var tak redzeet, ka ar to lielaakoties, lai kaadaa vecumaa nebuutu esam ljoti apmierinaati. Pat tie mazaakie turpina skatiities, un uzkraaj savas Anime zinaashanas, un vinji izaugs, bet ne jau no Anime - vinji saaks satiities vairaak adult-anime. 3rd - direktor, vai tu visp skaties Anime, jo ja ne, tu nevari to noniecinaat, un likt mums njemt veeraa savas domas. -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
direktors |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
kadelj man jaskataas anime, vai tad te ir kaukaads anime forums?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:16 |