![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Nov 5 2005, 12:07) Tiesa, nākamreiz atkal jāmeklē ir cits klubs, jo, gluži kā Elik'ā, arī "e Internet Caffe", lielākā daļa spēļu vai nu kādam negāja, vai negāja visdiem, vai arī nenormāli lagoja. Īsāk sakot, joprojām esam ideālā i-net kluba meklējumos. PS: Nākamsestdien taču ETM dzimšanas dienas pārtijs, if i'm not mistaken, so, imo, vēlviens pasākums būs jāatliek. nu tur jau ta ideja ka piekdien aiziet un sesdien no rit kap autobusa un aida uz venspili |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM) ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(anishuara @ Nov 5 2005, 12:51) Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM) ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat. ![]() ![]() ![]() bet tu pieznaniji uz noradito telefona nummuru? drosi vien ka ne. tie kas velejas atrada iespeju sakontakteties. taka nav ko apvainoties un ir pat tads topiks kur ir salikti visvisadi mob. numuri ja butu velme tad atrastu. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
tanii topikaa gan mana numura nav, un es atziishos, ka neatceros ko tieshi katram cilveekam uzrakstiiju, bet mobilo numuru gan iedevu visiem interesentiem. Taapat tas pasaakums diez ko daudz nerulleeja, un buutiibaa eliks par sho iestaadi nu vareetu izraadiities pat labaaks.
-------------------- Because i can!
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
eu kas par tussu?
CS-LAN tuss? ![]() |
Kafs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-October 05 ![]() |
Eu ja CS-LAN tuss tad I'm in!
![]() -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un tas viss tikai deelj vienas norumas. pagaajueshreiz bija norunaats, ka ga Sigfa saliek mani nfsu2 driftaa, tad mees speeleejam CS. Aptuveni rezultaati bija Sigfa: ~16K ETM: ~54K
Mees nekad nespeeleesim CS -------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 5 2005, 18:54) Un tas viss tikai deelj vienas norumas. pagaajueshreiz bija norunaats, ka ga Sigfa saliek mani nfsu2 driftaa, tad mees speeleejam CS. Aptuveni rezultaati bija Sigfa: ~16K ETM: ~54K Mees nekad nespeeleesim CS nu varbut ar spelesim ja kad vinnes ETM divas reizes paec kartas NFS |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Nov 5 2005, 11:07) Tiesa, nākamreiz atkal jāmeklē ir cits klubs, jo, gluži kā Elik'ā, arī "e Internet Caffe", lielākā daļa spēļu vai nu kādam negāja, vai negāja visiem, vai arī nenormāli lagoja. Īsāk sakot, joprojām esam ideālā i-net kluba meklējumos. ![]() Man liekas ka eliks ir labaakais ineta klubs!!! ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 5 2005, 17:54) Un tas viss tikai deelj vienas norumas. pagaajueshreiz bija norunaats, ka ga Sigfa saliek mani nfsu2 driftaa, tad mees speeleejam CS. Aptuveni rezultaati bija Sigfa: ~16K ETM: ~54K Mees nekad nespeeleesim CS Toties edg salika ETM driftaa vairaakas reizes, speeleejot taadu lietu pirmo reizi muuzhaa (shii ir vieta, kur ETM kaunaa jaalien zemee). Neatceros, kad buutu speeleejis CS, bet, man liekas, ka tas ir kaut kas liidziigs Quake, taapeec vareetu tachu uzspeeleet. Jaaspeelee ir visas speeles, kur zaudeetaajs nevis izstaajas un gulj garlaiciibaa, bet piedzimst un shauj atkal. P.S. No shii pasaakuma man vislabaak patika peedeejaa stunda, kur mees graiziigaam Quake3. Siiva ciinja bija ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 5 2005, 12:55) QUOTE(anishuara @ Nov 5 2005, 12:51) Nju visss!!! Es esmu apvainojusies, tu man teici (ETM) ka pateiksiet kad un kur bus jaiet, bet nepateicaat. ![]() ![]() ![]() bet tu pieznaniji uz noradito telefona nummuru? drosi vien ka ne. tie kas velejas atrada iespeju sakontakteties. taka nav ko apvainoties un ir pat tads topiks kur ir salikti visvisadi mob. numuri ja butu velme tad atrastu. *GHM* ![]() tu teici ka uzraxtiisi foruma!!!! ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Sipps kapeec vajaga kaut kur zvaniit, ja var vinkarši uzrakstiit šeit forumaa...
iisi un saprotami lai visi zinaatu!!! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ETM |
![]()
|
nebija ne mazaakaas veelmes lai tu atliistu paaraak liels bars ar paaraak nepaziisitamiem cilveekiem, kas speeleetu CS. forumaa atbildeet uz pm laiciigi ir pagruuti ja no plkst 19:00 liidz pat tiem 22:00 neesi pie neta.
edg mani salika driftaa, bet bijaam diezgan tuvu. es, protams, vaeetu niideet, ka man kompis bija flegmatisks, kas diezgan juutami trauceeja, bet es to nedariishu. nav jau arii taa ka man nevienu reizi neizdevaas uzvareet. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |