![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 7 2005, 00:00) Sipps kapeec vajaga kaut kur zvaniit, ja var vinkarši uzrakstiit šeit forumaa... iisi un saprotami lai visi zinaatu!!! ![]() forums ja nav domats ka kautkads info birojs kura var raxtit visu kas ienak prata. tagat ir pateikt ka 11.novembri bus velviens tada veida pasakums. visi kas velas piedalities atsut PM UN AR VINIEM TAD ARI SAZINASIES, KAD BUS PIENACIS LAIKS. PATEIKS KUR UN KAD SATIKSIES. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tiek oficiali pazinot ka tie kas velas rit nodoties " bez smadzenu atputai" visas nakt garuma. todiet par sevi zinu lai visu raitak varetu noorganizet.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
hei es zinu kur to var dariit ir taada neta kafejniica kas saucas planeeta (nu vispaar ir divas
![]() kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu ![]() IIPASS BONUSS IR MIIKSTIE AADAS KREESLI KUROS VAR PAT GULEET ![]() ...aa jaa etm tu te forumaa ziklausies peec iista ruugumpoda ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
labaak nakti pavadiit pie biljarda galda un/vai dejojot ;>
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE hei es zinu kur to var dariit ir taada neta kafejniica kas saucas planeeta (nu vispaar ir divas smile.gif ) bet es domaaju to kas atrodas uz pils ielas pie doma laukuma kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu Tur notika pagājušās reizes bezsmadzeņu izklaide. Lielākajai daļai kaut kas nestrādāja un tā spēle, kas korekti strādāja visiem, kādam uz datora noteikti nebija. Plus, admins izrādījās reti kūtrs uz problēmu risināšanu un noteica vien "Ņemies pats. Tas man nav jādara!". Imo, tā nu ir pēdējā vieta, kurp vajadzētu iet. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Nov 11 2005, 09:13) QUOTE hei es zinu kur to var dariit ir taada neta kafejniica kas saucas planeeta (nu vispaar ir divas smile.gif ) bet es domaaju to kas atrodas uz pils ielas pie doma laukuma kompis uz nakti maksaa 1.05 ls no 22.00 liidz 8.00 viss daudzmaz iet atmosfeera ir visnotall privaata jo zaaliites ir mazinnas un taa ko es domaaju ir ar 10 kompjiem es varu aizsist vietas jau laiciigi jo ir taada sagadiissanaas ka es plaanoju tur driizumaa straadaat par adminu Tur notika pagājušās reizes bezsmadzeņu izklaide. Lielākajai daļai kaut kas nestrādāja un tā spēle, kas korekti strādāja visiem, kādam uz datora noteikti nebija. Plus, admins izrādījās reti kūtrs uz problēmu risināšanu un noteica vien "Ņemies pats. Tas man nav jādara!". Imo, tā nu ir pēdējā vieta, kurp vajadzētu iet. Pilniigi piekriitu. Bezmaz vieniigaa speele, kas visiem gaaja bija taa uberdiivainaa shooter speele, kur uzvar tas, kursh atrod granaatmeteeju un liidz vinjam paspeej "aizskriet". Un neaizmirsiisim par jautriibaam ar ETM datora monitoru un speelju regulaaro kaarshanos... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tiesi ta tad jau labak uz stulbo ELIK admini tur megina tik gal ar radusos problemu vienkarsi parsedinaja pie cita kompja un viss gaja. TATAD CIK CILVEKU SOVAKAR GRASAS DOTIES UZ "bez smadzenu atputu" piesakas savlaicigi
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nju kaa veelaties....
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |