![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nebuus paaraak gruuti prieksh manis arii kautko pakjelleet ^_^ shitaa pele ir labi iedreseeta ^_~
Edit: reku :D Panjeema kaadas 15 minuutes paintaa chakareeties tikai (mans videejais ziimeeshanas ilgums ir 40 minuutes :D). Meeginaaju ari daudz maz eenas uztaisiit ^_^ Shis tas sanaaca ne taa (kaut vai taas dumjaas eenas) un kaa man gribeejaas panemt un palabot... Nu bet ja jau nedriikst... Es jau vispaar reti kad dzeeshgumiju izmantoju (nu ja deguns atrodas lapas vienaa pusee un acis kautkur starp debesiim un elli tad jau protams dzeeseni vajag), tikai tad kad uz papiira ar ziimuli... ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nav nemaz tik traki! Visi kādreiz sāk! Es pat skricelēt uz Painta nemāku...
@Kikyou: Ar krāsu sanāktu diezgan labs Oekaki! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Labs, droshi vien lielaako dalju no taam 15 minuuteem pie aciim noseedeeji
![]() Man veel daudz jaatrenneejas, lai bez dzeeshanas shitaa uzzimeetu... Pat eenas nemaz nav tik dumjas kaa tu saki - vieniigi liekas, ka vinja tumsaa prozhektora apspiideeta staav ![]() Veel aizvien nespeeju nobriiniities, kaa taadu muti un degunu bez laboshanas ieguvi... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Taa vareetu buut
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shodien kaa parasti gaaju pa Riigu, neveeriigi luukodams bedres zem kaajaam, kad praataa iekrita, zem kaajaam pasliidoshs, ar kriitu rakstiits, uzraksts uz trotuaara - otraadi uzrakstiits no manas ieshanas puses skatoties. Taa kaa uzraksts achgaarni, tad saaku savaas k2 smadzenees pa gabalinjam griezt uz pareizo pusi, jo interesee tachu, kas tur uzrakstiits. Domaaju: "eee... hmm... izskataas peec.... san goku... san goku!!!... san goku??? wtf???" Apgriezos pa 180 un rau - tieshaam rakstiits "san goku"! Skatos virs uzraksta - aaa - san goku fanart! Nu labi, par fanart to gruuti nosaukt - ziimeejums briesmiigaa kvalitaatee, ziimeeta tikai galva un tikai ar balto kraasu. Bet nu taa kaa taadus briinumus kaa anime art uz riigas ielaam pirms tam nebiju redzeejis, veel aizvien juutos sameeraa paarsteigts, ka taadas lietas notiek, un suurojos, ka man nav, ar ko nofotograafeet... kaads, kuram ir, vareetu aizbraukt nofotograafeet, bet neticu, ka shaadaa mitraa laikaa tas ziimeejums ilgi vareetu glabaaties - tad jaaskrien aatri...
Nu visumaa tas ir sava vieda kaa-sanaak-sanaak ziimeejums, jo kriitu no trotuaara neviens nedzeesh, zheel tikai, ka nojaust saistiibu ar ne-pikaso-veida maakslas darbu var tikai deelj ieprieksh mineetaa uzraksta pie ziimeejuma. Ja kaads dziivo tuvumaa, tas ziimeejums ir ielas preteejaa pusee netaalu no Balozhu ielas 15 Aagenskalnaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
A kur taa fanart'a foto? Sjaadu sociaalu paraadibu vajag iemuuzjinaat. Varbuut Riigas bandas driizumaa saaks savu teritoriju ar anime ieziimeet
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
"man nav, ar ko nofotograafeet... "
![]() Bet nu jau par veelu - noteikti, ka jau noskalots. Tagad jaagaida, kur buus taa laime redzeet shitaadu joku naakamreiz. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
Esmu Sailormoon fanartu te Ventspilii redzeejusi... man blakus maajaa taadas 3 mazas fanes dziivo =D Un tad veel paaris Pikachu arii ir redzeeti...
|
edg |
![]()
|
Mjaa... jaabrauc uz Ventspili skatiities
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
kuchieris |
![]()
|
||
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Kur tieshi? Taa kaa esmu Ventspilnieks, dereetu apskatiit! -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
||
Kikyou |
![]()
|
Nu jau lietus tos visus ir nomazgaajis, vakar gaaju uz veikalu skatiijos - nav vairs (daaaaaa
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
Kikyou, tu pati jau arii vareetu kaut ko pa nakti uzziimeet...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
O_o;;; Labaak nevajag... milichi aizvilks =D
|
edg |
![]()
|
arii piedziivojums...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Var krāsainus zīmēt?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 12:48 |