![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mans zīmējums. Nedzēsu neko. Uzzīmēju 5.min.
-------------------- |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Man ar sagribeejas kko peintaa uzmochiit^^
-------------------- Cute little pervert ^^
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Juus noteikti shmaucaaties!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
NU vieniigais kur es shmaucos bija kad kraasoju, dazhreiz sanaaca aizkraasot visu ekraanu
![]() Un zini ko? man iepatikaas paintaa ziimeet^^ -------------------- Cute little pervert ^^
|
yorsa-kun |
![]()
|
Peints panjeemis Mani SAVAA varaa ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
edg |
![]()
|
"Undo" ir shmaukshanaas! Taapat kaa fona kraasas lietoshana!
Ziimeet vajag taa: Nu labi, varbuut ne taa... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Stulbums! Neliekaas! Nu, bet k-ko liidziigu var samekleet sheit, manaa paint topikaa
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
a kaapeec vairaak nava?
-------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Aven: Sep 20 2006, 20:44 -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
re ku ātri uzskricelēj'
-------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
hā..tikko vēl vienu uzzīmēju
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Nezinaaju, ka ir cilveeciski iespeejams dienaam seezjot pie painta izmantojot dzeeshgumiju un visus undo tik labi kauko tur uzziimeet.
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Aven |
![]()
|
ar pelīti, ātri, necenšoties īpaši, pirmo reizi vairāku mēnešu laikā..nū..kā krievi saka На халявю!
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
QUOTE Nezinaaju, ka ir cilveeciski iespeejams dienaam seezjot pie painta izmantojot dzeeshgumiju un visus undo tik labi kauko tur uzziimeet. te ir topics tiem, kas neizmanto, ne dzeeseni, neko; tikai peliiti un bucketu ^^ (so te viss ir radiits, kā jau aven teica, na hajavu) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |