![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Mani skilli ir manaami notrulinaajushies
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tāpēc nevajadzēja pārtraukt.
Es tā par to bēdājos. Btw, negribi Co iestāties? *droši vien, ka ne, bet tikuntā jāpajautā, a ja nu* -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
![]() waa..tikko kaa!! ![]() |
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Nekas dizhs, bet es ljoti centos. Ceru, ka noveerteesiet!
![]() -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
waa..soo cute...mm...man baig patiik!
![]() ![]() ![]() |
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
-------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
edg - respect, labas līnijas.
drink - acu zīlītes varēja būt kkādā krāsā. bet pārējais cmuks. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
drink - acu zīlītes varēja būt kkādā krāsā. bet pārējais cmuks. kopsh kura laika tad RGB(255, 255, 255) vairs nav kraasa? -------------------- Because i can!
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Laba doma neko nedzeest. Pirmo reizi meegjinaaju paintaa kautko shitaadu ziimeet. Process notika gultaa, jociigaa pozaa un mans mousepads ir palags un vispaar 15 min taisiits. Sanaaca ecchii
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() king of the crapy lines. Karameles ne paaraak izdevies potrets... tomeer sava liidziiba ir... tanci, tanci tusa daliibnieki var apliecinaat, ka tas ir kaa sanaak-sanaak, jo es nevareeju atrast dzeeseni, lai izlabotu roku :3 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
acis un luupas ir super!
![]() tachu paareejais toch crap! ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tigra:
QUOTE shinii topikaa vareetu likt ziimeejumus, kuri taisiiti ar nosaciijumu - neko nedriikst dzeest vai undo lietot! +vinji ziimeeti datoraa ar peles paliidziibu ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tigras darbā ļoti patīk deguntiņš. nez kāpēc, bet atgādina čorvenu no sālsvārnas salas vasarnieku grāmatas vāka (tas, ja kāds zin). mati arī ļoti labā sajaukuma stadijā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Rodas tāda realitātes pieskaņa, bet tomēr roka un neizdevusies ķēde visu izbojā...
Bet šī jau tāpat ir ātra skice... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 17:19 |