![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Nov 5 2005, 20:23) tikai ko satans dara ar tam dveselem ? saskanjaa ar biibeli saatans ir kritushais enjgjelis, vinjsh ir nolemts naavei peec pastaraas tiesas-respektiivi vinjsh tiks muuzhiigi dedzinaats. taapeec vinjsh vaac dveeseles kompaanijai. jo lielaaka dveeselju kompaanija ar ko daliities degshanas priekos muuzhiibas garumaa jo vinjam lielaax prieks. tas taa kaa to izskaidro biibele. hmm... par muuzhiigajaam mokaam es neesmu paarliecinaats... kaut kaa neatceros. tas laikam nenaak no biibeles bet gan no kaada no daudziem apokriifiem. luudzu intereses peec pasaki no krienes ir shii info ![]() saatana noziime atshkjiras starp juudaismu un kristietiibu. cik atceros, kristietiibaa saatans ir bijushais pirmais (galvenais) ercengjelis Lucifers (gaismas neseejs), kam lepnums ir sakaapis galvaa, un shis sagribeeja sev troni augstaaku paar citiem debesu iedziivotaajiem. bet hmm... tik daudz engjlju... ko vinji tur tajaas debesiis dara tik lielaa skaitaa? ![]() tad veel man arii kaut kaa neticaas ka dveeseli kaads nopirks pret to ka taa shim pirceejam nekad nespiid (kaut gan no otraas puses, taa nevienam nekad netiks... varbuut that's the point). dveeseli parasti paardod par bagaatiibu, varu, vai pakalpojumiem no kaada no demoniem. P.S., ja kas man ir graamata kur aprakstiits kas jaadara lai paardotu dveeseli. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... Nemirstība... Piesvied klāt spēju nenovecot un varbūt no tā ir jēga. Ja tu esi nemirstīgs un turpini novecot, nekāds īpašs labums no tā nav. o.o Vecuma kaites diez vai ir jautri.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Hmm, ko jautaajumu uzdeveejs grib panaakt ar shitiem poll? Ja jau jataajumu pats atver, tad veelams dzirdeet arii pasha filozofisko bleejienu. Pirmkaart pats posts ir noformeets nepareizi! Poll buutiiba ir suporteet topika teemu. Pashlaik posta nosaukums ir 'Šoreiz patiešām nopietni, un bez losisma'. Neredzu nevienu sakariigu filozofisku paardomu. Filozofeet mani draugi ir gari un plashi runaat cilaajot varbuutiibas un izbradaajot katru saan-tacinju, kura izlec, ejot pa galveno celju.
Pat shii topika 'paardomas' gandriiz vai visas neatbilst arii zemaak uzdotajam Poll, kursh tad arii bija iecereets kaa topika nagla, kurai tad katram vajadzeetu vismaz pa reizei uzsit ar savu vaardiem pildiito kuvaldu. Taatad mees ieguustam sho taa saucamo nemirstiibu. Agri vai veelu, lai cik ljoti mees nespiideetu slavas sauliitee, naaksies saskarties ar probleemu, kad vajag it kaa mirt peec kaada(cilveeka) scenaarija. Ja jau nemirstiiba ir iemantota, tad itkaa nevaidzeetu rasties probleemaam, bet shaubos vai nemirstiibas paardeveejs buus pieviedis klaat kaa daavanu arii saapju atnjemshanu. Nemirstiigi mees esam, bet sanaak nu tas neveiksmiigaakais variants un mums leenaam chiigaa nost pa gabalinjam miesas ar trulu fuksiiti. Cik zinaams tad grieztaas bruuces ir vissmeldzoshaakaas. Cik liels buus 'griezeeja' izbriins, ka vinja puules nevainagojas panaakumiem. Miesnieka doma par leeno naavi, upurim izveertiisies par noskatiishanos sava paaridariitaaja zveeriskajaa evoluucijaa, kad shis atklaas, ka upuris nespeej nomirt. Ilgie gadi saapees un mokaas novediis pie gariigaas kontuuzijas, kas radiis situaaciju, kad nemirstiiba ir nasta nevis ieguvums. Liidziigi var buut ar jebkuru situaaciju, kuru logjiskais iznaakums buutu naave. Jebkura slimiiba, speetu progreseet bezgaliigi, kas atkal novestu pie mokaam (atkal elle zemes virsu), liidz slimiibai tiktu atrastas zaales (neizklausaas diezko ceriigi). Neshaubos, ka pa sho laiku pakta sleedzeejs paspeetu neskaitaamas reizes gariigaa liimenii nolaadeet sho kontraktu. P.S. Besis paraava. Taapat shiii diskusija ir stulbaaka par stulbu, jo esmu ateists. Iesaku grupu 'wierdo' paarveidot par sava veida nedziedinaamo slimiibu. Taa teikt, ja kaads tiek iecelts 'wierdo' kaartaa, tad jamam tiek pieshkirti peedeejie 100 posti un peec tam vinjam automaatiski tiktu pieshkirts bans. No malas skatoties buutu interesanti veerot personas agoniju. Lai tikai kaads pameegjina pateikt, ka agonijas veeroshana nesagaadaa moraalo gandariijumu. Ja agonija nesagaadaatu gariigo orgasmu, tad maaksla kaa taada neeksisteetu, arii neviena filma netiktu uznjemta. Vaards 'agonija' nav piemeerojams tikai fiziskajai naavei..... -------------------- ![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Shinobi-sama Patiesībā, šī diskusija nav stulba. Un ateisms ir tāda pati reliģija, kā visas pārējās. Tu vnk tici, ka dieva nav. Un tas ir tikpat neipierādāms fakts, kā tas, ka dievs ir. Un kas tev ir pret weirdo? Mēs neko sliktu nedarām. Vismaz es ne.
Jā...un tie, kas grib zināt manu viedokli, to jau ir uzzinājuši. Tas ir pārāk garš, lai to te aprakstītu. Bev visiem pārējiem pietiks ar šo - Es uzskatu, ka ir izdevīgi. -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
goldij, goldij. visupirmaamkaartaam, jaapieraada ir tas, ka kautkas ir, nevis ka tas nav, jo tas kas nav netraucee dziivot. Taapat kaa pamatojums ir vajadziigs tam, lai kautko dariitu, nevis nedariitu. Domaaju, ka dziljaakus paskaidrojumus tas neprasa. ja skatamies taalaak, tad varam apspriest paardoshanas faktorus. Jautaajums ir viens- kad taa dveesele tiek atdota? Ja uzreiz, tad kaada jeega? Tu kaa radiiba pastaavi, bet staavi kaa akmens klucis ar trulu skatienu. Muuzhiigi. Izdeviigi? Ja dveesele tiek paardota peec kaada notikuma 10 000 gadus peec kontrakta (relatiiva nemirstiiba), tad nesaskatu tajaa jeegu. Ja skataamies no kristietiibas viedoklja, tad domaaju, ka daudz patiikamaak buutu nokljuut debesiis un TUR dziivot muuzhiigi... Visaas religjijaas ir peecnaaves dziive. Reinkarnaacija, otraa iespeeja, debesis... tas viss ir daudz labaak nekaa dziivot vienaa kjermenii muuzhiigi. Kaa nekaa, visas lietas reiz piegriezhaas, tajaa skaitaa arii dziivot. Apniik un viss. Ko taalaak? To mees nezinam, un es labpraat uzzinaatu seezhot pirmajaas rindaas, abstrakti izsakoties. Taalaak, jautaajums kaa taads ir tik drausmiigi noformuleets, ka iisti nevar saprast, ko autors ir gribeejis no publikas dzirdeet. Slavas dziesmas par neizsakaamo filosofiju? Man shkjiet, ka autors izmanto paarlieku daudz demagogjijas. Aptaujaa iisti negribeeju balsot, bet joka peec nobalsoju par 'nee'.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(GoldLeader @ Nov 6 2005, 09:59) Shinobi-sama Patiesībā, šī diskusija nav stulba. Un ateisms ir tāda pati reliģija, kā visas pārējās. Tu vnk tici, ka dieva nav. Un tas ir tikpat neipierādāms fakts, kā tas, ka dievs ir. Un kas tev ir pret weirdo? Mēs neko sliktu nedarām. Vismaz es ne. Jā...un tie, kas grib zināt manu viedokli, to jau ir uzzinājuši. Tas ir pārāk garš, lai to te aprakstītu. Bev visiem pārējiem pietiks ar šo - Es uzskatu, ka ir izdevīgi. Tu esi pilniigi stulbs vai kaa? Sheit nav otraa kurbijkurne! Man nav jaavazaajas pa pa pasauli lai uzmekleetu tavu jau uzrakstiito viedokli. Ja tu gribeeji sheit izraisiit paardomas tad domas vajadzeeja arii sheit uzraksiit. Un paark garsh ir tikai tavs muuzhs shinii forumaa. Aa, un tu maldies ar jeedzienu, ka es ticu, ka dieva nav. Es UZSKATU, ka vinja nav. Ja tu nesajeedz sho abu vaardu jeedzienisko buutiibu, tad no deguna urbinaashanas ir lielaaks labums nekaa no sarunas ar tevi. P.S. Esmu pats vainiigs, ka iesaaku lauzties ar 'wierdo'. Laikam neguleetais praats man bija aizmiglojis sapaatiigo domaashanu. Vairaak 'replay' nebuus shinii topikaa no manas puses, jo tas ir izshkiests laiks - spaardiit kontuzeetu cilveeku par to, ka jams nespeej sakariigi atbildeet, ir necilveeciigi. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 6 2005, 04:51) Hmm, ko jautaajumu uzdeveejs grib panaakt ar shitiem poll? Ja jau jataajumu pats atver, tad veelams dzirdeet arii pasha filozofisko bleejienu. veelos pateikt tikai to, ka topiku var taisit arii ja veelies kko uzzinatt. Piemeeram man skolai ir jaaraksta domraksts par " Vai izdeviigi paardot savu dveeseli, par nemirstiibu", es kaa jau degjis un cheaters nolemju shmaukties un ieeju manaa miiljajaa forumaa otaku.lv, dodos uz offtopiku, kur uztaisu poll par sho teemu un luudzu cilveekiem izteikt savas domas par sho teemu, izlasu taas visas, uzrakstu domrakstu un dabuunu 10. Es jau pateicu, ka domaaju, ka nav izdeviigi, es labaak nodziivoju savus 50 gadus ( paredzu sev iisu muuzu ![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE saka, ka Džimijs Hendriks pārdeva savu dvēseli Ja dvēseles pārdošana ļaus man spēlēt ģitāru kā zvēram un pīpēt zāli līdz nemaņai, saņemot par to naudu, tad get behind me satan! Ne dvēseli vien atdotu. ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 6 2005, 15:02) Un nemirstiiba ir saapiiga lieta, iedomaajies tu iemiilies un peec tam skaties kaa tavi miiljotie cilveeki mirst, es domaaju tas nav patiikami...... ![]() that's the price of immortality, which I am ready to accept. (bet dveeseli paardot netaisos...) QUOTE(GameMaster @ Nov 6 2005, 15:07) QUOTE saka, ka Džimijs Hendriks pārdeva savu dvēseli Ja dvēseles pārdošana ļaus man spēlēt ģitāru kā zvēram un pīpēt zāli līdz nemaņai, saņemot par to naudu, tad get behind me satan! Ne dvēseli vien atdotu. ![]() nu kaa jau teicu, man ir graamata, kur ir aprakstiita proceduura. gribi izmeegjinaat? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 6 2005, 16:20) QUOTE(Ghoul @ Nov 6 2005, 15:02) Un nemirstiiba ir saapiiga lieta, iedomaajies tu iemiilies un peec tam skaties kaa tavi miiljotie cilveeki mirst, es domaaju tas nav patiikami...... ![]() that's the price of immortality, which I am ready to accept. (bet dveeseli paardot netaisos...) es neticu, ka tu to vareetu, tieshaam neticu.... ehh well, es jau tevi nepaziistu, bet man tomeer liekas, ka tu ciestu lielas saapes ( emocionaalaas)........ |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
A kur atbildes variants - neticu dvēselēm?
|
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(bubu @ Nov 6 2005, 16:27) nu domaaju, ka shis topiks uzteisiits ar domu, vai vispaar buutu veerts, es piemeeram neticu ne saatanam ne Dievam, bet es varupateikt ko es dariitu. Taa ka iedomaajies, ka tev ir dveesele un pasaki vai tu to paardotu par nemirstiibu...... |
lastguru |
![]()
|
QUOTE(Ghoul @ Nov 6 2005, 15:27) es neticu, ka tu to vareetu, tieshaam neticu.... ehh well, es jau tevi nepaziistu, bet man tomeer liekas, ka tu ciestu lielas saapes ( emocionaalaas)........ no naaves nav jaabaidaas, ne no savas, ne no citu - taa ir dziives cikla sastaavdalja. visam kam ir saakums, ir arii beigas. taapeec es neredzu iemeslu kapeec buutu jaabuut emocionaalai traumai no ta ka kaads nomirst. ja tev ir, tad tu esi egoists, un tev patiik uzskatiit citu cilveeku par savu iipashumu no kura nav viegli atteikties. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE ja tev ir, tad tu esi egoists, un tev patiik uzskatiit citu cilveeku par savu iipashumu no kura nav viegli atteikties. Jā, un varenais lastguru tam, protams, stāv pāri, gluži kā nākamā mesija, kas vedīs cilvēci pretī jaunai gaismai. Respect, djūd! -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Nov 6 2005, 16:40) no naaves nav jaabaidaas, ne no savas, ne no citu - taa ir dziives cikla sastaavdalja. visam kam ir saakums, ir arii beigas. taapeec es neredzu iemeslu kapeec buutu jaabuut emocionaalai traumai no ta ka kaads nomirst. ja tev ir, tad tu esi egoists, un tev patiik uzskatiit citu cilveeku par savu iipashumu no kura nav viegli atteikties. manupraat, tev ir paaraak fiziski ( ![]() Nu nezinu es jau esmu paaraak jauns lai spriestu, bet manupraat, tev ir nepareizi uzskati par dziivi ( ja vispaar var teikt, ka pastaav pareizi uzskati par dziivi ). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |