![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kaada veel plecka? Direktor, tu speciaali taa dari, lai tevi izbano?
![]() Piedodiet par offtopic, bet jaapasaka bija... -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Missy @ Nov 5 2005, 23:37) Kaada veel plecka? Direktor, tu speciaali taa dari, lai tevi izbano? ![]() Piedodiet par offtopic, bet jaapasaka bija... ehh liecies tachu mieraa, vinjsh taa dara speciaali, lai kaitinatu un piedabuutu citus spamot, personiigi iesaku nepieveerst uzmaniibu. Hehe direktor tagad, manupraat, tev ir veel warnings, heh driiz tevi izbanos, man tevis pietruuks, par daziem taviem postiem vareja pat pasmieties...... ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
OK! Gaidam liidz vinju izbanos, bet pa to laiku lasam vinja vecos postus!
Es laikam tomeer mainiishu niku... bet peec tam vairs nee!!! -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es savu niku nemainīšu....bet sākumā tik un tā gribējās Rin....(baigi labs chars)...un maina tos nikus tāpēc, atrod citu kas patīk labāk!!!
![]() ![]() Un direktoru vienkārši neņemt vērā un gan pats norims(tā parasti notiek)....un lai jau vārās sawā sulā, ja jau grib!! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Par Ayumi. Man liekas tie japāniskie vārdi ir riktīga krāpšana, jo Ayumi sanāk 15% sieviešu vārdu, tāpat arī yumi. Man Ichno-sama patika vairāk, tas bija kas orģināls, to ne visi atkārtotu. Bet Ayumi.
Man arī radās tāda doma nomainīt niku, jo cilvēki mani sauc par Tigra divi, bet es neesmu tigra DIVI, es esmu tigraNI. bet tikuntā nemainiju. Vārds ir pāŗāk svarīgs lai to tā vienkārši aizmestu. Jāatstāj tas pirmais, jo tikai tam ir kāda vērtība. Ceru ka tās vārdu mainīšanas neprāts beigsies. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Manam nav veertiiba, jo es vinju idomaaju taa aatri uz dullo!!! Tad es pat nesajeedzu, kas ir otaku! Pie Sushi es veel piedomaaju!
-------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tavam vārdam ir vērtība! Niki ir parasti vārdi, bet mēs tiem piešķiram vērtību. Missy identificē tevi, tāpēc to nav vēlams mainīt (tas būtu tas pats, kas nomainīt savu īsto vārdu).
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Missy @ Nov 6 2005, 00:08) Manam nav veertiiba, jo es vinju idomaaju taa aatri uz dullo!!! Tad es pat nesajeedzu, kas ir otaku! Pie Sushi es veel piedomaaju! Ir vērtība, pat ļoti liela! Tu esi Missy, tu pati šo vārdu izvēlējies un tas ir tavs. Cits vārds piederēs citam. Es arī nezināju, kas ir otaku, kad iestājos. Lūdzu atstāj savu niku. Vārds Missy ļoti daudz izpauž par tevi, ar citu niku tevi nevarēs pazīt. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Bet Tigra...
![]() -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Missy zini tam vārdam ko tu pati esi izvēlējusies/izdomaajusi ir ļoti liela noziime....jo tas taws un newiena cita....tew par sawu niku newar tikt atņemtas atortiesiibas...ja nomainiisi tad tas vairs nebuus tas kas agraak...tas taakaa maniit identitaati!!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
missy vnk ja veelies maini, pof ko citi saka, ja tev tas niks nepatik, tad maini, man S.U.D nepatika, es nomainiiju, nekas driiz pieradiisiet pie Ghoul un viss buus Ok.
![]() |
Sushi |
![]()
|
Winry, ja tev taa buutu, pati zinaatu.
![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Bet ir! Tā ir tava virtuālā identitāte!
|
Winry |
![]()
|
Nu okey dari kā vēlies...naw gluži manās interesēs....gan jau pieradīs pie jaunā!
(cerams ka nespamoju) -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 5 2005, 23:24) missy vnk ja veelies maini, pof ko citi saka, ja tev tas niks nepatik, tad maini, man S.U.D nepatika, es nomainiiju, nekas driiz pieradiisiet pie Ghoul un viss buus Ok. ![]() Piekriitu ja nepatik šitais niks tad maini ka to izdarija S.U.D Es tevi S.U.D tik un taa par S.U.D saukšu hehe... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:53 |