![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
man bija taada doma nomainiit niku uz Aya, bet paardomaaju, jo jau pierasts pie nika Kagome
![]() ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ja vaards ir negribeets, tad nav! Kad regjistreejos otaku, nemaz nedomaaju taa nopietni (man vnk bija taads logo telefonaa)
Labi vnk beidzam sho teemu un miers! -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
uz aatru roku safantazeeju savu niku un jau peec kaada laicinja saaku shtukot ka laikam tomeer vajadzeeja ruupiigaak piedomaat pie taa izveeles, domaaju mainiit vai nemainiit, bet tagad kad taada iespeeja radusies izleemu ka tomeer nemainiishu jo visi mani te paziist kaa dark angel a ja ieliktu citu niku tad vareetu rasties virkne paarpratumu utt. utjp. es piemeeram uz sud skatos kaa uz pilniigi citu cilveeku.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Uzskatu ka niks ir ka pase forumā un ja izvēlas tad ir jādzīvo ar to.
Sakuma gan dabūju smagi nožēlot savu izvēli vnk gribēju pieskaņot bildei ko liku avatarā(nomainīta). Bet tagad nēee nemainīšu. Pārāk pieķērusies un tā mani zin forumā. EDIT: Liels pluss oriģinālam nikam ir tads, ka tas tev tāds ir vienigajm. Labāk ļaut vaļu fantazijai. -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Uzskatu ka niks, taapat kaa avatars ir tas peec kaa juus sheit paziist, un taa kaa arii reaalajaa dziivee vaardu nemaina (un parasti vispaar neizveelas - kaads ir, taads ir, patiik tas tev vai nepatiik) un taapat arii seju nee, tad nu arii forumaa nav ko mainiit nikus un avatarus. Ja pie mainis kaads griezhas ar luugumu nomainiit niku, es parasti censhos pierunaat to nedariit (laikam nevienam veel neesmu nomainiijis niku). Ieteiktu citiem adminiem arii sekot shim piemeeram.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs.
Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības. Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst). P.S. Paskatījus, ko Isa un lastguru pierakstīja, kamēr es formulēju šo postu - tā kā es būtu viņiem savas domas ieprojecējis 8) -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Es personīgi ĻOTI gribētu nomainīt niku, jo šito es toreiz izdomāji minūtes laikā, un man pašai tas riebjas. Tad sadomāju uztaisīt citu accountu, jo nezināju ka tā nevar, un tagat tas netiek izmantots- negribas norauties. Tagad nezinu ko darīt- mainīt šim te un otrs tiktu izdzēsts, jeb lietot to otru accountu?
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(aigarius @ Nov 6 2005, 02:37) Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs. Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības. Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst). Ehh kaapeec domaat veel noteikumus??? Aaa jaa lai nebtu kaa kbkurne??? Mees tik ljoti negribam kljuut par kbkurne, ka KLJUUSTAM par to. Sadomata kaudze ar noteikumiem, visi memberi viens otram brauc augumaa par katru siikumu, visi brauc augumaa GoldLeaderim par vinja filozofisko paardomu nejeedziibu, oh cmon it's for fun!!!! ( nu labi taa diskusija par gariigi atpalikushajiem bija neforsha ). Agraak otaku.lv man bija kaa maajas es ar prieku gaaju sheit, postoju, lasiiju citu postus, smeejos bija jautri. Bet tagad ir izdomaata graamata ar foruma noteikumiem, pat ieviesta warn sisteema ( taapat kaa kurbijkurne ), cilveeki baidaas iepostot kko mulkjigi smiekliigu, jo atnaaks admini, kuriem ruup lai sheit nerastos spams un pieshkjirs ljaunajiem noteikumu neieveerotaajiem warnu. Tagad sheit pavisam nav jautri. Un veel tu veelies aizliegt mainiit niku??? Ehh ko tad vispar driikstees???? Domaaju, ka ja memberam ir pamatojums, kaapeec vinjsh veelaas mainiit niku, tad lai maina, var tachu sigaa ielikt kas vinjsh bija agraak vai, piemeeram, iepostot shinii topikaa un viss buus OK.... PS. Man bija iemesls mainiit niku, domaaju juus pashi saprotat.... |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Niku nomainja nav nekas slikts un aizliedzams cilveeks jau paliek tas pats nav svariigi kaa vinju saukaa. Btw es sanjeemu reportu par sho postu Niks iisti nesapratu kas te ir jadministree ?
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE Btw es sanjeemu reportu par sho postu Niks iisti nesapratu kas te ir jadministree ? laikam viss jau ir noadmiistreets... es arii neatradu ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 6 2005, 15:56) QUOTE(aigarius @ Nov 6 2005, 02:37) Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs. Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības. Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst). Ehh kaapeec domaat veel noteikumus??? Aaa jaa lai nebtu kaa kbkurne??? Mees tik ljoti negribam kljuut par kbkurne, ka KLJUUSTAM par to. Sadomata kaudze ar noteikumiem, visi memberi viens otram brauc augumaa par katru siikumu, visi brauc augumaa GoldLeaderim par vinja filozofisko paardomu nejeedziibu, oh cmon it's for fun!!!! ( nu labi taa diskusija par gariigi atpalikushajiem bija neforsha ). Agraak otaku.lv man bija kaa maajas es ar prieku gaaju sheit, postoju, lasiiju citu postus, smeejos bija jautri. Bet tagad ir izdomaata graamata ar foruma noteikumiem, pat ieviesta warn sisteema ( taapat kaa kurbijkurne ), cilveeki baidaas iepostot kko mulkjigi smiekliigu, jo atnaaks admini, kuriem ruup lai sheit nerastos spams un pieshkjirs ljaunajiem noteikumu neieveerotaajiem warnu. Tagad sheit pavisam nav jautri. Un veel tu veelies aizliegt mainiit niku??? Ehh ko tad vispar driikstees???? Domaaju, ka ja memberam ir pamatojums, kaapeec vinjsh veelaas mainiit niku, tad lai maina, var tachu sigaa ielikt kas vinjsh bija agraak vai, piemeeram, iepostot shinii topikaa un viss buus OK.... PS. Man bija iemesls mainiit niku, domaaju juus pashi saprotat.... Man patika tavs niks. Bet tas tā. piekrītu warni sabojāja šo forumu, es tagad te iegriežos arvien retāk un retāk. Nav vairs tik interesanti. Varbūt jāizveido jauns otaku forums, šitā kopija tikai bez warniem. Man liekas tas kļūtu populārāks. SPAMA forums nav interesants, jo to cilvēki neapmeklē. Ja apmeklē tad reti. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 18:43) .. piekrītu warni sabojāja šo forumu, es tagad te iegriežos arvien retāk un retāk. Nav vairs tik interesanti. Varbūt jāizveido jauns otaku forums, šitā kopija tikai bez warniem. Man liekas tas kļūtu populārāks. SPAMA forums nav interesants, jo to cilvēki neapmeklē. Ja apmeklē tad reti. Standarta variants, kad tiek paarspiileets ar reguleeshanu/modereeshanu. Tieshi warnu negatiivaa loma gan imho paarspiileeta, jo vairumam warnu nau vispaar, jeb arii tie pilniigi neuztrauc pat ja gadaas. Vairaak domaaju - overall foruma noskanju / nepatiikamo modereeshanas kaapumu / kaudzi jauno fleimwaru / personiigus apvainojumus .. kas viss pamataa hronologjiski iekljaujas peedeejaa pus meenesii. Kas vinju zin, kamaa ar laiku tas viss rezulteesies. (daljas no vecaas tautas aizieshana / fleimwaru saasinaashanaas / foruma forks). ceru protams uz to labaako, cilveeku savstarpeeju toleranci .. bet. cilveeks ir ljaunaaks par uti. daudz ljaunaaks <g> Nekad agraak tik biezhi sheitan neesmu redzeejis "shis thread spams. jaasleedz". "shis cilveeks spameris - jaabano". "alkohols slikts". "kurbijkurne must die". "aivvv jaamirst". "pats muljkjis". "bet tu lielaaks". "visi tavi posti - spams". "bet vinjam tik postu daudzums svariigs". utjp utt utml. enjoyable? doubtful. [edit] - vispaar. vai meegjinaajumi speeji palielinaat modereeshanu nau meegjinaajums shim konkreetajam comunity pieviest citu intereshu grupu rules/mentalitaati/savu uzskatu/etikjetes uzspieshana citiem? it's not any more about "love and piece". saliidziniet luudzu ar shii foruma pierasto noskanju visus ieprieksheejos gadus. no konkreeta intereshu loka fanu bara ar dazhaadaam/biezhi preteejaam blakus intereseem/viedokljiem (un taapeec bagaatinoshiem/interesantiem) - marsheeshana vienaa solii dziedot vienu himnu? solis pa kreisi/solis pa labi-beegshana, leciens uz vietas - provokaacija? ;> R.I.P. old times. |
Kafs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-October 05 ![]() |
Mans pagājušais otaku vārds bija K@fs, bet es nomainīju uz Kafs. Paldies Yumei
![]() -------------------- ![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Njaa es iisti nesaprotu kaada bija to warnu pamatdoma - uzlabot foruma dziivi? Vaitad uzlabota foruma dziive nebuutu tad ja visi te buutu prieciigi optimistiski noskanoti nebaidoties par warniem un tamlidziigaam lietaam. Taapeec piekriitu Church. Un runaajot par niku mainju manupraat lai jau maina cilveeks paaugas domas mainas un varbuut arii niks paliek ljoti neatbilstosh kaitinosh neerts pietam ja jau maina avatarus tad kaapeec gan nikus nee?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |