![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu bet ja cilveeks izdomaajis visu pa nulleem uzsaakt, kapeec tad vinjsh nevareetu to pashu jauno akkountu uztaisiit? es tur saprotu ja @ nomaina uz a, lai neizskatiitos baigi hax0riigi, bet ja nomaina visu, tad var tikpat labi aizmirst useri un saakt no jauna.
warn sisteema tikai aizvaacva lialu dalju spama. Protams, zheel redzeet ka bez spama te praktiski nekaa vairs nav, bet nu dziive ir skarba, un jaasaak pierast. Veel labaaks variants buutu nevis pierast, bet celt savu postu, topiku un pasha foruma kopumaa kvalitaati, bet tas jau noziimee kaut ko reaali dariit, kas ne visiem ir piemjemams. -------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man shkjiet, ka nevajag nekaadu citu otaku forumu utt. (shii teema vispaar ir offtopic!)
Un- lai vaardu maina, kas grib!!! Ja admins tam nepiekriit- veersies pie cita. Es nezinu, tam tachu nav jaacelj shaads troksnis uzreiz! -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 6 2005, 20:30) ... warn sisteema tikai aizvaacva lialu dalju spama. Protams, zheel redzeet ka bez spama te praktiski nekaa vairs nav, bet nu dziive ir skarba, un jaasaak pierast. Veel labaaks variants buutu nevis pierast, bet celt savu postu, topiku un pasha foruma kopumaa kvalitaati, bet tas jau noziimee kaut ko reaali dariit, kas ne visiem ir piemjemams. aizvaaca? aizvietoja ar spamu-apvainojumiem 'tu esi spameris'. 'pats muljkjis'. pat shie so called "spama" posti agraak acii / uz nerva mazaak spieda, bija vieglaak tolereejami vai ignoreejami, nekaa tos aizvietojoshie moderaacijas kari / personiigie apvainojumi. foruma kvalitaate uzlabojusies? ;DD |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
QUOTE(Church @ Nov 6 2005, 20:03) bet. cilveeks ir ljaunaaks par uti. daudz ljaunaaks <g> Zheel, ka utis nerunaa ![]() Uzskatu, ka nika nomainja ir nepienjemama, jo atsekot visas shaadas nomainjas, ierindas lietotaajam buus sarezhgjiiti, pat neiespeejami. Savukaart, nomainiit visus postus, saistiitaas atsauces uz niku, ir pietiekoshi sarezhgjiiti, kaa arii darbietilpiigi, lai to neviens nedariitu. Laiks pierast uznjemties atbildiibu par savu riiciibu. Hau, esmu runaajis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Pirmkārt - pat ja jūs nomainat niku, cien. pastāvīdie otaku.lv iemītnieki, vismaz manā glaviņā es jūs tāpat saukšu tā, kā esmu pieradusi. Ichno-sama palix Ichno sama, city_gal - city_gla, un SUUUUD paliks SUD.
![]() QUOTE(ETM @ Nov 6 2005, 21:30) warn sisteema tikai aizvaacva lialu dalju spama. Protams, zheel redzeet ka bez spama te praktiski nekaa vairs nav, bet nu dziive ir skarba, un jaasaak pierast. neatceļ nekādu spamu.. Tagad cilvēki raustās no tā, ka tik neraxta kaut ko "spamīgu" un atbild pilnīgi beztolkā kaut ko, kas būtu par topiku, bet būtībā ir no pirxta izzīst krikumiņš vietas aizpildīšanai. plus - ja warnus neredz citi, tad jēgas arī nav. Jo no tā, ka es zinu, ka es esmu spameris, man sliktāk nekļūs un pārraudzināties es netaisīšos, bet ja jau citi redzēs manus n-tos procentus, tur jau sāks kļūst druscītiņ kauns par savu sabiedrisko tēlu. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Kaa saciit, ir teiciens - Kad mirst viens, taa ir tragjeedija, kad mirst miljoni taa ir statistika.
Tika pieshkirts pirmais 'Warn'. Hmm, neatceros, ka jams buutu pagaajis bez ieveeriibas. Notika asas diskusijas un rezultaataa 'warn' taa arii palika, jo aiz miikstas sirds jau nepieshkiira. Tragjeediija bija baigaa, bet ar laiku naaca citi 'warn' un nasta droshi nu jau ka kljuva vieglaaka. Nu jau tas kljuvis par ikdienu, ka var norauties uz 'vaarnu'. Cilvji panjerksteeja, bet samierinaajaas, ka nu vairs nav absoluutais slieksnis, kuru paarkaapjot, tiek izmests no foruma, taa teikt, atlika vien planeet un uzmaniities no paaris vienkaarshaakaam lietaam. Bet naaca 'Animefest' un shis forums ieguva popularitaati. Tauta saakusi pluust masaam vien un ar paaris dzelzs noteikumiem, kaa redzams, ir kljuvis par iisu, lai reguleetu kaartiibu. Un tieshi tapeec naaca 'Warn' sisteema. Ja paveraas no kriminaalprakses un vispaar no sodiishanas principiem, tad vienmeer pirmais ir briidinaajums, jo praatinji ir nepastaaviigi un tapeec gadaas arii reiz nomaldiities patiesiibas dziilees. Ja atskataas, tad lielaakais ienaidnieks ir tieshi Anifest, jo tieshi pateicoties tam shinii foruumaa iepluuda nekontroleejamaa masa, taa kura pakljaujas visiem bara likumiem. Man galiigi nemaz negribas noskatiities, ka anime paarveershas par Potera similaritaati. Bet pashlaik uz to velk. Ko tad mees gribeejaam panaakt ar sho anifest? Lai muus beidzot saprot? Vai tad saprata? Gribeejaam paspiideet sabiedriibaa un sist uz kruuts ar 'ponta' apzinju? Tagad nav retums, ka kaads lieliigi nosaka - es esmu otaku, taa arii neapjeedzot, kas sleepjas zem shii 'ziimoga', ko peec buutiibas uzspiezh sabiedriiba nevis pats subjekts. Vaarda nomainja jau itkaa nav nekas slikts, bet shoreiz ir savaadaak, jo nav jaanomaina vaards, kuru tev pieshkiiris kaads pie dzimshanas vai tamliidziiga gadiijuma. Ienaakot forumaa tu izveelies 'niku' ar kuru tu sevi reprezentee, ja jau izveeleejies stulbu, tad arii sevi reprezenteeji kaa stulbu un taadu arii pareejie tevi uztveera. Nika nomainja sheit ir pieliidzinaama izvairiishanai no atbildiibas par personiigo riiciiibu. Nez, naak praataa saliidzinaajums ar plastisko kjirurgjiju. Lieks implantinjsh noveersiis shmuciiti, viens mazs griezuminjsh un nu tu esi peec modes etalona. Nika izveele, manupraat, kaa taada ir uznjemshanaas atibildiiba par savu riiciibu. Niks ir paraksts zem 'nozieguma'. Katrs posts ir noziegums! Jaa, tieshi noziegums, jo noziegums ir kas taads par ko tu nes atbildiibu. -------------------- ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Es īsti nezinu kur pajautāt jautāšu šite: Vai var manu niku nomainīt uz Nightfire? Es zinu, ka tāds users jau ir, tas ir tas otrs accounts ko pirms tam minēju, tiem pat paroles ir vienādas...
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Nov 7 2005, 18:13) Es īsti nezinu kur pajautāt jautāšu šite: Vai var manu niku nomainīt uz Nightfire? Es zinu, ka tāds users jau ir, tas ir tas otrs accounts ko pirms tam minēju, tiem pat paroles ir vienādas... Nesaprotu. Kaapeec tad kad paraadijaas shis topics, daudziem peeksni sagribeejaas maniit savus nikus?? adminiem jau taa daudz ko dariit. tagad vel kaadam userim peeksni sagribeejaas mainiit niku jo, vot shis naw iisti labs. endlessreality, kaada vaina tavam nikam? iemeslu vajag. un missy arii zin jau pret sushi nomainiijusi niku. kaada vaina? be pasakiet man kas ir ichno-sama? es uzskatu ka man BIJA iemesls mainiit to. neviens jau neizliedz mainiit niku, bet bez iipashas vajadziibas... tas naw nekads jaunaakais otaku modes kliedziens. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
oh cmon es jau teicu, ka nav iipashi patiikami neeaat niku, ja tev pasham tas nepatiik!!!!
![]() ![]() PS. yay^^ mans 1000 posts, viss eju svineet ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Plānoju nomainīt savu niku, jo neliekas, ka tas iederētos šajā forumā, vai vispār kkur citur
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Ahahahahahaha... jā noteikti. >_>; Nika maiņa paņem labi ja 10 sekundes. Ā un Ichno, *jāaa, es ar nemēdzu pierast pie jauniem vārdiem* varu derēt, ka citiem iemesls mainīt niku ir tikpat liels cik tavs. o_O njaa, neveelos uzsaakt ''assu'' diskusiju pa to. taisniiba vien tev ir, laikam redzu tikei savus iemeslus. tachu goul (taa gribeejaas saukt pa sud) tev tieshaam skiet ka mans niks ir normaals? ehh, tas ichno man laikam visu laiku liidzi vilksies.(kaut arii man ir arii citi niki, ieskaitot ayumi) ![]() beigu beigaas, noleemu ka nevajedzeetu mums visiem nikus mainiit.( kaa jau teicu- assas diskusijas) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taa kaa es esmu nokonstateejis ka manu niku diezgan liela publika tomeer speej izrunaat (lai gan es centos panaakt preteejo), esmu noleemis arii nomainiit savu rakstisko identifikatoru shajaa forumaa. turpmaak vareesiet mani saukt par "&Fy42fda&$7fda7#$".
un tagad pasakiet ar ko shis atskjiras no paareejaam niku mainjaam (SUUDS ir iipashs gadiijums, jo forumaa nedriikst nikos lietot lamuvaardus, taa kaa buutiibaa vinjam BIJA jaamaina niks) -------------------- Because i can!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 7 2005, 23:05) (SUUDS ir iipashs gadiijums, jo forumaa nedriikst nikos lietot lamuvaardus, taa kaa buutiibaa vinjam BIJA jaamaina niks) bija iipashs gadiijums, un mans bijushais niks nebija lamuvaards, mans vecais niks bija S.U.D. Vnk visi paareejie to uztvera kaa SUUUD'u taapeec man naacaas to nomainiit, jo tas drausmiigi trauceeja ![]() Jaunais niks man patiik labaak..... ![]() This post has been edited by Ghoul: Nov 7 2005, 23:17 |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 7 2005, 22:12) Vnk visi paareejie to uztvera kaa SUUUD'u taapeec man naacaas to nomainiit, jo tas drausmiigi trauceeja ![]() Nu nezinu kuri to par SUUUD`u uzskatija... es toch nee, man tas niks ļoti patika!!!XD S.U.D - iisi, saprotami, labi skan un viegli izrunaat.... ![]() Un Ichno-sama ari bija superiigs niks!!! XDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |