![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu nezinu- man tagad labaak ap sirdi!
![]() S.U.D. bija labs niks, Ichno-sama bija labs niks, Missy bija labs niks utt... Nav ko piebilst... jebkursh niks var buut labs un origjinaals! Es paskaidroju, kaapeec nomainjiiju. -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
tev tagad ir personas daliishanaas vai tu taa leenaam esi izdomaajusi taisiit to niku paareju, jajau parakstaa milziigiem burtiem staav rakstiits missy?
-------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu vot es tagad straadaaju pie jaunas signatures, ja gribi, tikmeer sho varu njemt nost!
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ko tad es, taads niikuliigs radiijums, kas neko nejeedz, varu daudz gribeet. un pat ja es kaut ko gribu, tas nav obligaati jaadara. nepiecieshams visu laiku atcereeties, ka cilveeks parasti izsaka savu subjektiivo viedokli, kursh vienmeer var buut arii nepareizs (nu tas ir tajos gadiijumos, ja tas viedoklis atskjiras no maneejaa).
-------------------- Because i can!
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Ierosinu tam jaunajam jaunkskungam dot warnu par katru postu, jo mēs taču visi zinam ka tie specsimboli viņa nikā slēpj lamuvārdus.
Turklāt kaut kas viņa nikā pamatīgi čhakarē forumu un man liekas, ka tas ir restītes simbols. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ETM |
![]()
|
a par vecajiem postiem arii warnus dos? tad jau man paardesmit reizies nobanos.
Pie tam nika mainja tika saskanjota ar modu, un reaali mods man to niku arii nomainiija, es apshaubu vai kaads mods liktu nelegaalu niku. -------------------- Because i can!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ahahahaahahahhaahhahah ETM tavs niks izkataas kaut kaa savaadi.....
![]() Es biju domajis ka tu joko par to nika mainiišanu!!!! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
Vispaar es arii domaaju, ka vinjsh jokoja, bet re, ka tomeer ne!
Interesants niks, &Fy42fda&$7fda7#$ ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:53 |