![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Nov 7 2005, 22:59) un uzskatu, ka nav paaraak jauki staastiit ka nevienam nekas netiek uzspiests, ka viss tiek aprunaats sleegtaa sabiedriiba, kad taa sleegtaa sabiedriiba atrodas milzoniiga bara viduu un divataa/trijataa sabljaujas par teemu. Gribi vai negribi, bet vismaz pasiivi tu sarunaa piedlies. I don't force you. Ko man tagad, vienmēr klusēt, lai saaudzētu tavu nesamaitāto psihi? XD QUOTE(zenofex @ Nov 8 2005, 00:29) Visu laiku mācās virsū sajūtas, ka viņiem kaut kā trūkst reālajā dzīvē ![]() Man trūxt naudas. Un miega. Kā tas var veicināt manu yaoi cienīšanu? -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ljoti pateicos par ETM psihes saaudzeeshanu. Un naudas un miega truukums nevareetu buut faktors Yaoi skatiishanaas izrasiishanaa, jo shie simptomi piemiit arii kaadam cilveecinjam ko es paziistu, bet kursh Yaoi neuzskata par kaut ko ar baudu skataamu.
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tad kāpēc, (...)uxīti, es skatos yaoi? Jo man ir sūdīgs darbs? Jo es neprotu kustināt ausis? Jo man ir kaķis? Jo man garšo dārzeņi? WHY? Ak šis mūžīgais taujājiens...
-------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 7 2005, 21:55) Godīgi sakot kaitinā šī pārspīlēšana, vai arī teiksim, Agent Aika, kuras animators, šķiet slimo ar biksīšu fetišu smagā formā Emm, japaanaa buut perversam ir OK, atshkiriibaa no muusu staljiniski pareizajiem uzskatiem, kuri tiek veel joprojaam iedziivinaati tagadeejaa paaudzee. Cita kultuura, cita uztvere. BET kas tur slikts ja patiik biksiites? -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 8 2005, 09:20) kas tur ir slikts, ja patīk skaisti vīrieši? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
LOL, tie nav viirieshi, taas visas ir sievietes, jo neviens -NEVIENS- nepateiktu, ka tev avataraa ir viirishkjis, ja vien nebuutu redzeejis Loveless. Un veel jo vairaak- Yaoi ljoti biezhi balsis teik ieskanjotas viirieshiem ar sievieshu aktriseem, jo 'iista' viiriesha balss buutu paarlieku rupja shim jutekliskajam teelam. WTF? tad jau var skatiities Yuri un vnk pienjemt, ka tie ir viireishi, jo vieniigaa vizuaalaa atshkjiriiba ir kruutis o_O, un pat ne vienmeer.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tie ir meiteņpuikas (kā mana drauga sieva trāpīgi nosauca Zechs Merquise no Gundam Wing Endless Waltz) nevis vīrieši
![]() Speciāli dizainēti, lai patiktu, tieši tāpat kā daudzas anime meitenes ir superīsiem bruncīšiem un anormāli lielu krūšu apkārtmēru - arī rēķināts uz auditoriju, tikai vīriešu dzimuma protams ![]() Un ja runā par ieskaņošanu - japāņu stils ieskaņot vīriešu dzimuma personāžus ar sieviešu balsīm mani kretinē. Es neesmu kurls un labi dzirdu, ka teiksim, Shinji skan kā meitene. Var arī Naruto. Vienkārši pretīgi. Un lai mani nesauktu par šovinistu, varu piebilst, ka es tieši tāpat burkšķēšu, ja sieviešu lomas sāks ierunāt vīrieši. Un par tām biksītēm - Shinobi-Sama, man protams patīk biksītes, kā jau jebkuram normāli orientētam vīrietim ![]() Man vienkārši nepatīk tas, ka man viņas visu laiku bāž bezmaz vai degunā un vicina gar seju. Hormonu vētru pārņemtai tīņu auditorijai varbūt tas ir cool... QUOTE(Sigfa @ Nov 8 2005, 08:39) LOL, tie nav viirieshi, taas visas ir sievietes, jo neviens -NEVIENS- nepateiktu, ka tev avataraa ir viirishkjis, ja vien nebuutu redzeejis Loveless. Un veel jo vairaak- Yaoi ljoti biezhi balsis teik ieskanjotas viirieshiem ar sievieshu aktriseem, jo 'iista' viiriesha balss buutu paarlieku rupja shim jutekliskajam teelam. WTF? tad jau var skatiities Yuri un vnk pienjemt, ka tie ir viireishi, jo vieniigaa vizuaalaa atshkjiriiba ir kruutis o_O, un pat ne vienmeer. Āāā, tātad viņi ir vienkārši tādas bārdainas sievietes ar plakanām krūtim un locekli? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 8 2005, 09:39) ... Un ja runā par ieskaņošanu - japāņu stils ieskaņot vīriešu dzimuma personāžus ar sieviešu balsīm mani kretinē. Es neesmu kurls un labi dzirdu, ka teiksim, Shinji skan kā meitene. Var arī Naruto. Vienkārši pretīgi. Un lai mani nesauktu par šovinistu, varu piebilst, ka es tieši tāpat burkšķēšu, ja sieviešu lomas sāks ierunāt vīrieši. ... tik pat labi var pretnostatiit vinju tradicionaalo teaatri, kur teelo tikai viirieshi abu dzimumu lomas. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
What else should I say?
Everyone is gay... Man ļoti interesē, kādas filosofiskas pārdomas Yume vēļējās dzirdēt šī temata kontekstā? Vairuma vīrišķā dzimuma pārstāvju domas bija zināms jau pirms tam un daļas sievišķā dzimuma haips yaoi sakaraa arī nebija noslēpums. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 8 2005, 10:46) QUOTE(Sigfa @ Nov 8 2005, 08:39) LOL, tie nav viirieshi, taas visas ir sievietes, jo neviens -NEVIENS- nepateiktu, ka tev avataraa ir viirishkjis, ja vien nebuutu redzeejis Loveless. Un veel jo vairaak- Yaoi ljoti biezhi balsis teik ieskanjotas viirieshiem ar sievieshu aktriseem, jo 'iista' viiriesha balss buutu paarlieku rupja shim jutekliskajam teelam. WTF? tad jau var skatiities Yuri un vnk pienjemt, ka tie ir viireishi, jo vieniigaa vizuaalaa atshkjiriiba ir kruutis o_O, un pat ne vienmeer. Āāā, tātad viņi ir vienkārši tādas bārdainas sievietes ar plakanām krūtim un locekli? ![]() Baardas? Kuraa Yaoi vai veel jo vairaak, shonen-ai tu esi redzeejis baardu? Loceklis? cik biezhi Yaoi un shonen-ai paraadaas loceklis? Tapeec jau taa jutekliiba. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vēl pretīgāk... nu neesmu es Japānas un viņu kultūras maniaks, līdz ar to neesmu otaku. Iesp. ka man pat labāk šai saitā nebūt, grauju atmosfēru
![]() Sigfa tu neuzķēri joka būtību. Negāja jau runa par to cik daudz ko rāda. -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
Uztveeru, bet runa nav par buutiibu, runa ir par vizuaalo attainojumu. Tapeec jau tas ir anime.
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Nov 8 2005, 11:08) Taa jau vinjas tik spanjo par taadiem smukiem viiriehiem ar juutaam... Tachu ja kaadreiz kaadam aizbrauktu liidzi uz kaadu tusinju laukos, nu kaadu Yaoi biedriibas izpriecaam...OOOO...tik daudz viirieshu un visi tik miilji, nonaakusi sapnju zemee... Bet peec kaada laika, liidzpanjemtais pusis satiek kaadu savu draugu...Chiv Antonio...Un drushki izbrauc studeet dibenus... Taa paliekot viena un naakot maajaas ar kaajaam tikai saprastu kaa bija iegraabusies...Itkaa viss smuki un labi, bet neaizmirstat, ka tiem par jums (sievieteem ir 100% pofigs)... tāpat varētu notikt, arī ja līdzpaņemtais pusis satiktu garkājainu blondīni ar uzpumpētām krūtīm. So? Izvērstos tāpat. QUOTE(Shumins @ Nov 8 2005, 11:08) Kur tu to rāvi? -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 8 2005, 20:48) tāpat varētu notikt, arī ja līdzpaņemtais pusis satiktu garkājainu blondīni ar uzpumpētām krūtīm. So? Izvērstos tāpat. nee, jo homosexuaalja gadiijumaa, vinjam pofig par sievieti, vinjsh ieraudziitu sexiigu dzeku un ietu pie vinja. Bet otraa gadiijumaa dzekam patiik sievietes, ja vinjsh esjot ar meiteni satiek sexiigaaku, vinja maitenei ir liela iespeeja uzvareet shinii "ciinjaa", jo dzekam patiik sievietes, ne dzeki ![]() ![]() |
Blackout |
![]() ![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
man liekas tas nav nekas slikts, man pret to nekas nav pretii. protams esmu par pareizu orientaaciju.. kaa jau teica.. un esmu vnk safanojies par yaoi.. interesanit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |