![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(sipps) nu tas nu gan ir pilnigi nepareis uzskats. vieglak ir atras 2 puisus un 1 meiteni neka 2 meitenes un vienu puisi. nēesmu teikusi, ka vieglāk atrast. tas lielākajai daļai, kas threesome kā tādu pieņem, liekas pieņemamāks..-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 18:48) QUOTE(sipps) nu tas nu gan ir pilnigi nepareis uzskats. vieglak ir atras 2 puisus un 1 meiteni neka 2 meitenes un vienu puisi. nēesmu teikusi, ka vieglāk atrast. tas lielākajai daļai, kas threesome kā tādu pieņem, liekas pieņemamāks..es pat varetu veikt balsosanu. ta nemaz nav, jo galu gala tas ka 2 viriesi apmierina sievieti man liekas pilnigi normali. yo sievietes ne vienmer grib dalities ar to kas vinam ir.savukart dzekiem ta nav problema. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(sipps) es pat varetu veikt balsosanu. ta nemaz nav, jo galu gala tas ka 2 viriesi apmierina sievieti man liekas pilnigi normali. ..nu, nu.. bet tas jau vairs nav trijatā.. tas jau ir kaut kāds 2:1yo sievietes ne vienmer grib dalities ar to kas vinam ir.savukart dzekiem ta nav problema. ..biju domājusi to tādā nozīmē, ka pieminētajā situācijā viss notiek - arī yaoi/yuri goodness.. - tas tieši ir tas, no kā vīrieši visvairāk izvairās.. viņiem nav problēmu divatā apmierināt vienu sievieti, savā starpā ieturot distanci, bet paši, nonākot situācijā ar divām sievietēm, nereti grib redzēt arī viņu svastarpējo action.. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 19:15) protams tapec ka viriesiem ier vizuala uztvere vieniem patik ka sievietes taisa savstarpejo action jo tas ir vizuali pienemami un pat skaisti, bet kat do dara divi viresi tas izraisa negativas emocijas jo tas ir PRETIGI |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kādi te mums dzīves vētru svaidīti, ar ilggadēju pieredzi gultas lietu speciālisti-vispārinātāji novākušies
![]() Cepuri nost jūsu priekšā. -------------------- Press any key to continue
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Izglītojies arī Tu!
![]() htpp://www.zoophile.net/ Paplašini savu redzesloku. -------------------- Press any key to continue
|
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 9 2005, 18:21) protams tapec ka viriesiem ier vizuala uztvere vieniem patik ka sievietes taisa savstarpejo action jo tas ir vizuali pienemami un pat skaisti, bet kat do dara divi viresi tas izraisa negativas emocijas jo tas ir PRETIGI Galvenais ir pareiza pieeja, piemēram mēs šādas scēnas arī varam novērot klasiskajā erotiskajā lieteratūrā, specifiski runājot, beigu epizode no gramatas "Emmanuelle: Antivirgin", kur tiek izspēlēts "vienpusējās sviestmaizes" variants, t.b.: vīrietis-vīrietis-sieviete. Iespējams kādam tas būtu nepatīkami, taču es gan nedomāju, ka šādā situācijā sievietei būtu par ko želoties. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 8 2005, 21:37) ak loģika... un es jau cerēju, ka pieredze.. -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 21:23) Taa jau degradeetaa sabiedriibaa tagad ir normaali...Ja ir stulba galva, tad sanaak kopaa vairaaki nejaagas, salik galvas kopaa un tik domaa ko un kaa... Ja ir fiziski gruuti vienam tagad apmierinaat vienu sievieti, tad uzrodas divi vaargulji un tik censhas...kaut gan domaajams pie muudienu degradaacijas tempiem driiz vajadzees pat 3x gabalus ![]() nu tiesi kuriem dabas instinktiem? TAKA ja mums experte zologja varetu pateikt ka nu piemeram dzivnieku valsti ari dibena bazsana tiek plasi piekopta,bet tas nu ta. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kārtējais jautājums par kuru ar vēsu galvu nav iespējams diskutēt. Lasot dažu komentus šķiet, ka pat uz ielas nav iespējams iziet, lai apkārt nesiekalotos nogribējušos geju bars.
Lielajiem tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvjiem viens jautājums: Kā jūs rīkotos ja atklātu, ka jūsu bērns ir homoseksuāls? Bet nedaudz nogaidiet ar atbildi, nerakstiet steigā. Mēģiniet vizualizēt situāciju un mēginiet būt patiesi. Vai nebūs tā, ka visi "laba vēlējumi" anonīmajam baisajam bezsejas visas sabiedrības gejam, kaut kā vairs nedarbosies jūsu atvases gadījumā? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee). Bet ja jau tas nonaaktu liidz tam, ka mans beerns ir homoseksuaals, es vinjam visticamaak pateiktu, lai vinjsh to nekaadaa gadijumaa nebaazh citiem aciis. Neko citu es no vinja shaadaa gadijumaa neprasiitu. Bet nu, sitaacijas var atshkjirties.
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2005, 22:23) Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee). Uhh, kas par muļķībām! Seksuālo orientāciju nosaka hormoni vēl augļa attīstības laikā (precīzu laiku uzreiz nepateikšu), bet audzināšanai nav aboslūti nekādas nozīmes. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Pirmā dzirdēšana, tāpēc pierādījumus, pierādījumus!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Niks @ Nov 9 2005, 22:37) QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2005, 22:23) Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee). Uhh, kas par muļķībām! Seksuālo orientāciju nosaka hormoni vēl augļa attīstības laikā (precīzu laiku uzreiz nepateikšu), bet audzināšanai nav aboslūti nekādas nozīmes. mhm, labi labi, dziivo savaa mazaa pasauliitee. Man gan kautkaa ir maaciits, ka geenos ir rakstiits, kaa uzvesties tiiri instinktiivi, un cilveekam, taapat, kaa paareejiem dziivniekiem, ir rakstiits, ka jaarada peecnaaceeji, ceru, ka man tev nav jaastaasta kaa rodas beerni. Homoseksuaalisms ir tiiri radies tikai tapeec, ka cilveeks tiecas peec kaa jauna un saakotneeji radaas antiikajaa Griekjijaa (lielaakoties gan spartaa), Ateenaas, jo valdija dziives paarpilniiba, Spartaa, jo sievieshu tur nebija ne tuvu pietiekoshi un taakaa zeenus saakot ar 8 gadiem, ja atminja nevilj, liidz 21 gadam tureeja armijaa, izoleetus no sievieteem, bet seksuaalas tieksmes tomeer ir nenoveershamas, tad es domaaju, paareejais ir skaidrs. Veelaak shiis briinishkjiigaas parashas paarnjeema Romieshi, kur izvirtiibas sita veel augstaaku vilni. Saakotneeji seksuaala rakstura izvirtiibas radaas liidz ar pirmaas civilizaacijas izveidoshanos. Mezopotaamija, vai plashaak zinaama kaa Divupes civilizaacija (tagadeejaa Iraakas teritorija) attistoties veidoja taadas lietas, kaa zikuraatus, ko mees muusdienaas vareetu saukt par religjiska rakstura bordeli, kur tikt tuvaak dieviem var caur preisteri... tieshaa noziimee. Domaaju, ka sheit esoshie veesturnieki mani palabos vai papildinaas. (Chibi... Chibiiii...) Lai vai kaa, neiesaku runaat ar taadu neapgaazhamu paarlieciibu, par lietaam kuraas iisti neorienteejies, tikai pataisiisi no sevis muljkji. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:04 |