![]() |
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
zīmējumi laikam ok, tik tik lieli ka nevaru izdoma't
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
dark_angel, es tavaa vietaa sabaaztu visu...
![]() Marron... Bija smuks ziimeejums ar Ah!My Goddess un D.N.Angel! ![]() ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Nov 15 2005, 20:07) dark_angel, es tavaa vietaa sabaaztu visu... ![]() Marron... Bija smuks ziimeejums ar Ah!My Goddess un D.N.Angel! ![]() ![]() es jau labpraat tomoko, bet kaa jau teicu man nav ziimeejumu ko likt(tikai 1 pusliidz normaals) besides es neziimeeju, es noziimeeju. ![]() lol ![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
tas jau nekas ka noziimee es esmu gaajusi maakslas skolaa un vis labaak var iemaaciities ziimeet saakumaa noziimejot ar acu meeru un tad veelaak dragaa tik valjaa.
un vel man nepatiik focheet savus darbus bet labaak buutu skaneet. -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
...man ljoti patiik pats pirmais dartbs...vnk super....
![]() |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
Marron, I don't want to sound rude, but the first one is a picture from German magazine Yukiko - am I right?
But in general evrything is nice and clean. |
Suu |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
shie ir diezgan veci darbi bet slinkums un nezinaashana vai likt jaunaakos darbus vai nee, ko vai dara
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Suu |
![]()
|
shie ir divi no maniem jaunaakajiem ziimeejumiem!
![]() ![]() ![]() ceru ka patiik! -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
waa cik shmuki!!.. man otrais(ne peedeejiem diviem) visvairaak patiik!! tam pirmajam gan man shkiet kkas nav taa kaa vaig..
-------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tas angel ir burviigs. Taads tiesih iiztajaa reizee!!!
![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
Tam engjelim nav nedaudz par garu viduklis? Bet taa tieshaam smuki! Man patiik!
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
nav nav pagaru........
man patiik 2-ais..... 1-ajam mugura paaraak izliegta......Izstaas peec 12 gadiigas skonieces... |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Pirmais man patīk. Atgadina gotisko stilu, laikam dēļ tievuma. Par otro gan pasaki vienu viņa sēž uz zemes vai uz kaut kā augstāka, Ja pirmais tad ķermenis ir stipri par garu, ja otrais tad viss ir ok.
-------------------- |
Suu |
![]()
|
vai es pat nepamaniju ka manam eņģelim pa garu viduklis, bet paldies ka patiik, man pashai arii shie divi labaak patiik par paareejiem maniem ziimeejumiem. un tas pirmais ziim. no otraas kaartas ir ziimeets ar spalvu un tushu tas prasa lielu pacietiibu un laiku un to nevar izdzeest kaa ziimuli sakataa defektu paarveesh par efektu.
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Ginji |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
![]() ![]() ĀAAAAAAAAAAAAAAAaaaa tu taass zimeeeji..ej nost es laikam esmu vineigais otakitis kurs nemaak zimeet..AAAAAAA (tev ir talant) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:36 |