![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
man visa gjimene ir maakslinieki skolaa esmu labaakaa ziimeetaaja un mani darbi ir biijushi iztaadee par kuru es neko nezinaaju un tikai veelaak uzinaaju. bet anime man nesanaak ziimeet tik labi kaa citus darbus
![]() -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Ginji |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
tev pirmie sanaaca labaak..ta kaa man nepatiik kritizeet es to nedariisu..he
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Ginji @ Dec 12 2005, 17:46) Nēee... Vēl esmu arī es. =_=; Anyway! Marron, atceros kādu pamatīgu laiciņu atpakaļ tev bija viens cits topiks kurā tu meti savus zīmējumus. No tā laika, pamatīgs progress. ^_^ Tie pirmajā lapā izskatās nedaudz nozīmēti... o.o; Mjā bet tas tā. Tas enģelis otrajā lapā smuks... *-* Vienīgais, jā, tieši tas, ko Tigra savā postā parādīja, tas vidus nav īsti "ritīgs". |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
njaa... ziimeejumi labi
![]() ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
pa ziimeejumu piekriitu Isai.
Buutu labi ja pauriitis sniektos liidz spaarnu aukshai. (nu padomaa, kur vinjai ''piestiprinaati tie spaarni) Pakala vareetu buut formiigaaka, kaaajas nedaudz jaapielabo. Ja paskataas uz kakla dalu. cilvekam taas striipinjas(kaa lai vel nosauc?) nedaudz zemak.(ieelpo gaisu un pati uz sevi apskaties)Treneejies un viss izdosies. Tev lieliski izdodas.btw, spaarni ir vnk perfect!! QUOTE Nēee... Vēl esmu arī es. =_=; HA! nenoniecini sevi! kursh Animefesta ziimeshanas konkursaa 3 vietu ieguva???? Ar savu Shakugan no Shana?? huh?? ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
man anime neizdodas ziimeet labi es jau censhos ci speeka, ar katru briidi iet vien labaak un labaak. enģelim bija diezgan gruuti uziimeet manskjiet ka 2 stundas ziimeeju un to melno ziimeejumu to pirmo ziimeeju vel vairaak. es jau censhos cik speeka. man jau arii nav paaraak laika daudz ziimeet vecaaki ir maakslinieki un preksh manis ir lielas prasiibas jaaziimee peedeejaa laikaa kaut kas cits nevis anime
![]() P.S. nu man jau ziimeejumu proporcijas ir daudz labaakas. -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Suu |
![]()
|
a un vel kas pa to eņģelis nav orģinaals, man vinjsh ir uzziimeets uz ruutinju lapas un tur vis ir daudz labaak, bet man negribeejaas likt ruutinju lapas ziimeetu ziimeejumu un tapeec uzziimeeju velreiz. bet ziimeet velreiz ir gruutaak, daudz daudz gruuteek, un tapeec taa ne iipashi, bet orģinaals ir labaaks
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Ginji @ Dec 12 2005, 16:46) XD nēsi gan (es ar nemāku)... pēdējie zīmējumi ir labi tas 1 tiešām atgādina gotisko stilu (varbūt arī ir) ![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Suu |
![]()
|
pinksakura tikai nevajag, tu maaki ziimeet es vismaz taa domaaju, un ceru. tu man esi raadijusi tikai vienu ziimeejumu tapeec paaraak daudz nevar spriest, bet es domaaju ka tu maaki labi ziimeet.
![]() -------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Marron, ieliec kādu ne-anime zīmējumu, tā kā tev viņi saņāk labāk! o.o
|
Suu |
![]()
|
labi, ielikshu tikai man ir jaaatrod, skeneris. es apsolu ka ielikshu kaut kad ..., nezinu kad.
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
njaa, nemaz nezinaaju, tu tik smuki ziimee... viss sanaak taads gaisiigs un taals - patieshaam smuki! galvenais, ieliec veel kaut ko!!!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |