IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> atkariibu probleema, muusu dziivee
aivvv
post Dec 18 2005, 21:45
Post #16

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

lai gan jaatziist ka arii sekss ir sasodiiti liela atkariiba...
gan tiessi gan netiessi arii nootra cilveeka un es nedomaaju nepieciessamiibu vairoties kas jau buutu globaali bet tiessi velmi to baudiit

This post has been edited by aivvv: Dec 18 2005, 21:45

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Blackout
post Dec 19 2005, 18:13
Post #17

Gimme More

Group: weirdo
From: Riga

kapuchino,
anime,
internets..... >_>

--------------------
IPB Image
+Quote Post
+Chibi+
post Dec 19 2005, 18:19
Post #18

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

LiveJournal. Es varētu dzīvo bez visa cita, bet ja man nav iespējas pabesīties publiski, tad galīgs āsus. otaku.lv nāku tikai ar cerību ,ak te beidzot kaut kas normāls parādīsies, bet nekā......... kur ta nu atkarību izveidot no šīs vietas? ja nu vienīgi atkarība postot, jo patīk savs avatars.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
sipps
post Feb 14 2006, 13:13
Post #19

Unregistered

image

Kā jau visi normāli cilvēki, arī es no sākuma nelietoju. Tad kādu dienu man iedeva pamēģināt un es to sāku lietot. Ar katru dienu atkarība palielinājās. Tā palika lielāka un spēcīgāka. Es pat teiktu, ka uz šodienu es no tā esmu simtprocentīgi atkarīgs. Ja man liegtu tam brīvu pieeju ilgāku laika posmu, es sajuktu prātā.
+Quote Post
Ella
post Feb 14 2006, 14:10
Post #20

Koushaku

Group: Chuunin
From: Wherever my heart takes me ... *^^*

Man šķiet ka bez PC mūsdienās neviens (kurš sācis lietot) vairs nevar iztikt... Kad mājās PC un vēl piedevām ar tīri labu neta pieslēgumu viss itkā ok, tā tam jābūt, un viena diena neatrodoties mājās un nepieejot pie pc ir pilnīgi normāla parādība... bet ja tas nets nojūk, vai kompis nojūdzas ka vairs nevar iestartēt veco labo windows, un pašam lielas jēgas par to pc tuff nav, vot tad gan ir krenķis... un te jau ar laikam tā atkarība izpaužas...

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post
aigarius
post Feb 14 2006, 14:50
Post #21

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

Lūdzu nejauk fizioloģisko atkarību no psiholoģiskās. Psiholoģiskā atkarība ir tad, kad darot kādu lietu cilveks sajūt prieku un viņam gribas attiecīgo lietu darīt arvien vairāk, lai arvien vairāk prieka sajustu. Savukārt fizioloģiskā atkarība ir tad, kad lietojot kādu vielu cilvēkam mainās ķermeņa ķīmiskais līdzsvars, uzkrājas kādi toksīni, atmirst kādi orgāni un ļidz ar to cilveks ar laiku vairs negūst to pašu efektu no attiecīgās vielas dozas. Viņš palielina devu balansējot uz pietiekošas un nāvējošas devas robežas. Savukārt atsakoties no fizioloģisku atkarību izraisošas vielas, ķermenim iestājas šoks, kas vienmēr ir ļoti sāpīgs, bet daudzos gadījumos bez mediķu palīdzības var būt arī nāvējošs.
Gandrīz vienmēr fizioloģisko atkarību pavada arī psiholoģiskā.
No fizioloģiskās atkarības nomirt ir daudzkārt vieglāk. Taču arī no psiholoģiskās atkarības ir iespējams gūt ievērojamas problēmas, ja šāda atkarība ir vienīgais mērķis cilvēka dzīvē un ja tā savā prioritātē pārspēj izdzīvošanas refleksus. Tādi gadījumi ir bijuši geimeru vidū.
Ja savas psiholoģiskās atkarības sabalansē starp datoriem, anime, seksu un vēl kādu sporta veidu, tad var būt diezgan drošam, ka šāda atkarību kombinācija īpašas negatīvas sekas neizraisīs. Savukārt fizioloģiskā atkarība var izraisīt nāvi arī pilnīgi neatkarīgi no visiem apkārtējiem faktoriem.

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
edg
post Feb 14 2006, 15:28
Post #22

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(aigarius @ Feb 14 2006, 13:50)
Taču arī no psiholoģiskās atkarības ir iespējams gūt ievērojamas problēmas, ja šāda atkarība ir vienīgais mērķis cilvēka dzīvē un ja tā savā prioritātē pārspēj izdzīvošanas refleksus. Tādi gadījumi ir bijuši geimeru vidū.
*

Tieshi atcereejos, kaa vakar nepaeedu vakarinjas (var teikt vieniigo eedienreizi dienaa), jo bija jaaspeelee quake... Ir viena laba Weird Al Yankovic dziesma par to, ja tev buutu viena vieniiga iespeeja dziivee noskatiities visus savus iemiiljotaakos raidiijumus (es ieskaitu anime) bez paatraukuma liidz smadzenes saaktu vaariities - vai tu to dariitu? Iespeejams, ka es tieshaam nomirtu badaa, ja man peekshnji dotu taadu iespeeju.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
kahi
post Feb 15 2006, 16:26
Post #23

Hakushaku

From: cradle of filth

atkariiba n.1. kafija
atkariiba n.2. kafija
atkariiba n.3. kafija
... ir jautaajumi ??

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
harpy
post Feb 16 2006, 21:34
Post #24

Lira member

From: citur

plejeris laugh.gif

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post
Takashy
post Feb 16 2006, 21:59
Post #25

Danshaku

From: Riga

Atkariibas:
1. Pc/Internets
2. Pepsi (nezinu kaadelj, bet dzeru katru dienu, kautvai zinu ka nav tik labi~)
3. Anime

1) Ja vairaakas dienas netieku pie pc/interneta ta juudzos nost... xD
2) Dzeeru visu laiku Colu bet kautkad saaka galva saapeet un ta paargaaju uz Pepsi.. :s
3) Nevaru iedomaaties kaadu dienu bez anime...

BTW: Smeekjeeshana kaitee veseliibai~! Vienmeer saku to saviem draugiem klasee bet tie joprojaam smeekjee... sad.gif

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
Marekso
post Feb 16 2006, 22:14
Post #26

Jinushi
**

From: Latvia

Hmm... nu tā jau ir ka bes kompja (īpaši jau bez interneta grūti!!)

Bet ir tā - no sākuma kādu laiciņu var arī negribētties to kompi! tad ja nav kādu nedēļu tad ļļoti sāks gribēties bet pēc kāda mēneša jau beiks gribēties !!

Un tad varēs cik grib ilgi iztikt bez PC/Internet!

smile.gif

--------------------
-------------------------------------------
image
+Quote Post
Deadly Frozen
post Feb 16 2006, 23:37
Post #27

Jinushi
**

From: Svešā ādā.

Es esmu pārāk atkarīga blink.gif Piemēram no kā tik es neesmu atkarīga. Tā kārtīgi.

No cigaretēm (kurš normāls slims cilvēks ar 38.7 rāpotu šitajos mīnusos uz veikalu, kas ir tik tālu, pēc cigaretēm?)
No interneta (kurš normāls slims cilvēks ar 38.7 līdz trijiem naktī gandrīz katru dienu sēdētu netā?)
No Placebo (man jau gandrīz ir visi albūmi. un es nerimšos līdz būs arī visi koncertieraksti, videoieraksti un gandrīz visas viņu bildes ko es vien varu atrast netā. šī ir viena no nekaitīgākajām atkarībām, jāatzīst happy.gif )
No Piena (es pienu dzeru katru dienu. es pienu dzeru pie skābiem kāpostiem un marinētiem gurķiem. es esmu dzērusi pienu pa virsu šņabim. es pienu dzeru uz pohu. es ar siltu pienu palīdzu sev aizmigt vakaros. šizo šizo)

un no kā tik vēl ne. prieks, ka es vairs nevaru dzert, citādi arī būtu hroniska alkoholiķe by now.

--------------------
image
+Quote Post
edg
post Feb 17 2006, 00:09
Post #28

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Tas, ka kaut ko daudz dara vai nevar iedomaaties nedaraam neliecina par atkariibu. Lai taa buutu atkariiba, tev ir jaanoveero sevii nervozitaate, saasinaata lietu uztvere, nespeeja domaat par citaam lietaam, ja tu ilgaaku laika posmu neesi ticis pie savas atkariibas apmierinaashanas.
Liidz ar to mineetie gadiijumi par pienu un pepsi pilniibaa atkriit. Vai varbuut riikle slaapst un visos veikalos vienkaarshi spiid pepsi pudeles, kad vairaakas dienas dzerta tikai sula?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Deadly Frozen
post Feb 17 2006, 00:44
Post #29

Jinushi
**

From: Svešā ādā.

tā starpcitu, man tā ir ar pienu unsure.gif
un man ar cigaretēm ir bijis tā, ka es trīcu no tā, ka nav nikotīna. un man ir licies, ka viss smaržo pēc cigaretēm. bwah ><

--------------------
image
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 04:28