IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> kretiinisms, ...un absoluuta diskriminaacija
Hikaru
post Nov 15 2005, 15:12
Post #16

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

Mu un Lineage man liekas ir Korejiešu spēles, tās ir gandrīz tas pats, kas Japanese. Tāpēc man liekas pilnīgi normāli par tiem runāt Game sadaļā.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sushi
post Nov 15 2005, 17:09
Post #17

Tennou

From: Somewhere I belong?

Sho topic gadiijumaa nevajag sleegt? huh.gif

--------------------
+Quote Post
ETM
post Nov 15 2005, 17:14
Post #18

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

sho topiku nee, bet taisniibas labad vareetu sleegt visus tos topikus kas tik tieshaam neiederas gamju sadaljaa. Savaadaak tik tieshaam sanaak ka sleedz tikai to kas adminiem nepatiik.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
kaarleens
post Nov 15 2005, 17:23
Post #19

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

Pieliešu eļu ugunī es principā es mu pret ierobežojumiem Games sadaļā =) Ierosinu skatīties uz topiku šādā veidā games ko spēlē otaku wink.gif vienīgais gadījums ar jurģistiem bija pa traku jo pus foruma postu bija jau viņiem bet nu lab neiebraucu kāpēc šeit nevarētu ar citiem taviem draugiem anime fanātiem apspriest savu mīļoto mmorpg kaut vai tā būtu MU.
Topiki par Ragnarok Online šeit netiks slēgti kamēr es esmu jonins biggrin.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Sushi
post Nov 15 2005, 17:28
Post #20

Tennou

From: Somewhere I belong?

Gribi teikt, ka games sadaljaa var taisiit topic par vnk speeli, kaada man patiik, kaadu speeleeju? huh.gif

--------------------
+Quote Post
ETM
post Nov 15 2005, 17:44
Post #21

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

iisteniiibaa vinjsh teica ka tas ir tikai vinja uzskats. tas nebuut nenoziimee ka paareejie admini domaa taapat.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
baseboalbatboy
post Nov 15 2005, 19:07
Post #22

Hakushaku

QUOTE(Andromens @ Nov 14 2005, 18:43)
Konkrēti Anime & Japanese Games. Tekken ir konami razojums. Tak što trāpa iekš šīs sadaļas.
*

nu tad jau ielikshu jauno pro evo soccer 4 tas arii konami razhojums...mani par to saartaa sadedzinaas...

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
Kikyou
post Nov 15 2005, 19:08
Post #23

Kami-sama

Tā īstenībā būtu jēdzīgāk... =/ Citādāk jau patiešām tikai "eh man nepatīk, eh, closed."...
+Quote Post
lastguru
post Nov 16 2005, 03:11
Post #24

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

Pieiesim pie jautaajuma konstruktiivi: iisteniibaa ir taa, ka nevis tas kas nepatiik tiek sleegts, bet gan otraadi - tas kas patiik tiek atstaats... Foruma teema tomeer ir Anime, neaizmirsiisim to! cilveekiem kas grib papljaapaat par gaameem esot kaudze citu forumu (vismaz taa esmu dzirdeejis no laikam Jurchika un veel paaris forumieshiem) kur vinji ir laipnaak aicinaati nekaa sheit. Games sadalja ir domaata Japanese un anime-related speeleem, ar dazhiem iznjeemumiem.

Piekasiigs un stingrs lastguru Games sadalju neapmeklee, jo uzskata to visu, iznjemot "Go" apakshsadalju, par vinjam nevajadziigu spama kaudzi, liidz ar ko kaartiibas tur nekaadas nava pagaidaam, bet citi admini, kuri to sadalju apmeklee, kaa jau geimeriem pienaakas, apzheelojas par dazhiem topikiem (katrs laikam par "saveejiem"). Redziet, muusu admini ir, kaa jau Yume teica, "jauki, mīļi un pūkaini" un taapeec nesleedz daudzus topikus ieksh Games neskatoties uz to ka tie buutu jaasleedz...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
GoldLeader
post Nov 17 2005, 13:17
Post #25

Magepunk
**

Group: weirdo
From: The Holy Vault 13

QUOTE(lastguru @ Nov 16 2005, 03:11)
Pieiesim pie jautaajuma konstruktiivi: iisteniibaa ir taa, ka nevis tas kas nepatiik tiek sleegts, bet gan otraadi - tas kas patiik tiek atstaats... Foruma teema tomeer ir Anime, neaizmirsiisim to! cilveekiem kas grib papljaapaat par gaameem esot kaudze citu forumu (vismaz taa esmu dzirdeejis no laikam Jurchika un veel paaris forumieshiem) kur vinji ir laipnaak aicinaati nekaa sheit. Games sadalja ir domaata Japanese un anime-related speeleem, ar dazhiem iznjeemumiem.

Piekasiigs un stingrs lastguru Games sadalju neapmeklee, jo uzskata to visu, iznjemot "Go" apakshsadalju, par vinjam nevajadziigu spama kaudzi, liidz ar ko kaartiibas tur nekaadas nava pagaidaam, bet citi admini, kuri to sadalju apmeklee, kaa jau geimeriem pienaakas, apzheelojas par dazhiem topikiem (katrs laikam par "saveejiem"). Redziet, muusu admini ir, kaa jau Yume teica, "jauki, mīļi un pūkaini" un taapeec nesleedz daudzus topikus ieksh Games neskatoties uz to ka tie buutu jaasleedz...
*

Zini...forums nac domāts IDIOTIEM, kas skatās anime, bet GUDRIEM CILVĒKIEM, kas skatās anime, un ir pietiekoši vispusīgi, lai saprastu, ka, ja anime nav vienīgā lieta, kas viņiem patīk, viņi par to drīkstēs parunāt, un viņus neviens uz citu forumu nedzīs! Un MU ražo korejā. Un MU ir anime. Paskatieties uz ieroču nosaukumiem, un atakiem kaut vai. Ja tas neatgādinās anime, tad jūs vnk esat bik dīvaini. P.S. Lastguru - ja jau tevi interesē tikai anime un japāna, tad tu laikam pakaļu arī slauki ar japāņu tualetes papīru, pa televizoru TIKAI animes skaties, dators tev ražots japānā, un tu arī nestrādā, jo tas nav JAPĀŅU darbs, un avīzēs lasi tikai pat japānu. Nu ko lai pasaka...laikam tapēc tu tāds neizglītots tongue.gif Vai nu pārvācies uz japānu, jo tik tur tu spēsi tikt gudrāks, vai arī atslēdz savu slimīgo attieksmi, un iebrauc, ka anime ir cool, jā, bet arī eiropieši ir jēdzīgi. Un ja kāds nosauks Imanuelu Kantu par kretīnu tikai tāpēc ka viņš nav no japānas, dabūs pa purnu. Period.

--------------------
Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote
+Quote Post
lastguru
post Nov 18 2005, 01:54
Post #26

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(GoldLeader @ Nov 17 2005, 12:17)
P.S. Lastguru - ja jau tevi interesē tikai anime un japāna, tad tu laikam pakaļu arī slauki ar japāņu tualetes papīru, pa televizoru TIKAI animes skaties, dators tev ražots japānā, un tu arī nestrādā, jo tas nav JAPĀŅU darbs, un avīzēs lasi tikai pat japānu. Nu ko lai pasaka...laikam tapēc tu tāds neizglītots tongue.gif Vai nu pārvācies uz japānu, jo tik tur tu spēsi tikt gudrāks, vai arī atslēdz savu slimīgo attieksmi, un iebrauc, ka anime ir cool, jā, bet arī eiropieši ir jēdzīgi. Un ja kāds nosauks Imanuelu Kantu par kretīnu tikai tāpēc ka viņš nav no japānas, dabūs pa purnu. Period.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
es nespeeleeju datorspeeles, negribu, un man arii nav tam laiks pat ja gribeetu, liidz ar ko es arii uzrakstiiju ka es tajaa forumaa neko neskatos. Un veel es neatceros (shvaka gan man ir taa atminja, bet tieshaam kaut ko taadu neatceros) ka buutu teicis publiski ka MU nav anime speele (un tagad arii attureeshos runaat par to ko nezinu). Cik zinu, peedeejaa MU topikaa bija SPAMS nevis diskusija par MU. Un tad veel, man nav televizors, aviizes es lasu reti, bet dators gan man ir tieshaam razhots japaanaa.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Jaladin
post Nov 22 2005, 21:42
Post #27

Shishaku

From: Tanelorn

Eh man slinkums lasīt tongue.gif Pat ja kāds to pieminēja, tomēr pats ar pateikšu biggrin.gif Tekken ir anime sūdīga bet ir.

--------------------
Geeks rock!
+Quote Post
One winged angel
post Nov 22 2005, 22:41
Post #28

Shishaku

uuuu, tas bija sitiens zem jostas vietas, Goldij... Labi, ka lastguru ir tik saprotoshs cilveeks, es visu tik mieriigi neuznjemtu. Bet vienalga es pilniibaa piekriitu kaarleenam, ka Sadaljaa games ir speeles kuras speelee otaku, taapat arii kaa shis raksturojums zem sadaljas games: Anime/Japanese & other Eh taisiijos shajaa sadaljaa taisiit jau tresho topiku par MMORPG, bet ja Admini sheit taa noskanjoti, tad labaak netaisiishu...
Un shumin shis nav dziivoshanas filozofiskais forums, kur visi apspriezh "kjibeles un probleemas kaadas nu kuram gadaas" Shis ir anime forums, sarunas galvano kaart notiek ap Anime un Japaanu, un ir TIKAI DAZHAS sadaljas kuraas tiek apspriests kautkas cits. TB, lielaakaa dalja topiku ir diskusijaspar anime, mangu, utt. Veeel tu mineeji par alieniem... Cilveeki vienkaarshi censhas ziimeet kauko liidziigu anime stilam, jo vinji ir ljoti safanojushies, iisti otaku un vienkaarshi ieposto, lai citi vareetu noveerteet vinju darbus, apspriest kljuudas, paliidzeet ziimeet labaak izlabojot shiis kljuudas! Nu un ka tie ir nejeedziigi, taapeec jau tiek likti, lai vinjiem paliidzeetu ar kljuudaam... Arrrrgh!!!! Oooops, totaals offtops sanaaca, bet es esmu par to, lai visas speeles tiktu atljautas topikaa games, vieniigi veel luiudzu lai admini sho sadalju regulaari apskata tieshi spama deelj!!!!

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Ghoul
post Nov 23 2005, 16:38
Post #29

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Galveno kaart notiek offtopikoshana, ja ieskataas, tad var pamaniit, ka anime topikos tagad ljoti reti posto, lielaakaa aktivitaate notiek offtopikaa, kur visi apspriez dazaadas probleemas un kjibeles. Varbuut kaadam vareetu buut nepatiikami topiki, par vnk negadiijumu or smthn, bet es domaaju, ka otaku vareetu buut iistaa vieta, kur diskuteet par folosofiskaam teemaam, jo sheit ir daudz gudru cilveeku, kuriem ir savs, sapraatiigs un interesants viedoklis.....
Ehhh cmon juus atkal domaajat jaunus noteikumus, aizliegumus, vai tad neredzat, ka nogalinat shii foruma draudziigo, "chomisko" atmosferu....???? mad.gif
+Quote Post
Tigra2
post Nov 23 2005, 17:36
Post #30

kawaii tora

QUOTE(Ghoul @ Nov 23 2005, 16:38)
Galveno kaart notiek offtopikoshana, ja ieskataas, tad var pamaniit, ka anime  topikos tagad ljoti reti posto, lielaakaa aktivitaate notiek offtopikaa, kur visi apspriez dazaadas probleemas un kjibeles. Varbuut kaadam vareetu buut nepatiikami topiki, par vnk negadiijumu or smthn, bet es domaaju, ka otaku vareetu buut iistaa vieta, kur diskuteet par folosofiskaam teemaam, jo sheit ir daudz gudru cilveeku, kuriem ir savs, sapraatiigs un interesants viedoklis.....
    Ehhh cmon juus atkal domaajat jaunus noteikumus, aizliegumus, vai tad neredzat, ka nogalinat shii foruma draudziigo, "chomisko" atmosferu....????  mad.gif
*

Pilnīgi piekrītu! Agrāk šeit bija labāk. Kāds baigi cītīgi špiko no Kubijkurnes dry.gif Tā vien liekas, ka drīzumā te parādīsies forms: Tiem, kas Fano par HP, GP un arī bišķi par Anime. Un drīzumā šī visa foruma nosaukums būs: HP GP un bišķi, bišķi Anime. Vēl pēc kāda laika: HP, GP un HP zīmēts anime stilā. Tā ir šī foruma nākotne, ja kāds nepārstās špikot no Kubijkurnes. Vajag taču domāt pašiem, kā tikt vaļā no Spama. Vardarbība (tā ir psiholoģiska vardarbība) tiek pielietota brīdī, kad jūtas bezspēcīgs un vājš! Vai tie, kas tos warnus ieviesa ir bezspēcīgi un vāji?!

Piedodiet, ja kādu aizvainoju, bet man vajadzēja izteikt savas domas
Ja tas ir Spams tad lūdzu paziņojiet, es šo postu izdzēsīšu.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6 August 2025 - 08:17