IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> kretiinisms, ...un absoluuta diskriminaacija
jurc
post Nov 23 2005, 19:37
Post #31

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(Tigra2 @ Nov 23 2005, 17:36)
Pilnīgi piekrītu! Agrāk šeit bija labāk.

Vajag taču domāt pašiem, kā tikt vaļā no Spama.
*

HHhhh.. XDDD

1) Kuri tad to spamu te veido? XD
2) Un ko tad tu iesaki darīt lietas labā?

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Nov 23 2005, 20:44
Post #32

Unregistered

kada spikosana no kurbula? kas tas par izdomam? nezinu man liekas kautkad panikas celsana nevieta.

+Quote Post
edg
post Nov 23 2005, 21:33
Post #33

limpene grauž aknas

From: PM

Ja forumieshu buutu maz un admins viens vai divi, tad vareetu katru cilveeku ar PM pabriidinaat, izrunaaties, un, ja nekas neiet krastaa, un cilveeks neveelas laboties, tad banot.
Forumieshu ir daudz un admini ir daudzi. Warni ir tikai lielisks veids, kaa izsekot, cik katram cilveekam biezhi tiek aizraadiits, cik biezhi cilveeks traucee paareejiem foruma daliibniekiem. Bet taa kaa warni ir katram redzami, juus varat izjust uz sevi psihologjisko spiedienu. Jaa, tas kaitina. Bet no otras puses, tas var paliidzeet aizdomaaties naakamreiz, pirms atkal bez apdomas nospiediis pogu "Add Reply". Taatad - ir gan labums, gan sliktums no taa, ka juus tos warnus redzat. Nespeeju spriest, vai lielaakoties tas paliidz vai traucee.
Luudzu, neizprotiet warnus kaa metodi jums pateikt "Tu daudz muldi, man tu nepatiic, bet es tev atljauju dziivot". Warni patiesiibaa ir "Shis cilveeks trauceeja citiem forumieshiem. To neaizmirsiisim!". Kaapeec neaizmirst? Ir jau muljkjiigi. Pareizaak buutu ja pusgadu veci warni dzeestos. Bet taa laikam nevar uztaisiit. Bet kaapeec vispaar vajag atcereeties, ka kaads spamoja vai citaadaak trauceejoshi uzvedaas? Lai vienaa briidii pamaniitu, ka kaadam jau ir 90% warni, taatad vinjsh ir masveida trauceetaajs. Kaapeec samierinaaties ar masveida trauceetaaju? Vinjam vismaz 9 reizes luudza netrauceet, bet vinsh to turpinaaja dariit. Vai mees gribam taadus cilveekus forumaa?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ETM
post Nov 24 2005, 11:05
Post #34

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Es pilniigi piektiiru isiem 3 iepieksheejiem postiem, bet shii fraaze no edg puses manii izraisiija taadu reeku:
QUOTE(edg @ Nov 23 2005, 20:33)
Pareizaak buutu ja pusgadu veci warni dzeestos. Bet taa laikam nevar uztaisiit.
*

lai koderis apgalvotu ka kaut ko nevar uztaisiit....... uztaisiit var visu, tikai cik tas prasa resursus (gan cilveeka, gan arii servera) ir tas punkts peec kaa nosaka taisiishanas nepiecieshamiibu.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
edg
post Nov 24 2005, 12:06
Post #35

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(ETM @ Nov 24 2005, 10:05)
lai koderis apgalvotu ka kaut ko nevar uztaisiit....... uztaisiit var visu, tikai cik tas prasa resursus (gan cilveeka, gan arii servera) ir tas punkts peec kaa nosaka taisiishanas nepiecieshamiibu.
*

Es pienjeemu kaa default, ka Roze nav ieintereseets mainiit kodu. Kaa arii, ka Roze ir vieniigais, kas to vareetu izdariit. Ja es kljuudiijos, luudzu, kaadu no adminiem dot man PM.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
aivvv
post Nov 30 2005, 04:57
Post #36

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

varbuut tomeer atgriezzaties pie gamem un padomaajiet ko tad iisti no visa ieteiktaa vajadzeetu dariit .....

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
Sigfa
post Nov 30 2005, 10:51
Post #37

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Pilnīgi piekrītu! Agrāk šeit bija labāk. Kāds baigi cītīgi špiko no Kubijkurnes  dry.gif  Tā vien liekas, ka drīzumā te parādīsies forms: Tiem, kas Fano par HP, GP un arī bišķi par Anime. Un drīzumā šī visa foruma nosaukums būs: HP GP un bišķi, bišķi Anime. Vēl pēc kāda laika: HP, GP un HP zīmēts anime stilā. Tā ir šī foruma nākotne, ja kāds nepārstās špikot no Kubijkurnes. Vajag taču domāt pašiem, kā tikt vaļā no Spama. Vardarbība (tā ir psiholoģiska vardarbība) tiek pielietota brīdī, kad jūtas bezspēcīgs un vājš! Vai tie, kas tos warnus ieviesa ir bezspēcīgi un vāji?!
*

Agraak sheit bija labaak? jaa, tad kad tu veel te neibiji, tad noteikti bija labaak un nee, es nesaku, ka liidzko tu atnaaci kljuva sliktaak un bija jaaieviesh spama kontrole. Es saku, ka liidzko atnaaca visi tev liidziigie un jurgji, kljuva daudz sliktaak nekaa bija pirms tam.

Piedodiet, ja kādu aizvainoju, bet man vajadzēja izteikt savas domas
Ja tas ir Spams tad lūdzu paziņojiet, es šo postu izdzēsīšu.

Tas daljeeji ir spams, jo taadus no pirksta izziistus faktus, kas ir aciimredzami gandriiz visiem, var droshi klasificeet kaa spamu.

Faktiski, vareetu ierosinaat pie regjistreeshanaas ievietot kaadu vienkaarshu IQ testu un paaris jautaajumus par anime, lai redzeetu vai cilveeks ir kvalificeets, lai kljuutu par foruma biedru. Tie kuri nenoliek IQ testu, bet noliek anime testu nevar postot, bet var lasiit forumus (iznjemot outdoor) un izmantot My Controls (tai skaitaa PM). Tie kuri nenoliek Anime testu, bet noliek IQ testu var straadaat ar forumu kaa citi biedri, bet vinjiem tiek aizsuutiits masiivs PM par to kas shis ir par forumu un notekumus. Linkus ar skaidrojumiem kas ir anime utt.

tas viss paljaujoties uz to, ka tomeer negribam 12 gadiigus dauniishus sheit skraidam apkaart.

Aivvv, nevajag taisiities par kaut kaadu taisniibas ciiniitaaju. Tas nevienam nav vajadziigs. Neesam birokraati, kaa kurbijkurne.
+Quote Post
anishuara
post Nov 30 2005, 11:15
Post #38

Hakushaku

Group: Chuunin
From: somewhere deep inside

Tas daljeeji ir spams, jo taadus no pirksta izziistus faktus, kas ir aciimredzami gandriiz visiem, var droshi klasificeet kaa spamu.

karo4e ta Sigfa,zinu ka tagad dabuushu %, bet tomeer man tev jaasaka, ka tu esi viens pamatiigi uzpuusts iignis... mad.gif pie velna, ka tu vari kotaaduierosinaat?? wink.gif vai tu doma vispaar par forumu??? jo ja cilveeki naakte tad vinjiem ir interesanti gan lasiit gan raxtiit.... un tavs tests ierobezhotu vinjus... ph34r.gif taapec sakuvelreiz DOMAA AR GALVU!!!!!

--------------------
image
+Quote Post
aivvv
post Nov 30 2005, 11:17
Post #39

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

(taatad sigfa tu uzskati ka ssis tavs spama raksts ir pilniig vietaa un ok ?
es gan uz skatu ka tev dereetu dabuut kaadu warningu tongue.gif ) (aa par to tavu ideju blink.gif nemaz neizteikssos)

kaa isiti paliek tad atstaasiet tikai un vieniigi anime vai tomeer llausiet apspriest visas speeles kas patiik otakiessiem???
vai arii turpinaasiet to diskrimineejosso procesu kaads cik es saprotu joprojaam pastaav.....

This post has been edited by aivvv: Nov 30 2005, 11:19

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
ShinChan
post Nov 30 2005, 12:20
Post #40

ultrafilozofs

From: durdom

Paudīšu arī savu viedokli.
Problēmas un arī mans daļējs atsalums pret šo forumu sākās nevis tad, kad parādījās spamošana (pats līdzvainīgs), jo iesākumā tā bija saturiski interesanta, lika pašam nosēdēt pāris stundas nevis mācoties bet atbildot uz komentāriem, pat YGO batālijas bija ok, bet gan tad, kad sākās šie murgainie: ko es drīkstu? Vai drīkst šitā? Vai tas nebūs spams? Kāpēc izdzēsāt manu komentu? Kāpēc aizvērāt topiku? Kāpēc man brīdinājums? utt. utjp. Lūk, kas man tracina. Ja veseli palagi aiziet skaidrojot ko drīkst un ko nedrīkst tad kaut kas nav kārtībā? Nu tak atļaujiet geimu sadaļā iztirzāt visas spēles, kas ienāk prātā, no tā būtu mazāks ļaunums nekā tagad.
Protams, tagad ir vairāk ļaužu nekā pirmsākumos (ak, saldais 2004. gads happy.gif ) un līdz ar to arī vairāk "pelavu", un kaut kādai kontrolei jābūt, taču tai jābūt samērīgai un jāiedarbina tikai kliedzošos gadījumos.
Un pārstāsim piesaukt kurbijkurni it īpaši lietojot to kā salīdzinājumu. Šis ir otaku.lv, mazliet pašcieņas nekaitētu

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Nov 30 2005, 13:09
Post #41

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Vienkārši negribētos lai forums paliek par universālu forumu "a par visu ko". Nu negribu es, lai te sāktos apspriešana, piemēram, kā kuram vēders šorīt izgājis.
N-e-g-r-i-b-u!
Ir tematiskie forumi kā otaku.lv un ir forumi par visu ko.
Kaut nedaudz pieturēsimies pie tematikas. Jau tā mums galvenās aktivitātes ir offtopikā un pat tur diskusijas parasti aizbrauc ... offtopikā.

Problēma manuprāt ir nevis tur, ka modiem nāksies piekāpties, bet gan kam viņiem nāksies piekāpties rolleyes.gif konkrētā persona cieņu forumā nebauda. Pats gan pie tā vainīgs, būtu kaut nedaudz centies piemēroties forumā valdošajai gaisotnei, nevis ar skaļiem bļāvieniem centies šeit visu pārtaisīt kā VārdāNenosaucamajāForumā.

Bet kā saka, cilvēkam ir jādod otra (n-tā?) iespēja.
aivvv - mazāk lecies (kāpēc tu visu laiku esi tik agresīvs un rupjš???), kaut nedaudz cieni pārējos, elementārāko diskusiju kultūru ievēro, un sasodīts! pārstāj lietot translitu, tad jau būs labi smile.gif

Domāju, ka var tak runāt par visām spēlēm. Pārsauciet to sadaļu par "Spēles, kuras spēlē otakieši" vai kaut kā tamlīdzīgi.
Tāpat no anime spēlēm uz PC ir tikai dažas online un offline RGP un kaudze ar imbecīliem hentai "RPG". Pārējais viss ir uz konsolēm, kuras LV ir tikai retajam.

This post has been edited by Taka: Nov 30 2005, 13:17

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
ShinChan
post Nov 30 2005, 13:31
Post #42

ultrafilozofs

QUOTE(Taka @ Nov 30 2005, 12:09)
Vienkārši negribētos lai forums paliek par universālu forumu "a par visu ko".  Nu negribu es, lai te sāktos apspriešana, piemēram, kā kuram vēders šorīt izgājis.
N-e-g-r-i-b-u!

Nezinu, liekas pirmssākumos tauta vairumā gadījumu kaut kā mācēja ievērot šo smalko līniju, starp saistošu spamu un vienkāršu muldēšanu, kas labākajā gadījumā interesēja vien teksta autoram. Es arī nevēlētos, lai notiek tas, ko tu saki, taču, ja agrāk forumiešu vidējais vecums svārstījās ap 18-20 gadiem, tad tagad liekas tie ir 15, līdz ar to arī visas no tā izrietošās sekas. Vai dzelžaināki foruma noteikumi un agresīvāka rīcība no modu puses būs risinājums, nezinu, es vispār neredzu nekādu risinājumu šai problēmai, ja nu vienīgi pataisīt forumu slēgtu un jaunus biedrus pieņemt vienīgi pēc rekomendācijām.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
One winged angel
post Nov 30 2005, 13:39
Post #43

Shishaku

QUOTE(Shumins @ Nov 30 2005, 12:35)
QUOTE(ShinChan @ Nov 30 2005, 13:31)
ja nu vienīgi pataisīt forumu slēgtu un jaunus biedrus pieņemt vienīgi pēc rekomendācijām.
*

Intereses peec, negribi uztaisiit mazu sarakstu, kas tiktu aicinaats ?
Daudz neiedziljinies, bet aatri padomaa un raksti...
*

Mani noteikti pierakstiet, es esmu foruma Mystery chars...
Taads ir vajadziigs

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
ShinChan
post Nov 30 2005, 13:55
Post #44

ultrafilozofs

QUOTE(Shumins @ Nov 30 2005, 12:35)
QUOTE(ShinChan @ Nov 30 2005, 13:31)
ja nu vienīgi pataisīt forumu slēgtu un jaunus biedrus pieņemt vienīgi pēc rekomendācijām.
*

Intereses peec, negribi uztaisiit mazu sarakstu, kas tiktu aicinaats ?
Daudz neiedziljinies, bet aatri padomaa un raksti...
*

Sevi, tevi un Vasju biggrin.gif
Tas, ka es šādu variantu uzrakstīju, nenozīmē, ka es to atbalstu, tas vienkārši palīdzētu ierobežot spamu un noturēt forumu rāmjos, tačur adītu arī nevēlamus blakus efektus. Ja šī ideja liekas pievilcīga, tad lai Roze ar moderatoru komandu sanāk kopā un izvēta visu biedru sarakstu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
ETM
post Nov 30 2005, 13:58
Post #45

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

un tad mees buusim veel par vienu soli tuvaak diktatuurai! jeeee! ar visaam shim ierobezhoshanaam, kas iet stipri paari normaam, forumu tikai nogalinaas. Nav patiikami lasiit beztolka spamu, bet nemaz tik biezhi jau taadu arii neredz.

--------------------
Because i can!
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6 August 2025 - 08:17