IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> kretiinisms, ...un absoluuta diskriminaacija
anishuara
post Nov 30 2005, 14:08
Post #46

Hakushaku

Group: Chuunin
From: somewhere deep inside

Laikam dafishkoji domu...

shis ir viens sakariigs textz....

un tad mees buusim veel par vienu soli tuvaak diktatuurai! jeeee! ar visaam shim ierobezhoshanaam, kas iet stipri paari normaam, forumu tikai nogalinaas. Nav patiikami lasiit beztolka spamu, bet nemaz tik biezhi jau taadu arii neredz.

Sheit nju es tev piekriitu, shitaadi noteikumi var forumu pazudinaat vienaa mirklii....

This post has been edited by anishuara: Nov 30 2005, 14:09

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Nov 30 2005, 15:00
Post #47

ultrafilozofs

From: durdom

Nu re, tagad kad sabiedriskā apspriešana ir uzrādījusi, ka viedokļi ir vienos vārtos, varam šo ideju atmest un ķerties pie nākamās, vai neķerties vispār nekur. Kā jums demokrātija?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
sipps
post Nov 30 2005, 16:06
Post #48

Unregistered

dieszgan intresanta ideja. vel labvak ja tiktu uztaisit realitates sovs un katru nedelu viens cilveks tiktu izbalsots. visu nedelu visi dzivo laimigi raxta savus postus,bet nedeles beigas notiek liela izbalsosana un kads no foruma tiek izbalsots un ta tas turpinas lidz vairs bus palicis tikia viens cilveks kas tad pa forumau vares nemties ka trax.

bet nu izskatas ka uz panikas celsanu forumiesi ir gana aktivi, netiek piedavati kadi konstruktivi lemumi,bet tikai zelosanas par to kas notiek. sakas pilnigs sviests. no malas paraugoties tas izskatas ti stulbi cik stulbi vispar izskatiteis

+Quote Post
jurc
post Nov 30 2005, 16:29
Post #49

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(sipps @ Nov 30 2005, 16:06)
bet nu izskatas ka uz panikas celsanu forumiesi ir gana aktivi, netiek piedavati kadi konstruktivi lemumi,bet tikai zelosanas par to kas notiek. sakas pilnigs sviests. no malas paraugoties tas izskatas ti stulbi cik stulbi vispar izskatiteis
*

heh.. un kas tad šo topicu izveidoja? Kurš tad te ir tas naida kurinātājs? Ar pirkstiem nerādīšu, nevien viens šāds topiks no viņa puses ir nācis. Ja tev tik ļoti te nepatīk tad kāpēc tu te uzturies?
Parasti cilvēki ienākot forumā cenšās iepazīties ar foruma noteikumiem, gaisotni un attiecīgi pielāgoties tam visam. Nevis izlekt visu priekšā ar savu 'gudrību' un tagad visiem stāstīt kā būtu jādara pareizi.
Līdz šim par Game sadaļu nebija neviens iebildums, jo domājams ka visi saprot ka šis nav tomēr forums par spēlēm, bet anime forums.

Hmm... aivvv tavs risinājums cik sapratu ir atļaut tur apspriest pilnīgi visas spēles? Tad jau šis forums drīz pārvērtīsies vairāk par game forumu un jauni lietotāji reģistrēsies tikai dēļ tā lai apspriestu cik tomēr hlaf-life ir labs un nāks pēc padiemiem kā viņu iziet. Mums tas ir vajadzīgs? Domāju ka nē.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
ETM
post Nov 30 2005, 16:41
Post #50

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Es zinu kaa jaadara! Vajag atljaut tur runaat visiem, bet taa lai tur nenaaktu runaaties taadi kas runaat grib tikai par speeleem vajag uzlikt ka tur postot droiiks tikai tie kam ir paari 200 postiem (tobish vinji postoja arii citur). Un visi buus laimiigi. un naaks jauni lietotaaji, spamos visaas malaas beztolkaa, lai dabuutu 200 postus un vareetu tur spamot. Ar to shis ironiskais ieteikums arii beidzas.

Un par games sadalju: mazziet visu aaraa vai arii neaiztieciet neko, jo sleegt ciet tikai tapeec ka tur postp aivv jau arii nav forshi. Peec tam briinaas ka vish posto tur kur nevajag, un naida pilnus postus. nez kaa lai vish posto kur vajag, ja vinja topikus visur sleedz ciet un citaadi piegriezh skaabekli?

Un par ieteikumiem: davai nemainaam neko! noteikumu kaadreiz nebija, nevajag arii, warnu nebija, nevajag arii... jeb tomeer vajag? Varbuut dazhas izmainjas nemaz tik bezjeedziigas nav?

--------------------
Because i can!
+Quote Post
sipps
post Nov 30 2005, 17:22
Post #51

Unregistered

QUOTE(JurCHiX @ Nov 30 2005, 15:29)
heh.. un kas tad šo topicu izveidoja? Kurš tad te ir tas naida kurinātājs? Ar pirkstiem nerādīšu, nevien viens šāds topiks no viņa puses ir nācis. Ja tev tik ļoti te nepatīk tad kāpēc tu te uzturies?
Parasti cilvēki ienākot forumā cenšās iepazīties ar foruma noteikumiem, gaisotni un attiecīgi pielāgoties tam visam. Nevis izlekt visu priekšā ar savu 'gudrību' un tagad visiem stāstīt kā būtu jādara pareizi.
Līdz šim par Game sadaļu nebija neviens iebildums, jo domājams ka visi saprot ka šis nav tomēr forums par spēlēm, bet anime forums.

no tevis savukart visi konstruktivie risinajumi ir A KAUTKAS NEPATIK EJAT PROM viss visa dzila doma. lUK AIVVV es esot uztaisijis ne vienu vien nepareizu topiku, pakatotie uz to kadus topikus ir izveidojusi citi SNIEGA DIENA, DZIMSANAS DIENAS, KADU INTERNETU LIETOJAT, SKOLAS. tie ir "normali" topiki bet kaut ko tadu uztaisa AIVVV ta uzreiz ir fui nepareizs topiks,navig kautko dadu vajag.

KAPEC TA?
+Quote Post
Faplo
post Nov 30 2005, 21:29
Post #52

Samurai

From: Jaunogre

QUOTE(ETM @ Nov 30 2005, 16:41)
Es zinu kaa jaadara! Vajag atljaut tur runaat visiem, bet taa lai tur nenaaktu runaaties taadi kas runaat grib tikai par speeleem vajag uzlikt ka tur postot droiiks tikai tie kam ir paari 200 postiem (tobish vinji postoja arii citur). Un visi buus laimiigi. un naaks jauni lietotaaji, spamos visaas malaas beztolkaa, lai dabuutu 200 postus un vareetu tur spamot.  Ar to shis ironiskais ieteikums arii beidzas.

*

Es par tiem 200 postiem galīgi nepiekrītu, jo piemēra pēc minēšu sevi. Es nēesmu nekāds jaunais lietotājs taj pašā laikā man nav pat pāri 100 postiem un neredzu nekādu jēgu tukši spamot. Un ja nu gadijumam man kautko savajadzēsies no tā Game foruma tad palikšu ar garu bārdu.

Runājot par aivvv es tiešām nesaprotu priekškam viņam šis te topic bija vajadzīgs? Dzīve ir negodīga to tak zina visi. aivvv kam tev bija vajadzigs tas vai tad nav pēdejais laiks samierināties un varbūt mainīties? dry.gif Es nedomāju ka topic tiktu slēgts, ja par kautkādu game tiktu runāts normali nespamojot?

Man kautkā iepatikās ideja par to ka reģistrējoties ir jāaizpilda tests. Protams par to IQ testu varētu būt ļoti strīdīga jautājums jo cilveks ar IQ zem 100 var būt pratīgāks nekā daudzi ar labāku IQ.

+Quote Post
Aven
post Nov 30 2005, 22:00
Post #53

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Par piemeeru man ir lielaaks IQ nekaa daudziem maniem skolotaajiem, tas nenoziimee ka esmu gudraaks un intelektuaalaaks par vinju (bet mosh arii esmu..) bet tomeer buutu labi ja pie regsitreeshanas buutu IQ tests, un taads buutu arii visiem jau esoshiem useriem.. tongue.gif tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Nov 30 2005, 22:07
Post #54

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Ak kungs, laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif IQ tests???? LOOOOOOOOOOOOL ko tik cilveeki neizdomaa...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Lai tak paliek kaa ir. Lai speelju sadaljaa taisa topikus par visaam speeleem, liidz shim topikam, daudzi nezinaaja, ka tajaa topikaa var buut tikai J-games un nemaz tik daudz topiku tur nav. Taa ka domaaju, ka buus Ok, ja nobrauks baigi ne pa teemu varees topikus veert ciet, likt IQ testus pildiit, likt warnus vai banot.... laugh.gif

+Quote Post
Church
post Dec 1 2005, 01:33
Post #55

sewer rat

From: latvia / riga

mandatory IQ testi skolaas skoleeniem / skolotaajiem? ar likumu noteikts IQ minimums? taalaak veel vareetu ieviest rasismu vai ko citu tikpat iederiigu. ja tik liela veeleeshanaas pashapzinjas celshanai meeriities, tad var ne tikai ar IQ, bet arii ar bibiishu garumiem.
+Quote Post
edg
post Dec 1 2005, 04:03
Post #56

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(Church @ Dec 1 2005, 00:33)
mandatory IQ testi skolaas skoleeniem / skolotaajiem? ar likumu noteikts IQ minimums? taalaak veel vareetu ieviest rasismu vai ko citu tikpat iederiigu. ja tik liela veeleeshanaas pashapzinjas celshanai meeriities, tad var ne tikai ar IQ, bet arii ar bibiishu garumiem.
*

Tu aizmirsi, ka liidziiga lieta jau pastaav. Ir taada lieta kaa "Speciaalaas skolas", kas tiek pielaagotas beerniem ar zemaaku IQ. Jaa, netiek veikts tieshi IQ meeriijums, tomeer beerna maaciishanaas speejas tiek noveerteetas un vinjsh tiek izveeleets iet vai nu uz "Normaalo skolu" vai "Speciaalo (paliig)skolu".
Vai forumaa vajag IQ testu? Nekaadaa gadiijumaa. Shis nav zinaatnes forums. Shis ir otaku forums. Vai likt anime zinaashanu testu? Nekaadaa gadiijumaa. Mees aicinaam uz forumu arii cilveekus, kas par anime neko nezin. Shai vajadzeetu buut lieliskai vietai, kur ieguut informaaciju par to kas, kur, kad, kaa, ...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Seven_of_zero
post Dec 1 2005, 09:33
Post #57

Hakushaku

From: Riga

Lai tiktu iekšā Forumā, vajadzēs nolikt eksāmenu,
biggrin.gif
Cik Enģeļu bija iekš Neon Genesis Evangelion?
Kas ir Mecha?
Kadus Mecha Anime vari nosaukt?
Kas ir Hentai, Echi?
Kas ir Ayanami Rei? u.t.t.
Nenoliki, sveiki lidz nakamajam mēnesim. un sagatavojies labak.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Righorn
post Dec 1 2005, 19:42
Post #58

Danshaku

From: Pie kompja

QUOTE(edg @ Dec 1 2005, 03:03)
Tu aizmirsi, ka liidziiga lieta jau pastaav. Ir taada lieta kaa "Speciaalaas skolas", kas tiek pielaagotas beerniem ar zemaaku IQ. Jaa, netiek veikts tieshi IQ meeriijums, tomeer beerna maaciishanaas speejas tiek noveerteetas un vinjsh tiek izveeleets iet vai nu uz "Normaalo skolu" vai "Speciaalo (paliig)skolu".
Vai forumaa vajag IQ testu? Nekaadaa gadiijumaa. Shis nav zinaatnes forums. Shis ir otaku forums. Vai likt anime zinaashanu testu? Nekaadaa gadiijumaa. Mees aicinaam uz forumu arii cilveekus, kas par anime neko nezin. Shai vajadzeetu buut lieliskai vietai, kur ieguut informaaciju par to kas, kur, kad, kaa, ...
*

Bet buutu ljoti foorshi redzeet zem "from:..." usera "anime IQ"!!!!!! laugh.gif biggrin.gif smile.gif cool.gif
Shii IQ lietinja varreetu, kautvai, buut peec izveeles!
P.S.
VAi juus , admini, neesat aizmirsushi teicienu- "LIkumi pastaav lai tos paarkaaptu"(vai kaut kas tmldz.)!!!! mad.gif Jo vairaak shos nolaadeetos likumus juus uzstaadiisiet, jo buus daudz vairaak izleeceeju kas tos paarkaaps!!!!! Kaut vai ES- kuram jau ir 80%...

This post has been edited by Righorn: Dec 1 2005, 20:33
+Quote Post
Kikyou
post Dec 1 2005, 20:08
Post #59

Kami-sama

QUOTE(ETM @ Nov 30 2005, 12:58)
un tad mees buusim veel par vienu soli tuvaak diktatuurai! jeeee! ar visaam shim ierobezhoshanaam, kas iet stipri paari normaam, forumu tikai nogalinaas. Nav patiikami lasiit beztolka spamu, bet nemaz tik biezhi jau taadu arii neredz.
*

Mm... Kautkādu tur gadu atpakaļ gan bija jauki... Nekādu noteikumu. Nekādu spameru. Nekādu warnu. Visi paši zin kā uzvesties.

Bikiņ tā visa pietrūkst. :3
+Quote Post
xikes
post Dec 5 2005, 11:27
Post #60

Koushaku

QUOTE(Kikyou @ Dec 1 2005, 20:08)

Mm... Kautkādu tur gadu atpakaļ gan bija jauki... Nekādu noteikumu. Nekādu spameru. Nekādu warnu. Visi paši zin kā uzvesties.

Bikiņ tā visa pietrūkst. :3
*

Njaa..atceros, tas bija jauki..
nostalgija..

Tagad pat bish gruuti saprast kur tas viss palicis.. Kas noticis ar sho forumu?

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post

5 Pages V « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7 August 2025 - 01:17