![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(xikes @ Dec 5 2005, 11:27) QUOTE(Kikyou @ Dec 1 2005, 20:08) Mm... Kautkādu tur gadu atpakaļ gan bija jauki... Nekādu noteikumu. Nekādu spameru. Nekādu warnu. Visi paši zin kā uzvesties. Bikiņ tā visa pietrūkst. :3 Njaa..atceros, tas bija jauki.. nostalgija.. Tagad pat bish gruuti saprast kur tas viss palicis.. Kas noticis ar sho forumu? paaraak liela popularitaate dara savu. Jo vairaak reklaamas forumam buus, jo vairaak mees attaalinaasimies no vecajiem labajiem laikiem. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Shumin, neuztver tak to visu personīgi, būs labi
![]() -------------------- Press any key to continue
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Jaa, galvenais neuztvert personiigi adreseetus apvainojumus personiigi un dzive taps daudz kraashnjaaka. (es ar piejoinoju pirms gada)
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mmm, shis temats jau ir daudzreiz apspriests un es vienmeer nonaaku pie secinaajuma, ka ir cilveeki kuri vienkaarshi citeim bojaa dziivi pashi to neapzinoties.
Protams, liidz ar foruma paplashinaashanos ieradaas arii taadi cilveeki kaa ETM, SHumins utt. kas forumu padara par patiikamaaku vietu, bet nu, ir arii taadi, kas veel pat rakstiit nav iemaacijushies. Tur jau ir taa probleema. |
windhover |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Nu gan jautrība notiek pilnās sparā
![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:17 |