![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
izskataas, ka top jauns interesants stils... gaidu naakamos,mani interesee vai viena nianse, kas daudz ko izshkjir, ir kljuuda vai stils. Ja naakoshajos nianse saglabaasies, tad gods tev! (a es netiekshu, kas pa niansi, jo ja taa ir kljuuda, tad taas uzspeeleeshana kljuus negliita) hmmm...nu ko tad jau redzeesim..tavs komentaars mani ieintereseeja... ...censhos un censhos un nevaru saprast, kura tad iisti buutu taa nianse.. ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Varbut tadas niances nav? Un tas "jaunais stils" bija vienkaši glaimi.
Jauns stils hypnotize, varbut... |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Liekas tavs stils uzlabojies kopš pirmā posta. Par jaunajiem runajot pirmajai rokas šķiet stipri par garu. Otra tīri jauka
-------------------- |
hypnotize |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
nu tad nu veerteejiet mani....
![]() Attached thumbnail(s) ![]() ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm..pirmajam ļoti labi pamanāma kļūda ir kreisās rokas elkoņa locītava ir daudz,daudz par augstu..un labā roka,ja tu gribi,lai paņem galvu un plauksta noliecas,tad arī elkoņa locītavai vaidzēja būt tuvāk galvai.Ar kājām..nu tā puslīdz normāli.Otrajam kreisai pēdai kaut kas ne tā.Ēnojums gan smukiņš abiem
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Vislabaak amn patiik tavos ziimeejumos peedas...Taa svismaz nav taadas kaa visos anime!Taas peedam tev izskataas dziivas un iistas...Veel seja un mati,kustiibas tavos ziimeejumos!Ljoti labi!Taa tik turpinaat.
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
wow man nenormāli patīk pēdējais darbs tā mazā meitene kura sēž uz kolonnas, tik superīgi uzzīmēts, baigi labs darbs ^^
keep up the good work |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man otrais vairak pati. Tu labi zim enas.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
labi izraadiijaas, ka taa bija kljuuda...
bet tas taa, tagad varu pateikt, kas par niansi: roku iipatneejais garums rada efektu, ka rokas ir samainiitas ar kaajaam vietam, ja shaadu stilu izstraadaatu, tas speetu buut kautkas ljoti ljoti interesants. Shaada stila ziimeeshana ir ljoti gruuta taapeec, tad tev buutu gods. It iipashi iipatneeji un skaisti vareetu izskatiities shaadaa stilaa ziimeti renesanses laikmeta cilveeki... (siekala tek, iedomaajoties) Shaada veida ziimeejumi speetu tiktieshaam ietekmeet apzinju. ![]() Bet, ja nav tad nav, kaa ir taa labi ![]() Un keydan: Es neglaimoju, ja tam nav nopietns iemesls. Pie tam, ja arii kautkas izskataas peec glaimiem, tad tas vareetu buut taapeec, ka cilveekiem, kas ziimeet tikai saak, es censhos noraadiit uz labo, luudzot pieveerst uzmaniibu kaadai detaljai,kas jaauzlabo, taapeejaadi pakaapeniski tiek krietni uzlbots skills. bet olders(ne-iesaaceejiem) , es baaziisho degunaa jebko, kas nepatiik, jo taadus opotnujus, tik viegli no celja nenositiisi, un kritika paliidzees apzinaat savas kljuudas. (veel tagad atceros kaartiigo, pamatiigo edg postu, gribeetos veelvienu) (....neee, man nav mazohistiskas tieksmes...) -------------------- |
hypnotize |
![]() ![]()
|
nu taaa.....zinu ka shis sliktaaks pa ieprieksheejiem...ar naakamo vairaak pacentiishos...
![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man atkal liekas, ka tas ir labaaks, par vairumu iepriekšējo. Labi, ka kaads arii ar roku backgraundus ziimee. Tas ir tiktiešām reti sastopami. Bet par to audeklu... visai jociigi izlociijies, ja tas ir veejaa tad meitenes metiem arii vajadzeetu buut taa it kaa buutu veejš.
-------------------- |
hypnotize |
![]()
|
nu pa to audumu...
vnk vajadzeeja kko pieziimeet klaat...baidi tuksh viss bija... nu var iedomaaties...ka kaads vinju no labaas puses pameta...gribeeja traapiit tai *simple girl* bet aizmeta garaam...un taapeec vinjai nepliivo mati :)un par beckground... nu censhos...kko to noskanju kautcik dabuut.... vajadzeetu jau atkal pacensties kko uz pc uzziimeet, vai taisiit no kaadaam skiceem....ja ir veerts varat ieteikt man kaadu...piemeeram no tajaam, kuras jau tapushas... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Archa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 20-November 05 ![]() |
Super bildes. es no tevis daudz vareetu maaciities un uztaisiit kaadu multenivarbuut...
![]() |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
pēdējie darbi nudien ļoti skaisti.man patīk ēnojums
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
Eenojums ir ljoti labs, bet visvairaak man patiik taa maaja, kas atrodas fonaa........
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 23:12 |