![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
paldies...
![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
mans pimais meegjinaajums taisiit flash multeniiti....
![]() http://media.putfile.com/lodzinjaa nu taa ...te es centos kko uztaisiit...bet beigaas nemaaceeju skanju pielikt...taapeec nava.... bet tagad iemaaciijos...un naakamo meegjinaashu daudz labaaku uztaisiit.... ![]() bet nu gaidu juusu viedokli... vai vispaar man ir veertys kko meegjinaat uztaisiit??? ![]() ![]() This post has been edited by hypnotize: Aug 9 2006, 18:59 -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Labs ziimeejums un tematika noteikti laba!Tikai truukst saakuma un beigas..sanaaks takaa taajaas visaas offtopicu sadaljaas potterpotterpotter un taa taalaak...!:PMan patiik!Domaaju ak tev ir veerts pacensties un pavediot ko tmliidziigu arii taalaak!!!:)
|
vanda |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 30-August 06 ![]() |
man patika skices taas ir labaas...
![]() ![]() ![]() ![]() |
hypnotize |
![]() ![]()
|
nu taa...zinu, ka esmu speejiiga uz ko vairaak...
ta4u slinkums paari visam...vnk vajadzeeja kko jaunu uzziimeet...un taa nu tapa.... tad nu atkal gaidu kritiku..... ![]() This post has been edited by hypnotize: Aug 12 2007, 17:40 -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Eu a smuki, labāks par iepriekšējiem, prporcijām viss oki;pie tam ne-datora zīmējums.
Poza man liekas nedaudz stīva, bet tas arī vienīgais, kas krīt acīs. Tā tik turēt ^^ -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
ieraudzīju un man žoklis gandrīz līdz grīdai. Un pirmā doma - vai tu neliec kāda svešus darbus.
![]() Bet tas nenozīmē, ka ir slikti, patiesībā ir pat ļoti grlīši ![]() Un par to prieks. ![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Apskaužu tevi par to,ka tev pozas sanāk tīri normāli uzzīmēt .___. Varbūt varētu vairāk pie fona piestrādāt,bet tad atkal vecais labais kopā saplūšanas efekts..Pie sejām varētu vairāk piestrādāt.Otrajā škiet,ka trūktu zods.Nu jā kopumā jau ir ok
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ir smuki, proporcionaali un interesants stils...
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O, smuki. Šķiet, ka ēnojums ir ideāls. ^^
Tavi ne-datora zīmējumi ir smuki, tā tik turpināt. |
hypnotize |
![]() ![]()
|
nu taa...peec ilgiem laikiem atkal kko uzziimeeju..
![]() ![]() ![]() irdoma arii veelaak izkraasot... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Tu māki strādāt ar zīmuli. Diezgan labi sanāk ēnojums un vēl labāk fons. Kļūdas proporcijās, aks bija manāmas pirmajos darbos, vairs nav izteiktas. Vienīgais, kas man šķiet ne gluži tā kā vajag ir vidukļi - par gariem.
Kopumā darbi labi, interesanti un patīkami. Par pēdējajiem diviem darbiem: Puisim viduklis par garu, kreisajai(saliektajai) rokai virs elkoņa mazliet jocīgs kūkums, labajai rokai trūkst plaukstas (zinu, ak kabatā iebāzta, bet taču kaut nelielam kūkumama jābūt, lai redz kur ir, savādāk izskatās, ka pirkstu nebūtu). Izteiksme mazliet dīvaina, daži iepriekšējie man patika albāk. Meitenei mazliet poza šķiet nedabīga. Pleci par paltu, gurni par sāuru, apģērbs šķiet pielīmēts vai arī uzzīmēts kā otrā āda. Atkal viduklis par garu. Ceru, ka neņemsi paŗleiku pie sirds manis teikto. Turpini zīmēt, tev labi sanāk! Man personīgi viabāk patika iepriekšpēdējie divi krāsainie puiši ^^ Gan pozu, gan izpildījuma ziņā. Nu tad - veiksmi turpmākajā darbā Nothinga -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
man patiik kritika.....laba...
![]() ![]() ![]() ![]() viss taa arii ir...vieniigais puisha visuklis taads domats...plus bikses bija domaatas bik noshljukushas...tas taa,...... ![]() This post has been edited by hypnotize: Aug 12 2007, 19:21 -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
hypnotize |
![]() ![]()
|
nju taa....Hypnotize atkal kko uzziimeejusi.....
saakumaa bija doma likt dojo speelee...bet nezinu vai ir veerts? vnk smuks zakjis ,kurs nokraavies ar muniiciju... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ho.. man patīk!~ vēlos izteikt komplimentu, par matiem - dikti glīši iznākuši. ēnojums, atspīsums visā darbā ir vajadzīgajās vietās un nav pārspīlēts. būbi gan bišķiņ par lielu. un tagad visu detalizēti...
sākam no augšas yē.~ so, kā jau teicu man mati patīk. cepure varēja būt mazāka, nu tieši ne tik dziļa un tai derētu vēl kāds atspīdumiņš. seja ir piemīlīga un skaista, acis dzidras un deguns ar ok, bet mute gan nav padevusies. mani priecē, ka pleci ir normāla platuma. būbi.. (kā jau teicu), viena roka ir manāmi garāka par otru un plaukstas ir nedaudz par mazu. ķermenis pats par sevi ir pievilcīgs un slaids. ja tu zīmē biksītes tik zemu, tad jau vajadzētu būt redzamiem gurnu kauliem. munīcija ir uzzīmēta salīdzinoši profesionāli (jo tu esi meitene) un labi. cik tālu nu vien ir redzams man patīk zābaki un to dizains. krekliņa dizains ar nav peļams. krāsojums visā darbā varēja būt plūstošāks, tāpat, kā ēnas. un man ļoti patīk tā ieroča skicīte lapas labajā, augšējā stūrī. xD var redzēt, ka cilvēks ir centies. par dojo.. es domāju, ka ir gan vērts likt savu darbu tur iekšā, jo tur jau būs vairāk un vērīgākas ačes, un tur iespējams tu dzirdēsi vairāk komentāru. nenovērtē sevi par zemu!~ tev labi iznāk! (zīmēšana) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 20:50 |