IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Closed TopicStart new topic
> Sniega diena, topics domāts arī diskusijām par gl.sas.
Tigra2
post Nov 29 2005, 21:55
Post #16

kawaii tora

Group: Chuunin

Izskatās, ka tas arī bija viss, ziema beigusies, atkal ir tizls nenoteikts laiks, bez drusciņas sniega. Uz ziemassvētkiem atkal sniedziņa nebūs un martā atkal būs dry.gif Bet tāda ir dzīve...

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Nov 29 2005, 22:00
Post #17

ultrafilozofs

From: durdom

Man pret ziemu nebūtu iebildumu, ja vien mums to kāds dotu. Līdz šim ir bijis viss kas tikai ne normāla ziema, kaut kāds slapjš sniegs, tad atkala, tad atkal dubļi, tad kaut kāda nenosakāma šlura nāk no gaisa. Un ja kāds vēl muldēs par to, ka nav nepiemērotu laika apstākļu tikai nepiemērots apģērbs, gāzīšu pa purnu. Nafig tādu ziemu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Tigra2
post Nov 29 2005, 22:10
Post #18

kawaii tora

Viss dēļ globālās sasilšanas. Ja mēs visi apvienotos, tad spētu apturēt to. Bet to jau neviens nedarīs... Ja kāds vēlas izbeigt globālo sasilšanu tad ir daži risinājumi. Vispār man liekas, ka ja vismaz puse otakiešu ķertos tam nopietni klāt, tad tas arī iespējams tiktu pārtraukts. Jo katrs no mums viens pats neko daudz neevarētu, bet visi kopā... patiesībā pat tad ja mūsu ir tik cik esam mēs varam izdarīt daudz. Ja kāds vēlas palīdzēt glābt pasauli, lai sūta man PM. (Tas tik tizli izklausas, bet es gribu mēģināt, jo ja pat izgāzīsimies, tad vismaz ar mierīgu sirdi, jo daudz ļaunāk ir sēdēt rokas klēpī salikušiem)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Nov 29 2005, 22:29
Post #19

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Globaalo sashilshanu veicinaat, lai ziema nebuutu vispaar! Uraa!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Tigra2
post Nov 29 2005, 22:52
Post #20

kawaii tora

Edg tu bišķi t';a kā nesaprati sekas. Mēs visi pazudīsim un apsprāgsim, nevis ziema. Bet ziema arī un vasara arī un vispār viss, kas uz šīs planētas dzīvo. Pie tam ja mēs aizvāktu rūpnīcas un sastādītu vairāk kokus un neaudzētu cūkas un govis tad tas viss slānis(tik daudz no tā kas būtiski ietekmē klimatu) 20 gadu laikā pazustu. Jebkurā gadījumā globālā sasilšana tad pārtrauktos. Bet mums gan būtu jānodarbojas ar lauksaimniecību un jāpārtiek no putnu gaļas, olām un dārzeņiem, augļiem.
Un lai izglābtu ekosistēmu no plastmasas paliekām jāizdomā kā pavairot arhibaktērijas un tās arī veiksmīgi jāpavairo.

Rīcības plāns.( tas ir jādara.)
1.Otakieši pakļauj pasauli
2.Iznīcina rūpnīcas
3.Pavairo arhibaktērijas
4.Ievieš animi par globālo ticību!
5.Un tad varam biggrin.gif muhahahahahahahaha

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Aven
post Nov 29 2005, 22:54
Post #21

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

QUOTE(edg @ Nov 29 2005, 21:29)
*

Liels tef FUI! fui fui fui!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif kaa taa var runaat, ja nezinaaji tad cilveeka vaardiem ir milziigs speeks, pirms ko veelies, rittiigi to apdomaa vai tieshaam to veelies. ne nu protams ja buus globalaa sasil6ana nebuus ziemas plusinsh(tev) bet ar laiku nebuus dziiviibas uz zemes- miinusinsh(mums visiem) tak shto apdomaa veelreiz un veelies isteenu veeleeshanos.. FUI tongue.gif biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Nov 29 2005, 23:22
Post #22

ultrafilozofs

From: durdom

*

second that biggrin.gif

Ko ņaudat, viss iet savu dabīgo ritējumu, kam lemts cepties tas cepsies...un kopā takš jautrāk

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Tigra2
post Nov 29 2005, 23:38
Post #23

kawaii tora

QUOTE(ShinChan @ Nov 29 2005, 23:22)
*

second that biggrin.gif

Ko ņaudat, viss iet savu dabīgo ritējumu, kam lemts cepties tas cepsies...un kopā takš jautrāk
*

Tev arīpublisks fui biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Jackal
post Nov 29 2005, 23:50
Post #24

Jinushi
**

From: The New World

QUOTE(Shumins @ Nov 29 2005, 22:21)
Driiz palielinoties karstumam izkusis antarktiida...daudz apluudiis...izzjuus amazone un izkaltiis tropu muuzja mezji...bet veel var dzivot...tad tropu mezji no sausuma, kaa spanijas kruumi, aizdeksies un tad gan vaaks klaat...
Uzsils okeans un saaks izgarot okeaana legjendaaries pasleeptie metaana kraajumi, kas tagad zem uudens labi iekonserveeti...atmosferaa temperatura nav izturama un metaans piepilda visu...game over...

Varētu palūgt precīzu datumu vai aptuvenu mēnesi, lai es zinu kad man mest pie malas visus darbus paņemt bankā kredītu un iet atzīmēt šīs jaukās pasaules galu! huh.gif

--------------------
IPB Image

.•«anime @ DEEP»•.
+Quote Post
Tigra2
post Nov 30 2005, 00:08
Post #25

kawaii tora

QUOTE(Shumins @ Nov 30 2005, 00:02)
QUOTE(Jackal @ Nov 29 2005, 23:50)
Varētu palūgt precīzu datumu vai aptuvenu mēnesi, lai es zinu kad man mest pie malas visus darbus paņemt bankā kredītu un iet atzīmēt šīs jaukās pasaules galu! huh.gif
*

Mums veel buus ko straadaat liidz pensijai...taaka nav ko steigties...;P
Un ja Tigra izdomaas veel ko uzsaakt, tad prieku ar krediitu teereeshanu nebuus dry.gif
Buus vien jaastraadaa...Lai vareetu beerniem uz zemassvetkiem uzdaavinaat sniegu...
*

Ok. tādā gadījumā izaugšu liela un izveidošu kupolu zem ūdens, tad izlaidīšu pa pasauli bad viruss un, lai visi nosprāgst, pajiņkas un labiņos Otakus ņemšu kupolā un loti daudzus japāņus arī. Un tad paziņošu tev pa PM dienu pirms tā kad izlaidīšu vīrusu.

Ko es te runāju, laikam par resident evil safanojos.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Nov 30 2005, 00:49
Post #26

Tennou

From: Somewhere I belong?

Nee.. vajag vnk izniicinaat snieguuuu!!!

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post Nov 30 2005, 00:54
Post #27

kawaii tora

Nu vispār es skaidri nesaprotu termina nacisms definīciju, tapēc tagad domāju, vai man uzbrauca vai ne.
Nu bet padomā loģiski kādā veidā tad lai kaut ko izmaina, es apzinos savu bezspēcību starp šiem- amerikāniskā tipa domātājiem, kas domā tikai par to lai pašam būtu labi un nesataucas, ka pirms sekundes izmirusi kāda augu suga, ka pirms sekundes izmirusi kāda dzīvnieku suga. Galvenais lai pašam būtu labi, pie vienas vietas, kas notiks ar pēcnācējiem, pie vienas vietas, kas vispār notiks! Tas tiktiešām ir vienkārši pretīgi.
Tu gribi teikt, ka tev patīk staigāt pa smiltīm, kad tev pēkšņi kājā ieduras stikla gabals. aiziet peldēties un izlienot ārā konstatēt, ka tev sānā iedūrusies šļirce. Un vēlāk konstatēt ka tev ir Aids. Vispār kolosāli. Domu gājiens - ai nu labi, nomiršu jauns, vismaz reimatisma nebūs!
Padomā kā ir labāk. Dzīvot vai mirt? Tas ir atkarīgs tikai no mums, ja mēs izvēlamies dzīvot, tad mēs varam kaut ko darīt, ja mirt, tad vairs neko.
Jāmēģina izveidot biotopu uz marsa, vismaz daži varēs izdzīvot...

Vai arī es kļūšu par teroristu un uzspridzināšu visas rūpnīcas. Un tiktiešām būšu nacists(pasakiet lūdzu kāds ko tas vārds nozīmē)

Varbūt ums venkārši jāpārvācas uz tropiem? Problēma ar aukstumu un pretīgo laiku atrisināta. Man ir teorija kā padarīt sahāru par normālu auglīgu augsni. Tur zeme lēta nopirksim zemi un sāksim saimniekot. Sadalīsim pienākumus dzīvosim In hidden vilage of sand, puse ies rūpnīcas spridzināt, puse rūpēsies par saimniecību, pātiksim no banāniem un datelēm, kokosriekstiem arī un būsim viena liela laimīga teroristu ģimene, dabas mīļotāji, Kas skatās anime.

Man vispār bija tāda doma katrā klimata joslā irīkot Otaku hidden vilages. Un es izdomāju kā varētu uztaisīt mašīnu, kas nekaitē dabai. smile.gif

P.S. Idejas kā mājas, uzzīmē un dzīvo.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
One winged angel
post Nov 30 2005, 01:00
Post #28

Shishaku

Juus visi esat traki... Kaapeec jums nepatiik sniegs??? Sniegs ir labs, sniegs ir auksts, ar sniegu var sapikot kaadu kameer shis sakjer gripu un dabuu neskaitaamus zilumus... taadejaadi izniicinot cilveeci MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!! Es atvainojos, es aizraavos, t.i. es gribeeju teikt sniegs ir labs un tas rada muusos prieku(lielaakajai daljai) ... Tas te attiecaas uz Sushi!
Ko es gribeeju teikt... Kaapeec tikai Labos Otaku laidiis tai kupolaa iekshaa, kaapee nedriikst ljaunpraatiigus maniakus kaa es, un Tigru ar jo vinja izlaizh to viirusu!!! Un runaajot par to te jau ir aizgaajis offtopaa, tikai Sushi meegjina saglaabt topiku

Edit peec tigras posta: Jaa spridzinam ruupniicas!!!!!

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Tigra2
post Nov 30 2005, 01:13
Post #29

kawaii tora

QUOTE(One winged angel @ Nov 30 2005, 01:00)
Juus visi esat traki... Kaapeec jums nepatiik sniegs??? Sniegs ir labs, sniegs ir auksts, ar sniegu var sapikot kaadu kameer shis sakjer gripu un dabuu neskaitaamus zilumus...  taadejaadi izniicinot cilveeci MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!! Es atvainojos, es aizraavos, t.i. es gribeeju teikt sniegs ir labs un tas rada muusos prieku(lielaakajai daljai) ... Tas te attiecaas uz Sushi!
Ko es gribeeju teikt... Kaapeec tikai Labos Otaku laidiis tai kupolaa iekshaa, kaapee nedriikst ljaunpraatiigus maniakus kaa es, un Tigru ar jo vinja izlaizh to viirusu!!! Un runaajot par to te jau ir aizgaajis offtopaa, tikai Sushi meegjina saglaabt topiku

Edit peec tigras posta: Jaa spridzinam ruupniicas!!!!!
*

Sniegs ir labs tikai drīzumā mēs vairs to nedabūsim, tapēc arī te iet runa par globālo sasilšanu. Pie tam te Spams sakarā ar to nenotiek, jo topics ir domāts arī diskusijām par globālo sasilšanu. smile.gif
Un ja nu gadījumā tāds kupols būs tad psihus arī ņemam, neņemam tikai amerikāniskā tipa domātājus, slepkavas. Pervertus mēs arī ņemam.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aivvv
post Nov 30 2005, 02:32
Post #30

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

tiessaam nezinu kaada velna peec bet man radaas taada pastuulba ideja izteikt arii savas domas par sso ziemas aizsaakumu kas ssobriid ir manaams latvijaa

nju tas izklausaas apmeeram taa visa eiropa mocaas un baidaas no sniegputenniem kad tas atnaak pie mums mees atveram ziemassveetku tirdzinnu vecriigaa un izdzenam beernus dziedaat vai tas ccista nav vienkaarss kolosaali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif uzliekam savdabiigu miiksto eiropai un priecaajamies par sniedzinnu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 20:18