![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Un tik un tā sakarā ar to visu mēs būsim totālos sūdos. Ja papildus visam pazudīs arī ozona slānis tad mēs visi vienkārši apsprāgsim no radiācijas. CO2 + freons = dead people (Shuminam tas patiks ![]() Ceru, ka būšu labs scenārists un nopelnīšu daudz naudas, tad varēšu kupolu būvēt. Jo sekas šim visam būs tiktiešām sliktas.(atgriežas ideja par kupoliem) Normāla kārtība pēc ozona slāņa pazušanas atjaunosies 1000 - 3000 gados(ja tiks veikti daži pasākumi ātrāk, ja netiks veikti arī tie kas kupolā būs sūdos.), un tad varēs no kupola līst laukā. (Vispār es zinu par ko būs viens mans storijs) -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(NOAR @ Dec 9 2005, 13:41) ... Es vienmeer izlasu visu topiku, lai saprastu, par ko vispaar runa, un kas jau izrunaats. Par idiotu sevi neuzskatu (kurss tad uzskata), bet globaalo sasilssanu atbalstu tikai taadeell, ka tas nav kaitiigi (peec idejas dinozauriem tas meteoriits arii nepatika, bet mums un kaa veel!) un ir dabisks process. Un ja cilveeki nespeej pielaagoties kaut kaadam nieka siltuminnam, tad i nav pelniijussi dziivot tiiraa dabaa. Un ja tu runaaji par dabas piesaarnnossanu vispaar, tad es tacc neestmu par dabas piesaarnnossanu kaa taadu, man vienkaarssi patiik globaalaa sasilssana. Un vispaar zallie ir lloti konservatiivi - nu un kas ka viss mainaas - un ja nu uz labu? ... Nu neuztur tacc viena Golfa straume visu to siltuma padariissanu. Jaa, te klluus aukstaaks, bet ledus laikmets gan neiastaasies, jo veel tacc pastaavees globaalaa sasilssana. vai threads anime fanu topicaa ir izsmeljosha informaacija klimatologjijaa? vai tu kaadreiz tieshaam esi kaut vai populaarzinaatniskos darbos lasiijis par globaalaas sasilshanas tempu akseleraaciju peedeejos, industriaalajos gados? vai kaut paaris ne dzeltenaas preses rakstus par triviaaliem sleedzieniem kas izriet no shiis sasilshanas? par to pashu golfa straumes noziimiigumu? "knjigu njechital no mnjenjie imeju" <g> |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Trakie cilveeki!!! Kaa jums var nepatikt ziema...
Ziemaa tak ir tik jauki, kad aaraa ir lielas kupenas un lielaam puukaam kriit sniegs - tad ir viss taads balts un patiikams klusums. Tikai prasaas kaadu piku kauju un sniegaviiru uzripinaat... Mans vecaisteevs paarceljoties uz Austraaliju esot tecis, ka tur pietruukst tikai viena - ziemas! Un vispaar galvenais atrast sev kaadu nodarbi ziemaa, ko ar draugiem var dariit... Vienalga slidot, sleepot... Es bez kalna un deelja vairs nedziivoju un gaidu sezonu ![]() ![]() Priecaajieties, ka mums daba devusi taadu daudzveidiibu... vasaraa brauc uz juurmalu un peldies, bet ziemaa priecaajies par sniegu. Dienvidnieki par to muus meedz apskaust U know... Un vispaar, ja reiz topiks par beerniibas bildeem un sniegu... Sorr, ka bilde taada tumsha, bet no negatiiva skaneeta... ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 9 2005, 14:01) QUOTE(Tigra2 @ Dec 9 2005, 12:55) Shitaas aukstumpumspas ir iedzimts kaut kas...man arii nekad muuzjaa nav bijusi, bet citiem no aukstuma visu laiku metaas...Konkreeti tizli izskataas...Vienkaarshi vechiem nav ko tusot ar taadaam vairs, kam shiis metas...lai dziivo vienas pumpainas, tad peec 100 gadiem aukstum pumpas tiks izskaustas ![]() piekriitu ka tas izskataas debiili. bet tas nav nekas iedzimts, tas ir viiruss un ar to ja vienreiz apliipi, tad visu dziivi valjaa netiksi. tas drankjis meedz paraadiities tad kad imuunsisteema ir visnovaajinaataakaa. ( labi ka man biezhi taa nemeedz gadiities) ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
tas ir herpes viirusa paveids nevis hiv. un tieshaam tad kad cilveekam uzmetusies taa pumpa buchoties ar vinju nevajag, bet paareejaa laikaa shis cilveeks nav biistams
![]() edit: taa nav tikai meitenju slimiiba. daudziem chaljiem ar ir. ![]() |
Kazuki |
![]()
|
kaa jau mineeju, tad kad ir kaadam uzmetusies pumpa buchoties ar vinju nevajag. ja tomeer ljoti gribas ar to cilveeku buchoties, tad jaapagaida apmeeram nedeelja vai divas liidz pumpa noies un tad viss buus oki doki.
![]() edit: 2as iespeejas: vainu augstaak mineetajaa bildee tas nemaz nav herpes viirus vai nu taa ir katastrofaala shii viirusa forma. tik shausminoshu rezultaatu veel nebiju redzeejusi. |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shumins @ Dec 9 2005, 21:22) Es neesmu gluži eksperts, bet man tas vairāk izskatās pēc visparastāka sifilisa. ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
klau, Shumins, NOAR un Tigra, beidziet spamu. globaalaalajaa sasilshanaa neesat nekaadi eksperti un cilveeku ietekmee uz apkaarteejo vidi arii nee. globaalaa sasilshana var nodariit tikai vienu labumu - izniicinaat cilveekus, un ja tev, NOAR tik ljoti gribaas mirt, luudzu, uz priekshu pa logu aaraa, man tevis nebuus zheel
![]() bet par to kaa vajag gjerbries, teikshu taa: veel joprojaam staigaaju plaanajaa dzhemperiitii un neaizsleegtajaa rudens jakaa, bez cepures, shalles un cimdiem. esmu pilniigi vesels, un kad paarvietojos ja nav stiprs veejsh, tad nav auksti. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kazuki |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Dec 9 2005, 23:36) bet par to kaa vajag gjerbries, teikshu taa: veel joprojaam staigaaju plaanajaa dzhemperiitii un neaizsleegtajaa rudens jakaa, bez cepures, shalles un cimdiem. esmu pilniigi vesels, un kad paarvietojos ja nav stiprs veejsh, tad nav auksti. aarpraac. es varu teikt tikai vienu. tu esi dzelzs cilveeks. ja es staigaatu taa apkaart man jau buutu plaushu karsonis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:01 |